| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Amorphis__

|
Tarih: Sal 13.05.2008 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
Eminim onlar eski günlerinden hiçbirşey kaybetmediler. Bi çok yazı okudum , hepsinde de Metallica'nın artık yaşlandığını eskisi gibi olamicağı yazılıydı . Saçmalık . Misionmetallica adresinde ki o videoda James'i , Lars'ı , Kirk'ü , Robert'ı görünce tüylerim diken diken oldu (:
Yıllar Metallica'dan hiçbişey eksiltmedi , eksiltemez .
Çıksa şu albümde doya doya hasret gidersek diyorum . Sağlamdılar , yine sağlamlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kenna

|
Tarih: Prş 15.05.2008 1:10 Mesaj konusu: |
|
|
| DamnationGame demiş ki: | www.missionmetallica.com adresi açılmış, gözünüz aydın. Yeni şarkılar eski Metallica soundunu çok hatırlatıyor. Minör melodik bölümler ve yine Kirk tarzı wah'lı sololar ve sert ataklar var. Bakalım bütünü nasıl gelecek albümün...  |
Özellikle harmonik minör kullanımı da var ki o açıklamalarda belirttikleri "eastern sound" denilen hadise duyulabilir. Ki Metallica'nın son dönem karakterine uyan bir yönelim olduğu kanısındayım, gerek tonal açıdan gerekse tavır açısından. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 15.05.2008 2:47 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşimle tartıştım, sanırım üzdüm biraz onu. Ulan ansızın -sanırım aylardır dinlemediğim- Unforgiven II çıktı listede. Bir hüzünlendim; ki genelde grupların Thrash yanlarına bakan bir insanım. Bunu da millet hep "Haaa öküzsün olum sen" olarak görür, hayır efendim öyle değilim. Bu olayın enteresan yanı, listede Unforgiven II'nin denk gelmesinin bana kardeşimi anımsatmasıdır. Bir yandan onu üzdüğüme, bir yandan konsere gitmeme kararıma kızdım. Bir tanesini elbette iyileştireceğim de, bakalım öbürüne de aynı tarifeyi uygulayacak mıyım.
Konserler çok üst üste bindi arkadaş. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Prş 15.05.2008 8:26 Mesaj konusu: |
|
|
benim listemde bırak unforgivenII'yi unforgiven bile yok. ilk dört albümlük metallica yetiyo bana.dugusal yoğunlukları doom metalle geçiştiriyom
konseri merakla bejliyorum. yenilerden bişi çalmazlarsa sevinirim. en fazla black'e kadar gitsinler. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Prş 15.05.2008 10:01 Mesaj konusu: |
|
|
Bu turnenin ilk konseri verildi. İşte liste.
Los Angeles, CA
May 14, 2008
Setlist:
Creeping Death
Fuel
For Whom The Bell Tolls
Welcome Home (Sanitarium)
...And Justice For All
Sad But True
Disposable Heroes
One
Master Of Puppets
Battery
- - - - -
Last Caress
No Remorse
Enter Sandman
- - - - -
Fight Fire With Fire (w/ Flea)
Seek and Destroy
Tabiri caiz ise hayvan gibi bir liste. _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Prş 15.05.2008 11:44 Mesaj konusu: |
|
|
NE???
Fight'da Flea ile yazıyor yanlış görmediysem?
ayrıca missionmetallica'da olan video'lar süper.Çok sıkı geliyorlar söyliyim şimdiden... |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Prş 15.05.2008 17:42 Mesaj konusu: |
|
|
Ooo Wherever I May Roam yok. No Loaf Clover yok . Fade to Black'te yok .
15 şarkı az bence. en az 25 olmalı : P |
|
| Başa dön |
|
 |
Wayfaerer

|
Tarih: Prş 15.05.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
| oo baba şarkıların çoğu var bide fade to black olsaymış tam olurmuş |
|
| Başa dön |
|
 |
odarelk-MM

|
Tarih: Prş 15.05.2008 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
15 çok az bu listeye eklemek isteyeceğim en az 5 şarkı daha olur.... _________________ I DonT LıKe The DrUgS bUT tHE dRUgs LIKE me |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Prş 15.05.2008 20:22 Mesaj konusu: |
|
|
o konser flea'nın bir arkadaşıyla kurduğu bir yardım derneği adına verilmiş bir konser, o yüzden 15 parçadır zaten. "w/flea" muhabbeti de bundan. _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Prş 15.05.2008 21:13 Mesaj konusu: |
|
|
| Bence de o yüzdendir mutlaka.Yoksa Metallica gibi bir dev 15 şarkıyla yetinmez,hakkını verir. |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Cum 16.05.2008 23:51 Mesaj konusu: |
|
|
NEWS
Hot Flashes
New METALLICA Album To Feature Ten Songs That Are "Definitely All Over The Place" Says Lars
Posted on Friday, May 16, 2008 at 12:44:20 EST
According to Gary Graff from Billboard.com, METALLICA are "a couple of nips and tucks" away from completing its next album, which is still on target for a September release, according to drummer Lars Ulrich.
During a conference call yesterday (May 15) promoting this year's Bonnaroo Music Festival, which Metallica will headline on June 13, Ulrich told reporters that the group hopes to wrap up work on the album in time for the Memorial Day weekend holiday. Metallica recently met with a graphic designer to begin planning the package, though there's no confirmed title for the album yet and the songs still have working names.
"We sort of promised ourselves that unlike all the records we made in the '90s, [which] were just completely stressed-out and just nutty, that we were gonna try and have a little more sane environment -- and we've actually, surprising mostly to ourselves, been able to keep to that," Ulrich said. "We've pretty much finished the music now, so all the next level stuff is just starting to go down."
Ulrich said Metallica came into the project with 26 songs, which were knocked down to 14 when the group started working with producer Rick Rubin. There are now 11 slated for the album, though Ulrich said "length issues" might mean one more has to be eliminated.
"These are long songs ... we're talking seven-minute, eight-minute, nine-minute nutty-ass songs," Ulrich revealed. "We don't make them long or short on purpose; you just kind of do what feels natural. We're not really gonna edit them, (so) we're gonna lose another one at some point in the next month or so and probably end up with 10."
Ulrich described the material as "definitely pretty all over the place. There's a lot of variation, a lot of fast, slow, melodic ... kind of hardcore, nutty super-fast speed stuff. It's a little more like how some of the earlier records were a little more dynamic within the songs." _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:28 Mesaj konusu: |
|
|
Liste güzel sayılır.Tabi fazla değişime uğramaz ise.
Dendiği gibi inşallah 15 ile sınırlı kalmaz.Bze yetmez 15 falan.Metallica ise 20 isteriz. :p _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
Videodaki şarkı fena değil ha.. _________________ Ultraslan |
|
| Başa dön |
|
 |
odarelk-MM

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ya evet o videodaki şarkı çok hoşuma gitti benim... _________________ I DonT LıKe The DrUgS bUT tHE dRUgs LIKE me |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
videodaki şarkıda gitar tonları reload'a falan çok benzemiş. şarkı güzel ama sound iyi değil bence. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 11:32 Mesaj konusu: |
|
|
Bana kalırsa tonlar Black albüm gibi gelecek. Tam sürüm olmadığı için ham tonları ile duyuluyor. İşlenmiş hali çok daha güçlü olacaktır.
Tahminen... _________________ http://www.youtube.com/watch?v=LyDmJcrIJ4I
The Damnation Game-SYMPHONY X |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 22:12 Mesaj konusu: |
|
|
Mission Metallica gerçekten sağlamdı videoları izledim.Umarım konserde güzel olur.Biraz daha şarkı isteriz tabi ki! _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
gabriyeli

|
Tarih: Pts 19.05.2008 9:41 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adamlar biraz daha üretken olsalar çok daha güzel olacak. Hoş 83-86 arasına 3 albüm sıkıştırdılar ondan sonra gelen 2 albüm içinde çok beklenmedi ama 91 den sonra maşallah demek lazım 4-5 senede bir albüm çıkarıyorlar. _________________ Yoğun İstek Üzerine Burdayım |
|
| Başa dön |
|
 |
|