| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CedriX

|
Tarih: Çrş 31.01.2007 18:53 Mesaj konusu: |
|
|
Yuzeysel diyerek yemis bitirmisin diziyi be Onur Görebilecegin aslinda en guzel dersler veren ve hayat konularina baglayan dizilerden biri. Ha zaten 20 dakikalik dizi tipinden cok derine girmelerini bekleyemezsin ama guzelce dokunuyor her seye ve sonra dusundurmesini bilen dizilerin arasinda gelir. Ellerinde olan 20 dakika ile her dizinin sonunda J.D`in aldigi dersi aciklamasi sirf yuzeysel kalmadigini gösteriyor. Elinden gelse daha fazla yapicak ama bu basta bir de komedi dizisi oldugunu unutmamak lazim. Kendi turunde yine normal drama tribinde dolasan dizilerden daha guzel dersler veriyor... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
CedriX

|
Tarih: Prş 01.02.2007 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili silent_guitar diye basliyim
Dizilerin birbirine oranina göre ararsak hep bir tanesi zaten daha yuzeysel kalir ve verdigin 2 örnekten Family Guy`a bir sey diyemem(1 kere izledim sadece) ama Simpsons`a gelirsek eger komik bir konuyu alip en fazla 2 tane olmak uzere politik laf sokmaktan öteye gitmeyen bir dizidir Simpsons. Ha bu sevmiyoruz anlamina gelmez ama Scrubs aslinda politik ders vermedigi gibi icinde politik önyargilari komik olarak yansitabiliyor. Espinoza`nin kenar mahalle davranisi ve Turk`un siyah adam kriterlerinin coguna uymasi falan filan.
Ha yuzeysel derken aslinda su an mesaji yazarken daha iyi anliyorum ne demek istedigini. Simpsons kadar ya da baska bir dizi kadar lafi gözune sokarak dusundurmuyor ama gulmeler disinda baya da hayat dersi alabilecegin bir dizi.... _________________ I contend that we are both atheists. I just believe in one fewer god than you do. When you understand why you dismiss all the other possible gods, you will understand why I dismiss yours... |
|
| Başa dön |
|
 |
silent_guitar

|
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 3:23 Mesaj konusu: |
|
|
Bu çarşamba son sezon olan 7.sezon başlıyor. Zach Braff sinema kariyeri için diziyi bitirmek istemiş. Ama oynadığı iki filmi de (Garden State- Last Kiss) beğenmedim. Komedi unsurları en alt seviyede,fazla duygusal yoğunlukta yaşatmayan filmler maalesef.Umarım bundan sonrası daha iyi olur. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
DakotaRain

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
Bence Scrubsı bırakması sadece oyunculuğuna yarayabilir.Çünkü son filmi Last Kiss'de resmen J.Dyi gördüm Zach Braff'da.bu kadar uzun süredir oynaması sonucu olsa gerek bir türlü o rolden kurtulamıyor.ayrıca iki filmi de kötüydü bence.hele Last Kiss facia
son sezon olması biraz üzücü.Dr Cox özletecek kendini _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 06.01.2008 17:17 Mesaj konusu: |
|
|
Dr.Cox'u bir çok filmde yan rollerde görebilirsin. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| DakotaRain demiş ki: | Bence Scrubsı bırakması sadece oyunculuğuna yarayabilir.Çünkü son filmi Last Kiss'de resmen J.Dyi gördüm Zach Braff'da.bu kadar uzun süredir oynaması sonucu olsa gerek bir türlü o rolden kurtulamıyor.ayrıca iki filmi de kötüydü bence.hele Last Kiss facia
son sezon olması biraz üzücü.Dr Cox özletecek kendini |
Last Kiss'i izlemedim de, Garden State'te J.D. değildi  _________________ i'm underneath my life, carry me back from the war and from the Lord |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:15 Mesaj konusu: |
|
|
8.sezon olacakmış. Ayrıca NBC'den ABC kanalına transfer olmuşlar. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|