| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Dimedroid

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:14 Mesaj konusu: |
|
|
"alpergrk" ile sorunsuz bir alış-verişimiz oldu.Kendisinden manyetik aldım.Güvenebilirsiniz. _________________ Adana Latino Bar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
alpergrk

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
| Dimedroid demiş ki: | | "alpergrk" ile sorunsuz bir alış-verişimiz oldu.Kendisinden manyetik aldım.Güvenebilirsiniz. |
teşekkürler tekrar hayırlı olsun  _________________ Cort M600 LH Korean w/nickel plated SH4 JB & SH2N, Tech21 PE60, Tech21 SansAmp Tri-A.C, MXR Blue Box, Ibanez TS9DX, BBE Sonic Stomp, Morley Bad Horsie, Rocktron Hush, ADD+ Analog Delay... |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Sal 13.05.2008 17:05 Mesaj konusu: |
|
|
"Dragonchaser" abimizle bi alışverişim oldu..mükemmel bi alışverişti kendisine burdan sonsuz saygılarımı sunarım... _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
lovecraft Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 13.05.2008 19:29 Mesaj konusu: |
|
|
Gonagor nikli arkadaş, ilanda açık seçik belirtmeme rağmen alakasız bir takas teklifiyle alıcı olarak benimle iletişime geçip, bir dakikadan az bir sürede "üslup ve tarzdan anlamadığım" gibi garip bir söylemle kendi eklediği beni engellemiştir. Ne yapmaya çalıştığı anlaşılamamıştır.
En son lovecraft tarafından Cum 30.05.2008 3:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Prş 15.05.2008 14:01 Mesaj konusu: |
|
|
level_-_ bu abimize dikkat süper bi insandır...kendisine sevgi saygılarımı iletirim...çok teşekkürler sonuc abi pedallar çok güzel ve tertemiz... _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Dragonchaser'den Creative Nomad Zen 60gb mp3calar aldım, sorunsuz temiz bir alışveriş oldu, alım satım mod olarak da örnekliğini ispatladı teşekkürler  |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_beginning

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 18:20 Mesaj konusu: |
|
|
odyssey nickli cihan arkadaşımla çok süper bi alışverişimiz oldu pod x3 aldım ondan. Kendisi çok güvenilir,bi o kadar da kafa bi insan  _________________ Cort EVL-K6+POD X3+Marshall AVT-50 |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Pts 19.05.2008 23:13 Mesaj konusu: |
|
|
harun abi müthiş bi muhabbet abimiz:)askerlik hakkında bi iki tiyo verdi abicim paket elime geçti..çokçok teşekkür ettim... _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:36 Mesaj konusu: |
|
|
"mfikret " kardeşimiz ile bir alış verişimiz oldu amfi sattım artı takas yaptık çok iyi birisi hertürlü çekinmeden alışveriş yapabileceğimiz bir arkadaşımız. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Sal 20.05.2008 19:39 Mesaj konusu: |
|
|
| strinzi demiş ki: | | "mfikret " kardeşimiz ile bir alış verişimiz oldu amfi sattım artı takas yaptık çok iyi birisi hertürlü çekinmeden alışveriş yapabileceğimiz bir arkadaşımız. | Teşekkür ederim aynı şeyler senin içinde geçerli.Güzel bir amfi sahibi oldum Mutluyum huzurluyum... _________________ satılık Cort Solo series |
|
| Başa dön |
|
 |
cevat_kelle

Kayıt: Jun 19, 2007 Mesajlar: 126 Nerden: izmir - eskişehir
|
Tarih: Çrş 21.05.2008 21:00 Mesaj konusu: |
|
|
| luciferion(mert)'dan ibanez k7 aldım,sorunsuz bir alışverişti,teşekkürler kendisine. |
|
| Başa dön |
|
 |
kaeln

|
|
| Başa dön |
|
 |
Megadeth79

|
Tarih: Cum 23.05.2008 18:00 Mesaj konusu: |
|
|
| Hypocrisy Real , Bedri'den Ibanez gitar aldım. Kendisi güvenilir bir arkadaş. Teşekkurler. |
|
| Başa dön |
|
 |
gonagor

|
Tarih: Cum 23.05.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
| lovecraft demiş ki: | letfletf@hotmail.com
Bu arkadaşa dikkat etmenizi tavsiye ediyorum arkadaşlar. Kendisi, ilanda açık seçik belirtmeme rağmen alakasız bir takas teklifiyle alıcı olarak benimle iletişime geçip, bir dakikadan az bir sürede "üslup ve tarzdan anlamadığım" gibi garip bir söylemle kendi eklediği beni engellemiştir. Ne yapmaya çalıştığı anlaşılamamıştır. |
o emailin sahibi ben oluyorum!
Şimdi birader biz senle konuştuğumuzda sana ne dedim hatirlayamadim ne için eklediğimi dedim,ardindan önce sordum forumdanmisin diye evet dedin sonra dedimki birşey satiyomusun aliyomusun satiyorum dedin
buraya kadar herşey normal
sordum sana ne satiyosun diye verdiğin abuk cevaba bak "BURASİ DUKKAN DEGİLKİ SEN NE ARİYOSUN" e be birader dükkan değilse sen niye sen ne ariyosun diyosun ki dukkana girince sorarlar ne baktin diye D: ne tipler var yeryüzünde çözemedim gitti
ardindan gelişen muhabbet aynen şu dedimki 50 pedal 60 amplinmi var sattiğin neyse söyle.sonra arkadaşin konuşma tarzi bozuldu bir star havalari sanki adam bedava ekipman dağitiyo. ayrica ben bu komik tavirla hakli olarak dalga geçtikçe abuk subuk cevaplar verip kendi engelleyip sildi beni.
bir şizofren vakasi daha atlatilmiş oldu
bu dengesiz arkadaşin mail adreside budur ekleyip test edebilrsiniz obzen@hotmail.com
En son gonagor tarafından Cum 04.07.2008 13:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
leonjohancool

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 20:57 Mesaj konusu: |
|
|
cihanyumdan bir kaç şey aldım, kendisi ben parayı yatırır yatırmaz kargoyu gönderdi bir saat içinde sağolsun. zaten daha öncedende alışveriş yapmıştık, kesinlikle güvenilir ve dürüst bir arkadaş bir çoğumuzun bildiği gibi. Kendisine teşekkür ediyorum. _________________ Ank:Satılık ucuz dijital fotoğraf mak ve amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
cihanyum

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 22:57 Mesaj konusu: |
|
|
| leonjohancool demiş ki: | | cihanyumdan bir kaç şey aldım, kendisi ben parayı yatırır yatırmaz kargoyu gönderdi bir saat içinde sağolsun. zaten daha öncedende alışveriş yapmıştık, kesinlikle güvenilir ve dürüst bir arkadaş bir çoğumuzun bildiği gibi. Kendisine teşekkür ediyorum. |
ben teşekkür ederim abicim aynı şekilde leonjohancool da güvenilir bir arkadaşımızdır duymayan kalmasın  _________________ Doxan....Adanadan Sevgiler
www.pisihole.com çılgın edebiyatik blog |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 26.05.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
| yndnrg7321 demiş ki: | harun abi müthiş bi muhabbet abimiz:)askerlik hakkında bi iki tiyo verdi abicim paket elime geçti..çokçok teşekkür ettim... |
ben teşekkür ederim güle güle kullanasın  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 26.05.2008 12:31 Mesaj konusu: |
|
|
| mfikret demiş ki: | halilpazarlama ya SD1 sattım.daha öncede Adaptör satmıştım.Sağlam bir abimiz. saygı sevgi |
birgün bende sana bişeyler satacağım  |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Pts 26.05.2008 12:33 Mesaj konusu: |
|
|
| solitude71 demiş ki: | | Paracıklarım halilpazarlama tarafından başarılı bir operasyonla crybaby'ye dönüştürülmüştür. Kargo da cillop gibi geldi bugün elime. Tşk. |
abi geç oldu ama kusura bakma ben teşekkür ederim.hızlı ve güzel bir alışverişti.  |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Pts 26.05.2008 19:04 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | | mfikret demiş ki: | halilpazarlama ya SD1 sattım.daha öncede Adaptör satmıştım.Sağlam bir abimiz. saygı sevgi |
birgün bende sana bişeyler satacağım  |
neden olmasın Zevkle _________________ satılık Cort Solo series |
|
| Başa dön |
|
 |
|