| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
portiexc

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
bodyblues

|
Tarih: Cum 16.05.2008 17:33 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar kabul edelim yada etmeyelim... sevelim yada sevmeyelim bu ülke bir hukuk ülkesidir.
hukuken yayımı yasaklanmış olan bir unsuru alenen yayımlıyorsunuz.
bu, mp3 yada korsan dan farklı bir şey değildir.
bu yaptığınız forumun geleceğini tehlikeye dahi sokabilir..
modların bu ilanı değil kilitlemek derhal silmesi gerekiyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Skull_KruSher

|
|
| Başa dön |
|
 |
reddiye

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
tabi +rep (: hatta paylaşım için sağol lol _________________ referanslarım ve daha önce alış-verişim olan kişiler: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman
PEDALLA TAKASLIK KEMAN TENİS RAKETİ GÜÇ KAYNAĞI SWITCH(HUB) YAZICI
http://www.turkrock.com/ftopic88151.html |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:28 Mesaj konusu: |
|
|
Şu rapid deki kedileri köpekleri kesicem o olcak sonunda nasıl birşeydir bu ya hangi kedi hengi köpek belli olmuyor  _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:31 Mesaj konusu: |
|
|
Harbiden o işi nasıl yapıyoruz bende yapamadım .. _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
metalguitar33

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
... walla bi plak şirketinde telif hakki varmi arastirmak lazim bence de silelim.. herkes yanlislikla biyerlere kaydetsin sonra yanlislikla isteyenlere versin ama silelim.. _________________ .. |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
vallahi ben indiremedim .. _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
killthepain

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:33 Mesaj konusu: |
|
|
Kedilere dikkat et 4 kedili karaktere bir albüm bedava...
Bu arada orjinal orjinal dinleyim bari çok canım çekti be..!
Asım abiye selamlar, saygılar... _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Ben şimdi sana hangi şiiri söylesem makâmı acı'dır...suz-i dilaradır... nur-u siyah'tır... |
|
| Başa dön |
|
 |
shnicx

|
Tarih: Cum 16.05.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
metalguitar33: güzel fikir hocam  |
|
| Başa dön |
|
 |
haplo_trm

|
Tarih: Cum 16.05.2008 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
Harbiden o rapiddeki kedileri bigün ...
Bu arada daha önce dinlememiştim albümleri ilk albüm nedir öyle ya yarıldım resmen
Emeğe saygı arkadaşlar  _________________ Sat/tks Behringer Gdi21 ---60ytl--- |
|
| Başa dön |
|
 |
DaveMania

|
Tarih: Cum 16.05.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu kedi olayı nasıl oluyor biri açıklayabilirmi ne yazdıysam kabul etmiyor.  _________________ Rock yapmaya başladığımızda bir daha durmak istemiyoruz. |
|
| Başa dön |
|
 |
killthepain

|
Tarih: Cum 16.05.2008 23:24 Mesaj konusu: |
|
|
Karakterlerin "üzerinde kedi olan 4 tanesini" kutuya yazman gerekiyor. Dikkatli bakınca hangilerinde kedi olduğu anlaşılıyor. _________________ Özkan-PHRONESIS.gitar.
Ben şimdi sana hangi şiiri söylesem makâmı acı'dır...suz-i dilaradır... nur-u siyah'tır... |
|
| Başa dön |
|
 |
hap

|
Tarih: Cum 16.05.2008 23:44 Mesaj konusu: |
|
|
ateş düştü şalvara
oramı buramı şuramı
tombul tombul memeler vsvsvs gibi şarkılar yasaklanmazken yasaklanan şeyleri yasaklayanlara BAN!!!!!!!
bu korsan değildir.dinlenmesini istenmeyen şarkılara gösterilen saygıdır
ama yasaklı birşey dinlemek yasal değildir KİM TAKAR :/ |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 3:43 Mesaj konusu: |
|
|
bir sevgi eseri albümünde geçen tek argo sözcükler ki argolarsa ;
...''enayi'' kalbim...
...sana inanmış ''aptal'' tıpkı benim gibi...
gel burdan yak
bide bende kedi medi çıkmıyor arkadaşlar downloadı tıkladımmı windows downloader çıkıyor ve hemen indirmeye başlıyor... |
|
| Başa dön |
|
 |
hasanayvenli

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 4:02 Mesaj konusu: |
|
|
happy hours oluyo geceleri o yüzden kedi çıkmamıştır gündüz indir de gör  _________________ "Life has betrayed me once again , I accept somethings will never change"
bir boşluk ki nasıl insanla dolsun...
YaLnızLığı AnLa |
|
| Başa dön |
|
 |
dust

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 4:20 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar malesef.. Eğer sanatçının kendisi ya da parçanın teliflerine sahip olan gerçek kişiler/ticari kuruluşlar, bu albümü ya da albümleri internet üzerinden paylaşıma açmamışlar ise bu korsana girer.. Ne yazıkki böyle. Yani piyasada olup olmaması mantıken başka yerlere yönelttiği halde, yasal olarak(!?) sonucu değiştirmiyor. Kaldıki bu paylaşımın yapılmasına türkrock'ı alet ettiğiniz için site de zanlı duruma düşüyor.. Yani işte anlayın... Pek mantık aramamak lazım. Bürokratik sıkıcı şeyler
Hukukçu falan değilim ama müzisyenim Bu konuları zorla öğretiyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 4:32 Mesaj konusu: |
|
|
| hasanayvenli demiş ki: | happy hours oluyo geceleri o yüzden kedi çıkmamıştır gündüz indir de gör  |
ilk albümü sabah indirdim yav gene yoktu 2. yi akşam indirdim  |
|
| Başa dön |
|
 |
KoRnoManiac

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 6:05 Mesaj konusu: |
|
|
ben de indiriim de ondan sora silelim  _________________ Ibanez RG550 capon(pafpro+steve's special)+Cort KX1Q+BOSS GT-8+Mühtelif miktada pena,jack... |
|
| Başa dön |
|
 |
PeeeDeee

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:36 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Asım Can Gündüz, program ve konserlerinde bu albümleri satmıyor. Yani en azından benim gittiğim programında bunları satmıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca konser olmasa bile imkanınız varsa programına gidin derim ben. İzmir'de bir alışveriş merkezinde, kendisinin de ortağı olduğu bir barda çıkıyordu. Bu aralar eğer hala çıkıyorsa gitmeyi düşünüyorum, orada kendisine durumu anlatırım isterseniz, yapılacak en uygun şeyi kendisi burada yazar diye tahmin ediyorum. Ayrıca albümlerinden kazandığı paranın 5 kuruşu bile cebine gitmiyor, yardıma muhtaç öğrencileri okutuyor bu parayla, ve hayvanları koruma derneğine bağışlıyor. Programına gitmenizi şiddetle öneriyorum. İnanılamaz bir gitarist olmasının yanı sıra, çok iyi bir insan kendisi. Son olarak Asım Can Gündüz' ü G3 te görmek istiyoruz diyerek konuyu kapatıyorum   _________________ Satılıklar : http://www.turkrock.com/ftopic87729.html<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|