| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
alpergrk

|
Tarih: Prş 15.05.2008 15:57 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.turkrock.com/ftopic82120.html
Linki incele
Bu sayfayı açmıştım tremsetter almadan önce..
Burada baya bilgi vermiştik nasıl alındıgı hakkında falan.
Tremsetterı alınca da ne kadara takar falan diye cochise'e sormak gerek.
O atölyedeyken nete girmiyor gündüz, akşam veya gece cevap verecektir zaten sorulara ö.m. ile falan. _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, MS Comp, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
captainblues

|
Tarih: Prş 15.05.2008 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,
S-1 switch sistemli 3 single strat gitarıma ilave bir button ile neck+bridge (tele gibi) kombinasyonu ekleyebilirmisiniz, yalnız S-1 switch özelliğini kaybetmeden ve mümkünse kapasitörü tele kombinasyonunda da kullanma durumu olur mu?
Ayrıca stratlarda ahşap genişletmeden veya delmeden pickgurad altından bu eklemeleri yapabilir misiniz?
Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Prş 15.05.2008 17:53 Mesaj konusu: |
|
|
| alpergrk demiş ki: | http://www.turkrock.com/ftopic82120.html
Linki incele
Bu sayfayı açmıştım tremsetter almadan önce..
Burada baya bilgi vermiştik nasıl alındıgı hakkında falan.
Tremsetterı alınca da ne kadara takar falan diye cochise'e sormak gerek.
O atölyedeyken nete girmiyor gündüz, akşam veya gece cevap verecektir zaten sorulara ö.m. ile falan. |
teşekkürler hocam |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Prş 15.05.2008 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | Tremsetter bu konuda yardım ne kadara takılır nerden alınır acil F1  |
Ö.M attım _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
http://www.turkrock.com/ftopic81651.html |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 16.05.2008 0:30 Mesaj konusu: |
|
|
merhabalar..su sıralar bi gitarla ugrasıyorum..kendisi strat 2 single ve 1 humbucker dan olusuyor..buna kendim bi pickguard kestirtim tele manyetikleri takmayı istiyorum..3 way svich im war ic elektronik aksamını komple yapmam gerek(komple bir telecaster devresi olusturmam gerek 3way svch potanslar vs) ama burda ne yapıcak birisi var nede baska bişey..bilgileri aradım ama bulamadım 2-kablolu 3 kablolu diye bi muabbet varmıs(kopru manyetigi fender mexden cıkma-neck ise sey duncan tele mmanyetigi str 1 mi ne krom kapaklı)..hic anlamadım acıkcası ): napmam gerektigini hic bilmiyorum..yardım edebilirmisiniz acaba giresunda oturdugum icin biraz problem : ( offf offf : ( _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a>www.turkrock.com</a> : )</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Cum 16.05.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
| captainblues demiş ki: | Selamlar,
S-1 switch sistemli 3 single strat gitarıma ilave bir button ile neck+bridge (tele gibi) kombinasyonu ekleyebilirmisiniz, yalnız S-1 switch özelliğini kaybetmeden ve mümkünse kapasitörü tele kombinasyonunda da kullanma durumu olur mu?
Ayrıca stratlarda ahşap genişletmeden veya delmeden pickgurad altından bu eklemeleri yapabilir misiniz?
Kolay gelsin. |
Merhaba neck+bridge kombinasyonu yapılabilir tabiki bakmak için bağlantı şemasına ulaşamadım ama zannediyorumki kapasitörde tele kombinasyonunda S-1 switch özelliğini kaybetmeden kullanılabilir.
Sonradan takılacak switch'in montajı için pickguardı delmek gerekecektir ancak delme işlemlerinden kaçınmak istersen push-pull bir potans kullanarak da bu işi halledebiliriz. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Cum 16.05.2008 1:25 Mesaj konusu: |
|
|
- eff
bahoo74
Ö.M attım[/b] _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Cum 16.05.2008 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
| fenderstrat28 demiş ki: | merhabalar..su sıralar bi gitarla ugrasıyorum..kendisi strat 2 single ve 1 humbucker dan olusuyor..buna kendim bi pickguard kestirtim tele manyetikleri takmayı istiyorum..3 way svich im war ic elektronik aksamını komple yapmam gerek(komple bir telecaster devresi olusturmam gerek 3way svch potanslar vs) ama burda ne yapıcak birisi var nede baska bişey..bilgileri aradım ama bulamadım 2-kablolu 3 kablolu diye bi muabbet varmıs(kopru manyetigi fender mexden cıkma-neck ise sey duncan tele mmanyetigi str 1 mi ne krom kapaklı)..hic anlamadım acıkcası ): napmam gerektigini hic bilmiyorum..yardım edebilirmisiniz acaba giresunda oturdugum icin biraz problem : ( offf offf : ( |
Merhaba kendin yapacaksan eger bağlantılarla ve manyetiklerle ilgili ayrıntılı bilgilere yapımcı firmaların sitelerinden ulaşabilirsin.Bunun dışında şu durumda benim somut bir şey yapabilmem için bir şekilde malzemelerin ve parçaların bana ulaştırılmış olması gerekiyor. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Cum 16.05.2008 2:10 Mesaj konusu: |
|
|
| ö.m attım amfi bakımı ile alakalı... |
|
| Başa dön |
|
 |
fenderstrat28 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 16.05.2008 8:01 Mesaj konusu: |
|
|
| cochise demiş ki: | | fenderstrat28 demiş ki: | merhabalar..su sıralar bi gitarla ugrasıyorum..kendisi strat 2 single ve 1 humbucker dan olusuyor..buna kendim bi pickguard kestirtim tele manyetikleri takmayı istiyorum..3 way svich im war ic elektronik aksamını komple yapmam gerek(komple bir telecaster devresi olusturmam gerek 3way svch potanslar vs) ama burda ne yapıcak birisi var nede baska bişey..bilgileri aradım ama bulamadım 2-kablolu 3 kablolu diye bi muabbet varmıs(kopru manyetigi fender mexden cıkma-neck ise sey duncan tele mmanyetigi str 1 mi ne krom kapaklı)..hic anlamadım acıkcası ): napmam gerektigini hic bilmiyorum..yardım edebilirmisiniz acaba giresunda oturdugum icin biraz problem : ( offf offf : ( |
Merhaba kendin yapacaksan eger bağlantılarla ve manyetiklerle ilgili ayrıntılı bilgilere yapımcı firmaların sitelerinden ulaşabilirsin.Bunun dışında şu durumda benim somut bir şey yapabilmem için bir şekilde malzemelerin ve parçaların bana ulaştırılmış olması gerekiyor. |
tamam bi bakayım cok tesekkur ederim : ) anlamadıgım ufak tefek yerler olursa o.m atabilirmiyim? _________________ <div>Gitar&ve diger esyalarin olu piyasasi >> <a>www.turkrock.com</a> : )</div> |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Cum 16.05.2008 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
| bir sorum olacaktı gene bende marshall jcm 2000 dsl 401 combo full lambalı amfi var bu amfinin drive ları düşük bunu yükselte bilirmisiniz yani gainlerini drive kanalının yükseltirsenizde ne kadara olur ne kadar zamanda olur bide bi zararı olurmu böle bi modifiyenin amfiye şimdiden tekrar tekrar teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Cum 16.05.2008 13:05 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | | bir sorum olacaktı gene bende marshall jcm 2000 dsl 401 combo full lambalı amfi var bu amfinin drive ları düşük bunu yükselte bilirmisiniz yani gainlerini drive kanalının yükseltirsenizde ne kadara olur ne kadar zamanda olur bide bi zararı olurmu böle bi modifiyenin amfiye şimdiden tekrar tekrar teşekkürler |
booster pedal kullanmayı denemedin mi hiç? _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, MS Comp, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Cum 16.05.2008 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ö.m attım saygılar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:16 Mesaj konusu: |
|
|
| alpergrk demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | | bir sorum olacaktı gene bende marshall jcm 2000 dsl 401 combo full lambalı amfi var bu amfinin drive ları düşük bunu yükselte bilirmisiniz yani gainlerini drive kanalının yükseltirsenizde ne kadara olur ne kadar zamanda olur bide bi zararı olurmu böle bi modifiyenin amfiye şimdiden tekrar tekrar teşekkürler |
booster pedal kullanmayı denemedin mi hiç? | valla hiç denemedim suanda hiç pedalımda kalmadı :S hepsini sattım parasal durum şimdi işte yavaş yavaş alıcamda dedigim gibi bişi olursa gerçekten pedaldan daha iyi olur gibi gelio sonucta amfinin drive her zaman iyidir gibi gelio |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 9:28 Mesaj konusu: |
|
|
| GHOST87666 demiş ki: | | alpergrk demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | | bir sorum olacaktı gene bende marshall jcm 2000 dsl 401 combo full lambalı amfi var bu amfinin drive ları düşük bunu yükselte bilirmisiniz yani gainlerini drive kanalının yükseltirsenizde ne kadara olur ne kadar zamanda olur bide bi zararı olurmu böle bi modifiyenin amfiye şimdiden tekrar tekrar teşekkürler |
booster pedal kullanmayı denemedin mi hiç? | valla hiç denemedim suanda hiç pedalımda kalmadı :S hepsini sattım parasal durum şimdi işte yavaş yavaş alıcamda dedigim gibi bişi olursa gerçekten pedaldan daha iyi olur gibi gelio sonucta amfinin drive her zaman iyidir gibi gelio |
Merhaba bu şekilde bir modifiye yapılabilir ancak amplinin orjinalliğini bozmuş oluruz boyle bir değişikliği yaptırmadan once bence Alperinde dediği gibi ampliyi bir pedalla boost etmeyi denemelisin. _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
GHOST87666

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 12:03 Mesaj konusu: |
|
|
| cochise demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | | alpergrk demiş ki: | | GHOST87666 demiş ki: | | bir sorum olacaktı gene bende marshall jcm 2000 dsl 401 combo full lambalı amfi var bu amfinin drive ları düşük bunu yükselte bilirmisiniz yani gainlerini drive kanalının yükseltirsenizde ne kadara olur ne kadar zamanda olur bide bi zararı olurmu böle bi modifiyenin amfiye şimdiden tekrar tekrar teşekkürler |
Merhaba bu şekilde bir modifiye yapılabilir ancak amplinin orjinalliğini bozmuş oluruz boyle bir değişikliği yaptırmadan once bence Alperinde dediği gibi ampliyi bir pedalla boost etmeyi denemelisin. |
teşekkürler herkez sizin dediginizi diyo yaptırma bide boost olayını deniyim cok teşekkürler kolay gelsin |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:56 Mesaj konusu: |
|
|
| meraba acaba zvex fuzz factory(pedal olarak) kaça yapıyorsunuz? Ankarada oturuyorum ama İstanbuda arkadaşlarım var onların aracılığı ile en kısa zamanda almak isterim.. teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
cardesh

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
ö.m attım gitmdi bunu yazdım tepki gelmedi istanbuldakilerinki canda bizimki patlıcanmı gelemioz işte öle kafaya esince tünele  |
|
| Başa dön |
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
| cardesh demiş ki: | ö.m attım gitmdi bunu yazdım tepki gelmedi istanbuldakilerinki canda bizimki patlıcanmı gelemioz işte öle kafaya esince tünele  |
hocam levent sadece geceleri giriyor sanırım nete, atölyedeyken falan girmiyor nete zaten.
en hızlı cevap alma yolu, ilk sayfadaki ilk mesajda bulunan tel numarasını aramak
ama merak etme hiçbirşeyi cevapsız bırakmaz kendisi.. _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, MS Comp, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
cochise

|
Tarih: Pts 19.05.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
| cardesh demiş ki: | ö.m attım gitmdi bunu yazdım tepki gelmedi istanbuldakilerinki canda bizimki patlıcanmı gelemioz işte öle kafaya esince tünele  |
Merhaba geciken cevabım için çok özür diliyorum Ö.m attım _________________ Ekipman tamiri ve onarımı ampli,efekt pedalları,gitar ve gitar elektronigi konularında teknik servis yardım ve hizmetleri tarafımdan verilmektedir.
|
| Başa dön |
|
 |
|