Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi/kötü yorumlarınız
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Alışveriş yaptığınız kişiler hakkında iyi/kötü yorumlarınız
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 134, 135, 136  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dimedroid

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"alpergrk" ile sorunsuz bir alış-verişimiz oldu.Kendisinden manyetik aldım.Güvenebilirsiniz.
alpergrk

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dimedroid demiş ki:
"alpergrk" ile sorunsuz bir alış-verişimiz oldu.Kendisinden manyetik aldım.Güvenebilirsiniz.

teşekkürler tekrar hayırlı olsun Smile
yndnrg7321

MesajTarih: Sal 13.05.2008 17:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Dragonchaser" abimizle bi alışverişim oldu..mükemmel bi alışverişti kendisine burdan sonsuz saygılarımı sunarım...
lovecraft
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Sal 13.05.2008 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gonagor nikli arkadaş, ilanda açık seçik belirtmeme rağmen alakasız bir takas teklifiyle alıcı olarak benimle iletişime geçip, bir dakikadan az bir sürede "üslup ve tarzdan anlamadığım" gibi garip bir söylemle kendi eklediği beni engellemiştir. Ne yapmaya çalıştığı anlaşılamamıştır.

En son lovecraft tarafından Cum 30.05.2008 3:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yndnrg7321

MesajTarih: Prş 15.05.2008 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

level_-_ bu abimize dikkat süper bi insandır...kendisine sevgi saygılarımı iletirim...çok teşekkürler sonuc abi pedallar çok güzel ve tertemiz...
fellantis

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dragonchaser'den Creative Nomad Zen 60gb mp3calar aldım, sorunsuz temiz bir alışveriş oldu, alım satım mod olarak da örnekliğini ispatladı teşekkürler Smile
Başa dön
end_of_beginning

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

odyssey nickli cihan arkadaşımla çok süper bi alışverişimiz oldu pod x3 aldım ondan. Kendisi çok güvenilir,bi o kadar da kafa bi insan Smile
yndnrg7321

MesajTarih: Pts 19.05.2008 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

harun abi Smile müthiş bi muhabbet abimiz:)askerlik hakkında bi iki tiyo verdi abicim paket elime geçti..çokçok teşekkür ettim...
strinzi

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"mfikret " kardeşimiz ile bir alış verişimiz oldu amfi sattım artı takas yaptık çok iyi birisi hertürlü çekinmeden alışveriş yapabileceğimiz bir arkadaşımız.
"Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... ''
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mfikret

MesajTarih: Sal 20.05.2008 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

strinzi demiş ki:
"mfikret " kardeşimiz ile bir alış verişimiz oldu amfi sattım artı takas yaptık çok iyi birisi hertürlü çekinmeden alışveriş yapabileceğimiz bir arkadaşımız.
Teşekkür ederim aynı şeyler senin içinde geçerli.Güzel bir amfi sahibi oldum Smile Mutluyum huzurluyum...
cevat_kelle

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 21:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

luciferion(mert)'dan ibanez k7 aldım,sorunsuz bir alışverişti,teşekkürler kendisine.
Başa dön
kaeln

MesajTarih: Prş 22.05.2008 9:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

device nickli Oğuz Emre adlı şahıs tamamen güvensiz birisinidir. Detayları:

http://www.turkrock.com/post1459756.html#1459756
Başa dön
Megadeth79

MesajTarih: Cum 23.05.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hypocrisy Real , Bedri'den Ibanez gitar aldım. Kendisi güvenilir bir arkadaş. Teşekkurler.
Başa dön
gonagor

MesajTarih: Cum 23.05.2008 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lovecraft demiş ki:
letfletf@hotmail.com

Bu arkadaşa dikkat etmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Kendisi, ilanda açık seçik belirtmeme rağmen alakasız bir takas teklifiyle alıcı olarak benimle iletişime geçip, bir dakikadan az bir sürede "üslup ve tarzdan anlamadığım" gibi garip bir söylemle kendi eklediği beni engellemiştir. Ne yapmaya çalıştığı anlaşılamamıştır.

o emailin sahibi ben oluyorum!

Şimdi birader biz senle konuştuğumuzda sana ne dedim hatirlayamadim ne için eklediğimi dedim,ardindan önce sordum forumdanmisin diye evet dedin sonra dedimki birşey satiyomusun aliyomusun satiyorum dedin

buraya kadar herşey normal

sordum sana ne satiyosun diye verdiğin abuk cevaba bak "BURASİ DUKKAN DEGİLKİ SEN NE ARİYOSUN" Very Happy e be birader dükkan değilse sen niye sen ne ariyosun diyosun ki Very Happy dukkana girince sorarlar ne baktin diye D: ne tipler var yeryüzünde çözemedim gitti Very Happy

ardindan gelişen muhabbet aynen şu dedimki 50 pedal 60 amplinmi var sattiğin neyse söyle.sonra arkadaşin konuşma tarzi bozuldu bir star havalari sanki adam bedava ekipman dağitiyo. Very Happy ayrica ben bu komik tavirla hakli olarak dalga geçtikçe abuk subuk cevaplar verip kendi engelleyip sildi beni.

bir şizofren vakasi daha atlatilmiş oldu Very Happy

bu dengesiz arkadaşin mail adreside budur ekleyip test edebilrsiniz obzen@hotmail.com

En son gonagor tarafından Cum 04.07.2008 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
leonjohancool

MesajTarih: Cmt 24.05.2008 20:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cihanyumdan bir kaç şey aldım, kendisi ben parayı yatırır yatırmaz kargoyu gönderdi bir saat içinde sağolsun. zaten daha öncedende alışveriş yapmıştık, kesinlikle güvenilir ve dürüst bir arkadaş bir çoğumuzun bildiği gibi. Kendisine teşekkür ediyorum.
cihanyum

MesajTarih: Cmt 24.05.2008 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

leonjohancool demiş ki:
cihanyumdan bir kaç şey aldım, kendisi ben parayı yatırır yatırmaz kargoyu gönderdi bir saat içinde sağolsun. zaten daha öncedende alışveriş yapmıştık, kesinlikle güvenilir ve dürüst bir arkadaş bir çoğumuzun bildiği gibi. Kendisine teşekkür ediyorum.

ben teşekkür ederim abicim Smile aynı şekilde leonjohancool da güvenilir bir arkadaşımızdır duymayan kalmasın Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 26.05.2008 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yndnrg7321 demiş ki:
harun abi Smile müthiş bi muhabbet abimiz:)askerlik hakkında bi iki tiyo verdi abicim paket elime geçti..çokçok teşekkür ettim...

ben teşekkür ederim güle güle kullanasın Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 26.05.2008 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
halilpazarlama ya SD1 sattım.daha öncede Adaptör satmıştım.Sağlam bir abimiz. Very Happy saygı sevgi

birgün bende sana bişeyler satacağım Very Happy
Başa dön
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 26.05.2008 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

solitude71 demiş ki:
Paracıklarım halilpazarlama tarafından başarılı bir operasyonla crybaby'ye dönüştürülmüştür. Kargo da cillop gibi geldi bugün elime. Tşk.

abi geç oldu ama kusura bakma ben teşekkür ederim.hızlı ve güzel bir alışverişti. Very Happy
Başa dön
mfikret

MesajTarih: Pts 26.05.2008 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halilpazarlama demiş ki:
mfikret demiş ki:
halilpazarlama ya SD1 sattım.daha öncede Adaptör satmıştım.Sağlam bir abimiz. Very Happy saygı sevgi

birgün bende sana bişeyler satacağım Very Happy

neden olmasın Very Happy Zevkle
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 120, 121, 122 ... 134, 135, 136  Sonraki
121. sayfa (Toplam 136 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız