Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
ilk elektro gitarımı yeni bi gitar almak için satışa koymuş bulunmaktayım. geçen sene haziran sonunda senkop'tan alındı. endonezya yapımı. gitar temiz. gitarın ön tarafında sağ üstte(sağ kolunuzu dayadığınız yerin biraz üstünde, belli belirsiz bir çizik var. zaten tam kıvrılıyor orda gitar ve ışığa tutup dikkatli bakmadıkça belli olmuyor. fotoğrafını çekeyim dedim beceremedim). bir de klavyenin 3. perdesinin en üstünde ne olduğunu tanımlayamadığım vuruğumsu birşey var(foto çekip kırmızıyla işaretledim). gitarı ilk aldığımdan beri mevcut o da. ben yapmadım yani ama bir rahatsızlık vermiyo hem görüntü bakımından hem de çalarken. gitarın arka kısmında ise sürtünmeden kaynaklanan yüzeysel çizikler var...
gitarla beraber gelen standart kılıfı atıp, kaliteli birşey almıştım. onu satmıyorum. kılıfsız vericem gitarı. fotoğraflarda takılı değil ama tremolo kolu dahil tabii ki...
gitarın kodu: QMY223183
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3032&gid=314
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız