Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
18 yaşındayım ve 13 senedir bilinçli olarak müzikle uğraşıyorum, hayatta baska bir ugrasım yok denebilir. 1 yıl eğitim aldım ve bunu en ince özellikleriyle kullanıyorum. İçinde gitar olan herşeyi dinler ve çok aşırı tarz dışına çıkmadıkça da çalarım. Farklı gruplarla neredeyse her tarzda çaldım. Sahne deneyimim de var. Biraz belki ekipmanım sorun olabilir ancak onu da bu ay halletmeyi düşünüyorum. Repertuarımda olan şarkılar şöyle;
Ne idüğü belirsiz bir repertuar diyebilirsiniz, bazı şarkılara bakarak özenti de diyebilirsiniz. Ben müzisyen olmak için çabalıyorum ve ben ne çalarsam, ne dinlersem bana bir yararı olacaktır, sizlere de öyle.
Eric Clapton - Old Love
Layla
Cocaine
Queen - I Want It All
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
The Trooper
Fear Of The Dark
2 Minutes To Midnight
Metallica - Master Of Puppets
Seek And Destroy
Enter Sandman
Children Of Bodom - Hate Me
Jimi Hendrix - Purple Haze
Foxy Lady
Deep Purple - Smoke On The Water
Evanescence - Bring Me To Life
Guns'n Roses - Knockin on Heavens Door
Him - Wicked Game
Hole - Celebrity Skin
- Malibu
- Violet
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
- Rape Me
- About A Girl
- Where Did You Sleep Last Night
- Lithium
- Breed
- Polly
- Heart Shaped Box
Iced Earth - Melancholy
Pentagram - Tigris - Bir
Judas Priest - Breaking The Law
Manowar - Kings Of Metal
Muse - Hysteria
Radiohead - Karma Police
Audioslave - Be Yourself
Şebnem Ferah - Sil Baştan
- Bu Aşk Fazla Sana
- Vazgeçtim Dünyadan
Teoman - Dursun Dünya
- Gönülçelen
Aretha Franklin - I Will Survive
Direc-t - Ama Askım Yok
- Derya
- Hasret
Pinhani - Dön Bak Dünyaya _________________ bitik
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız