Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Amerikadan siparisleriniz alinir...
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Amerikadan siparisleriniz alinir...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
srv

MesajTarih: Cum 16.05.2008 8:26    Mesaj konusu: Amerikadan siparisleriniz alinir... Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba arkadaslar,

En gec 20 gun icinde Amerikadan donuyorum gelirken bavulda biraz bos yerim olacak. En azindan birkac arkadasin isini gormus olurum hem de benim ucak biletine uc bes katki olur Smile. Yukte hafif pahada agir ve ABD-TR arasinda fiyat farki bayagi fazla olan urunleri getirmeyi dusunuyorum. Mesela manyetik veya gitar parcalari gibi seyler getirmek benim icin tercih sebebidir.

Alis-verisin nasil gerceklesecegine gelince, istediginiz urunun bedelini arti benim komisyonu hesabima yatirirsiniz, ben de hepimizin bildigi online muzik magazalarindan (musiciansfriend, music123 gibi) veya bire bir Manhattan'da ki muzik magazalarindan istediginiz urunu temin edebilirim. Ebay den urun alip getirmek istemiyorum acikcasi, simdi ebayden aleti edavati aldigimiz adam bi yamuk yaparsa hem ben arada kalmis olurum hem de siz magdur olmus olursunuz. Yukarida belrittigim alisveris siteleri guvenlik acisindan cok daha iyi.

Bu arada komisyonumu tam olarak belirlemedim %20-%25 arasi bir sey olur tahminen. Benim verdigim orandan daha asagi oran veren mutlaka vardir. Fakat ABD ici kargo bedeli haric (ki bazi siteler 100 dolari asan siparislerde kargo ucreti almiyor ABD icinde) kargo odemeyeceksiniz. Cunku siparislerinizi Turkiye'ye bizzat ben getirecegim. Bunu da goz onunde bulundurunuz.

Son olarak, uzun zamandir forumda pek gozukmedigimden ismimiz unutulmus olabilir, yeni arkadaslar kim bu adam, nasil guvenip para yollayacagiz diyebilirler. Hakkinizdir. Forumda benim hakkimda biraz arastirma yaparsaniz kaygilanacak bir durum olmayacagini gorebilirsiniz. Zira bu forumda bir suru alis-verisim oldu. Hic birinde de hic bir sorun yasanmadi. Neyse herkese simdiden tesekkurler...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
captainblues

MesajTarih: Cum 16.05.2008 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

özel mesaj attım
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
srv

MesajTarih: Cum 16.05.2008 14:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaslar tekrar merhaba,
Cokca soruldugu icin bi konuyu aydinlatmam gerekiyor. Siparis edilecek aletin edavatin boyutlar bavula sigacak seyler olmali. Om yoluyla bir cok amfi siparisi aldim ama maalesef beraberimde getirecegim baska seyler oldugundan dolayi elimde amfi tasimam imkansiz.

Bir de komisyon bedelini vergilendirilmis fiyat uzerinden %25 olarak belirledim.

Simdiden herkese tesekkurler...
Başa dön
mhmt

MesajTarih: Cum 16.05.2008 19:03    Mesaj konusu: amerikadan ekipman getirtme Alıntıyla Cevap Ver

meraba aşağıdaki linkteki bana geitrmeniz mümkün mü ve tam olarak ne kadara mal olur?? (bu arada msni ekledim oradan da irtibata geçebilirz)

http://www.fenderusa.com/store/enter.php?product=0990260024&department=accessories

En son mhmt tarafından Cum 16.05.2008 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
jacknjones
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Cum 16.05.2008 19:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet mhmt in istedigi zippodan ben de almak isterim.
fiyatı ne olur?
metalguitar33

MesajTarih: Cum 16.05.2008 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gittigidiyora bazen koyuyorlar 65 70 civarı.. serpilteyze nick li bi satici var sanirim onun stocklarinda var....

tabi eger arkadasin zippo getirme sansi varsa ucuzyollu ben 5 10 tane alabilirm..
mhmt

MesajTarih: Cum 16.05.2008 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ooo bir sürü talip çıktı çakmağaVery Happy
Başa dön
saygin_ozdemir

MesajTarih: Cum 16.05.2008 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ama bildigim kadarıyla gazlı aygıtlar uçakta sorun cıkartıyordu? cıkarmıyosa bende isterim
Başa dön
mhmt

MesajTarih: Cum 16.05.2008 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla abi bilmiorm uçak yolculuğundaki kuralları ama sonuçta çakmak alındığında içinde gaz fln olmaycak ve de kapalı kutusunda olacak bence sorun çıkarmaması gerekir ama yine de bilmiyorum bilen arkadaşlar da bilgiverirse iyi olur...
Başa dön
what_tha

MesajTarih: Cum 16.05.2008 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyide adam bi bavul zippoyla gelirse noluyo kardeşim demezlermi:D

Strat,Allexstone,Zetiman,DeepShadow,Eldrun,vdKa,cburak_esk,neverktulu,runemagick666,elerosse,hipertansiyon [nickini hatırlayamadığım kişiler kusra bakmasınSmile ]
Başa dön
berko

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 9:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Öm attım haber yok:D
20 sinede bişiy kalmadı
Başa dön
srv

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tekrar merhabalar,
Normalde sadece muzik alet edevatlariyla ilgili siparislerle ilgileniyorum. Ama en fazla 2-3 tane olmak uzere Zippo getirebilirdim. Ama ucakta sorun olup olmayacagi kesin degil anladigim kadariyla. Yani bir sikinti cikma ihtimali var gibi gozukuyor. Eger bir netlige baglayamazsak getiremem...
Başa dön
mhmt

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 18:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dediğim gibi bence hiç bir problem çıkmayacaktır çünkü zaten yanabilir durumda gelmeyecek bize ulaştıktan sonra biz kendimiz dolduracağız. ama yine de bu işlerden anlayan bir arkadaş yazarsa süper olcak bi de ben ö.m. atmıştım ona da cvp atarsan veya msnden konuşabilirsek çok memnun olurum.
Başa dön
burck

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba http://www.music123.com/MXR-M-101-Phase-90-Pedal-151100-i1124431.Music123 bu alet mesela ne kadar gelir normalde 80$ ama sen vergi falan da demişsin. Bi fiyat verir misin? Ona göre bu veya başka bişey sipariş verebilirim..

http://www.turkrock.com/ftopic90414.html
Başa dön
berko

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 0:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öm attım ama cevap yazmadın
http://www.musiciansfriend.com/product/Coffin-Case-Coffin-Purse?sku=543074
bunu getirebilirmisin içinede birşeyler koyabilirsin
Başa dön
srv

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burck demiş ki:
Merhaba http://www.music123.com/MXR-M-101-Phase-90-Pedal-151100-i1124431.Music123 bu alet mesela ne kadar gelir normalde 80$ ama sen vergi falan da demişsin. Bi fiyat verir misin? Ona göre bu veya başka bişey sipariş verebilirim..

Bu alet 80$ + %7 vergi+ %25 komisyon= 107$ gibi bir fiyata geliyor.
Başa dön
srv

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 1:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

berko demiş ki:

Abi kusura bakma arada kaynamissin cevap yazmayi unuttum. Bunu getirmem zor zira elde haricten bir suru el bagaji olacak Sad...
Başa dön
berko

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 1:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

srv demiş ki:
berko demiş ki:

Abi kusura bakma arada kaynamissin cevap yazmayi unuttum. Bunu getirmem zor zira elde haricten bir suru el bagaji olacak Sad...

Tüh ya bi hediye beğendik alamıyoruz çaresi yok:(
Teşekkürler
Başa dön
burck

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 11:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hmm. Fena değil bence. En azından Türkiye'ye oranla Smile Ne zaman dönüyorsun tam olarak..

Ben bi adet Behringer GDI21 isteyecem. 30$ gördüm fiyatını. Hani bişey kazanmayacaksın pek ama bana epey yardımın dokunur. Getirir misin?
Başa dön
mhmt

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 16:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abi zippo getirebilcek misin bana bi cvp yazmadın hala cvp bekliyorum özelden de ulaştım msne de ekledim ama cvp atmamışsın bi d etam fiyat söler misin şimdiden teşekkürler

En son mhmt tarafından Pts 19.05.2008 14:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız