| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
gunsnroses

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:17 Mesaj konusu: Filenin Sultanları’nın yıldızı tesettüre girdi |
|
|
Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girerek kapandı. Şimdi voleybolu bırakıp bırakmayacağı, devam ederse maçlara nasıl bir formayla çıkacağı merak ediliyor
Voleybol camiasında tesettür şoku yaşanıyor. İddialara göre Voleybol Bayan Milli Takımı’nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta’nın yıldız oyuncusu Aysun Özbek tesettüre girdi. Star TV’de yer alan habere göre, Aysun Özbek bir süre önce Çamlıca’da bir grup kara çarşaflı kadınla tanıştı. Bu grupla sık sık buluşmaya başlayan ünlü voleybolcu onların görüşlerinden etkilenerek kapanmaya karar verdi. Bu karar sonrası Aysun Özbek’in eşiyle de arası açıldı. Milli voleybolcu Yeşilköy’de bulunan evinden ayrılarak Ataşehir’e taşındı.
Özbek voleybol camiasında şok etkisi yaratan bu kararı sonrası soruları yanıtlamak istemedi yalnızca kararına saygı gösterilmesini istedi. _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
kararına saygı gösterilmeli ama voleybolu da muhtemelen bırakacaktır. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:27 Mesaj konusu: |
|
|
| elbette kararına saygı gösterilmeli ama haberin doğru olup olmadığıda tam belli değil gibi... |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 849 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:36 Mesaj konusu: |
|
|
Haber %100 doğru...
Uğur Dündar açıkladı... |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:58 Mesaj konusu: |
|
|
Voleybol Milli Takımımızın yıldız oyuncusu Aysun Özbek , dün akşam ve bugün bazı medya organlarında yer alan `tesettüre girdi` haberi hakkında ilk kez konuştu.
Star Tv Ana Haber , dün akşamki bülteninde Milli voleybolcu Aysun Özbek `in tesettüre girdiğini iddia etmiş ve bunu gerilim dolu bir müzik eşliğinde `Filenin Sultanlar `ında ŞOK` başlığı ile haber yapmıştı.
Söz konusu haberi yalanlayan Aysun Özbek "ben şu anda tesettüre girmedim, Eski Aysun nasılsa öyleyim. Ama bu kapanmayacağım anlamına gelmez. Hacca gitmeyi kesinlikle istiyorum. Allah izin verirse de gideceğim" dedi.
Halen Voleybol Bayan Milli Takımı `nın ve Vakıfbank Güneş Sigorta `nın oyuncusu olan ve en iyi orta oyuncusu olarak bilinen Aysun voleybolu bırakıp bırakmayacağı konusunda da "Voleybolu bırakma konusunda kesin karar vermedim. Bırakabilirim de, devam da edebilirim. Bunlar benim geleceğimle ilgili vereceğim şahsi kararlar" dedi.
*tümgazeteler.com |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 16.05.2008 17:09 Mesaj konusu: |
|
|
kendi kararıdır elbette saygı duyulmalı.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 16.05.2008 18:57 Mesaj konusu: |
|
|
kendi kararıysa tabi... _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
seventh

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
eğer voleybolu bırakacaksa kararına saygı gösterilmeli.yok ben şöyle çıkarım böyle çıkarım sahaya diyecekse gözünün yaşına bile bakılmamalı.yoksa bu işin içinden kimse çıkamaz. _________________ This tragedy called "Man"
...called "Man"... |
|
| Başa dön |
|
 |
cesareborgia

|
Tarih: Cum 16.05.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
Bence de kendi kararına saygı duyulmalı..
Bir insan inançları için tarzını değiştiriyorsa kimseye birşey demek düşmez.
Ancak şunu da söylemeliyim ki,gençlerin kafasını din adı altında yürütülen sözde din safsatalarıyla yıkayıp belirli odakların hizmetine çekmeye çalışıyorlarsa saygı duyamam ve duymayacağım.. _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cum 16.05.2008 21:05 Mesaj konusu: |
|
|
| kız zaten arap kökenli bi aileden geliyomuş diye biliyorum. kapanırsa kendisi bilir, voleybolu bırakırsa gene kendi bilir. ama o örtüyle bizi sahaya çıkıp temsil etmek gibi bi istekte de bulunmasın. mısır milli takımını izledimde yarısı kapalı yarısı açık, çok cins bi görüntü. kararı ne olursa olsun saygı duyulmalı.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 16.05.2008 22:06 Mesaj konusu: |
|
|
Güneş ışığına,D vitaminine ihtiyacı var.Yazık olur.Vampirleşir maazallah...  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
crnky

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 20:21 Mesaj konusu: |
|
|
Bence tesettüre girerse, başka tür kıyafetle çıkmasının sakıncası yok. Önemli olan oyunculuktur aşmak lazım bazı şeyleri.
Ama zaten tesettüre girmedim demiş kız  _________________ We'll be lost before the dawn... |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 17:20 Mesaj konusu: |
|
|
elbette tesettürle sahaya çıkmayacaktır.2 ihtimal var:ya voleybolu bırakacak,ya da maçlarda tesettüründen vazgeçecek. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 18:27 Mesaj konusu: |
|
|
yakışır güzelime...yakında bizim futbolcular da dizaltı şortlarla çıkarsa hiç şaşırmayın...özellikle de hakan şükür...kesin takım kaptanı olur...yada imamı... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 213 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Çrş 10.09.2008 13:20 Mesaj konusu: |
|
|
| crnky demiş ki: | Önemli olan oyunculuktur aşmak lazım bazı şeyleri.
|
aşamadık, aşamayız ... okul kıyafeti spor kıyafeti,resmi kıyafet ... sporda aynı rengi giymen yeterli o takımın oyuncu olduğun belli olsun yeter... insanı bir kalıba sokmak o kadar gereksiz ki anlamış değilim bunun mantığını... bırak isteyen istediğini giysin... abd de bir işyerine giriyorsun binbir çeşit insan binbir çeşit kıyafeti farklı kişiler var , nasıl beceriyor insanlar bir arada durmayı beceriyor işte helal olsun... biz istiyoruz ki kendi göz zevkimize göre giyinen insanlar etrafımızda dolaşsın tek insan sensin ya bu dünya da ... kıyafet olayına girildiği zaman kan beynime çıkıyor o kadar gereksiz bir takıntı ki .... _________________ www.pertevniyal.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 12.09.2008 2:44 Mesaj konusu: |
|
|
mısır bayan voleybol milli takımında tesettürlü oyuncular var.
garipsemiştim bi kaç maçta izlerken  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
|