Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 16.05.2008 19:03 Mesaj konusu: Ank:SATILIK IBANEZ WD-7 WAH
[i][color=red]Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Tamamı bold, italik, büyük karakterde ya da renkli yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.[/color][/i]
En son sly tarafından Cum 16.05.2008 22:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Crybaby leri hiç denemedim.İlk kullandığım ve hala daha kullanmakta olduğum wah pedalıdır wh7.Benim hoşuma gitti ayarlaması kullanması gayet kolay.Switch özelliğini ayarlamak bile mevcut.
İyi satışlar.. _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx
kesinlikle hayvan gibi bir range'i var acaip modern bir wah pedalı,ben morley bad horsie 2 , crybaby slash - 535q - dime - wylde denemiş+kullanmış biri olarak "alpburak12" adlı arkadaşa en iyisini yaptığını söylemek istiyorum.geç te olsa keşfettim aleti ve bırakmaya da hiç niyetim yok
iyi satışlar dostum sana da.. _________________ Satılık Takaslık ; Emg 85 - Marshall Footswitch - 9 Volt Adaptör
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız