| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
duu_rock

|
Tarih: Prş 15.05.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
herzamanki gibi budamı fos çıktı,abartıldı..alıştık artık..artık gündemi neyle değiştireceklerini şaşırdılar.. _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 16.05.2008 2:49 Mesaj konusu: Re: Sigara yasağına kardeş geldi... |
|
|
| piyanist demiş ki: | Bilgi Notu:
Aşağıdaki haber, bugünkü Hürriyet Gazetesinin manşetinden alınmıştır.
AKP zihniyetinin belgesidir:
| Alıntı: | Restoranlarda ’bir duble rakı’ dönemi kapanıyor
Alkollü içki satışını düzenleyen ve yarın yürürlüğe girecek 5752 sayılı yasa, uygulama tebliğleri çıkarılmadığı için kargaşa yaratacak.
Yasa, alkollü içkilerin orjinal ambalajları dışında bölünerek satışını engelliyor. Bu nedenle, restoranlarda rakı, şarap viski gibi alkollü içki içmek isteyenlerin birer şişe satın almaları gerekecek. Uymayan işletme 10 bin YTL’ye kadar ceza yiyecek.
Hürriyet Gazetesi - Haberin tamamı |
Kokteyl bile yasak...
Yasağın özündeki amaç, içkiyi evde içmeye özendirmekmiş...
Resmen hayret bir şey!!! |
her duyduğumuz habere inanmamak biraz araştırma yapmak lazım.haberde sözü gecen kanunla yapıla değişiklikler haberde yansıtılanın birbiri ile hiç alakası yok.bu haberin yayınlanmasına tek sebep aydın doğan'ın başbakan erdoğan'la ters düşmesi ve alehinde yayın yapmasıdır....
şu son zamanlardaki hürriyetin haberlerine dikkat edin,ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız... |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Cum 16.05.2008 3:33 Mesaj konusu: |
|
|
| medya resmen iktidarı sattı, belaltı çalışıyor. benimde dikkatimi çektiki son zamanlarda gözümüze gözümüze sokuluyor. "akp kesin kapatılır, bizim işimiz kalmadı bunlarla" mantığıyla hareket ediyolar diye düşünüyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
duu_rock

|
Tarih: Cum 16.05.2008 7:51 Mesaj konusu: |
|
|
evet özellikle seçim ve sonrası dönem bir çoğu iktidar yalakası olmuştu özellikle doğan grubu..ama şimdi istediklerini alamayınca hepsi sdaldırıya geçti..sürekli yanli ve yalan haberler ertesi günki düzeltmöelerin sadece bi kaç satırla geçiştirilmesi..sürekli sokaktan kendi kafalarına göre insaları çevirip iktidar karşıtı konuşturmaları..eskidi artık bu senaryolar..madem gerçekten fikriniz buydu nenen seçim zamanı yapmadınız işinizi..halkı salak yerine koyuyorlar resmen...araştırmmayan tek taraflı haberler dinleyenlarde inanıyorlar bunlara zaten alışmışız tembeliğe..başkalrının bizi yönlendirmesini bekiyoruz ve medya ağzıyla konuşuyoruz... _________________ çekilin görmem körüm ben onun için bu dünyayı ben ezerim geçerim... özümdür dönmem sözümden bu yüzden bu dünyada ben sevilir severim... |
|
| Başa dön |
|
 |
siyah_ney

|
Tarih: Cum 16.05.2008 9:20 Mesaj konusu: |
|
|
| (Olüm geldiğinde kim iyi kim kotu ortaya cıkacak. Siz sanıyormusunuzki oldukten sonra yok olacagız) |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cum 16.05.2008 9:39 Mesaj konusu: |
|
|
medyadan aslı astarı olmayan başka bir haber
(bkz: ver zehiri, belki yiyen olur) _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 808 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Cum 16.05.2008 11:36 Mesaj konusu: |
|
|
Hatırlatırım, TAPDK Başkanı Kazım Çalışkan bile kafa karışıklığını kabul etti.
Hürriyet'in haberi üzerine, TAPDK'nın telefonları kilitlendi.
Bunun üzerine şu açıklama yapıldı:
| TAPDK Başkanı Kazım Çalışkan demiş ki: | "Kimse yanılgıya düşmesin, yanlış anlamasın. Yetki belgesi olanlar kadeh rakı yada kadehle şarap servisi yapabilir. İsteyen sahnedeki sanatçıya şampanya gönderebilir.
Bu konudaki kafa karışıklığını yönetmelikle gideririz".
Hürriyet Gazetesi |
Demek ki bir kafa karışıklığı var!
Bence o kanun kasten net yazılmadı... Gelecek tepkiler merak edildi...
Klasik AKP taktiği: 2 adım ileri 1 adım geri
AKP'nin içki uygulamalarını unutmayalım...
1. AKP Belediyeleri, içki ruhsatı süresi dolan bir çok işletmeye ya ruhsatın tekrar uzatılmasına izin vermiyorlar, ya da geciktiriyorlar...
2. RTÜK'ün hazırladığı yasa taslağına, "Alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu madde kullanımını özendirici türde yayın yapılmaması" maddesi eklendi.
3.Hükümet, spor lokallerinde içki satışını durdurdu!!!
4. Ya Kırmızı sokak uygulamasına ne demeli?
Neymiş?
İçki içilen yerler şehirden uzakta olacakmış...
Örnek: Denizli, Konya ve daha bir çok şehrimiz kasabamız...
20 Kilometre uzakta olacakmışmış!
Burada vurgulanması gereken nokta, AKP'nin içkiye olan yaklaşımıdır! |
|
| Başa dön |
|
 |
yener

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
piyanist arkadaşımın belirtiği maddelerden;
2. RTÜK'ün hazırladığı yasa taslağına,Alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu madde kullanımını özendirici türde yayın yapılmaması maddesi eklendi.
bu maddeyi bende destekliyorum.gençleri kötü örneklere özendirici herşey yasaklanmalı veya sınırlama getirilmelidir.umarım bu madde sadece alkol, tütün ürünleri ve uyuşturucu ile sınırlı kalmayıp dizilerimizdeki şiddet vs tarzda şeyleride kapsar... |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:07 Mesaj konusu: |
|
|
kırmızı sokak deyince aklıma hep hollanda geliyor...
alkol bu ülkede yasaklanamaz...saçma sapan uydurma haberler işte... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cum 16.05.2008 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
| aksuvar demiş ki: | kırmızı sokak deyince aklıma hep hollanda geliyor...
alkol bu ülkede yasaklanamaz...saçma sapan uydurma haberler işte... |
seni aksuvar seniii....
(bkz: sizi gidi faizci sinsiler sizi)
(bkz: red light district) _________________ waiting for democracy in china... |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Cum 16.05.2008 18:59 Mesaj konusu: |
|
|
alkolik hareket engellenemez
şaka bi yana gerçekten alkolun yasaklanması zor gibi görülüyor imkansız değil tabi ama .... _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
Nabruk23

Kayıt: May 10, 2007 Mesajlar: 29 Nerden: burdan deyil- mersin
|
Tarih: Prş 22.05.2008 21:28 Mesaj konusu: |
|
|
sigara yasağı hakkında tam bilgiye sahip değilim sokakta da içemeyecekmiyim.Bide nargile kafeler ne olacak ? _________________ Sorma nerdesin diye
Döndüm geldiğim yere
Nerede ararsın beni
Gezer iken üstümde
www.alcor.anatolianrock.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|