Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Kanaltürk Kapatılıyor!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Kanaltürk Kapatılıyor!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
panik_431

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 20:35    Mesaj konusu: Kanaltürk Kapatılıyor! Alıntıyla Cevap Ver

12 Mayıs 2008 Pazartesi 13:09
Tuncay Özkan kanalını sattı. Kanaltürk'ü şaşırtacak bir isim aldı. AK Parti'ye yakın olan bu medya grubu hangisi derseniz...

Yılın bomba satışı Kanaltürk'de yaşandı. Para sıkıntısı çeken Tuncay Özkan, yılın çalımını attı ve kanalını AK Partiye yakınlığı ile bilinen Bugün gazetesine sattı.

ATV ve Sabah’ı almaktan ümidini kesen Koza İpek Grubu sonunda Kanalturk’ü aldı. Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Selahattin Sadıkoğlu da satışı doğruladı.

Bugün, Kanaltürk'ün tüm borçlarını da üstlendi. Bu borçların 5 trilyon civarında olduğu öğrenildi.

Kanaltürk'ün satışı için tarafların bir haftadan uzun bir süredir görüştükleri ve sonunda el sıkıştıkları gelen haberler arasında. Yeni bir bina arayışında olan Bugün gazetesinin sırf bu satış nedeniyle taşınmayı ertelediği öğrenildi. Satış ile birlikte gazete de Kanaltürk'ün Mecidiyeköy'deki binasına taşınacak.

BORSAYA BİLDİRİLDİ

Koza Davetiye'nin Kanaltürk'ü satın alması borsaya bildirildi. Koza Holding satın almayı yazılı açıklamayla borsaya duyurdu.

...........

Şimdi kına yakabilirsiniz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aksuvar

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yakında ceviz kabuğunu izleyemeyecez demek bu... Sad yuh be...
seventh

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muhalif kanallar,programlar tamamen ortadan kalkıyor yada kaldırılıyor memlekette.sonumuz hiç iyi değilya du bakalım.
Başa dön
duu_rock

MesajTarih: Prş 15.05.2008 7:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet adamlar çalışanlarına maaşlarını bile veremiyorlarmış...ama insanların işinden olması cidden üzücü ama komik olan da bir şey var ki iktidar aleyhinde propaganda yaparken şimdi onların elinde bi nevi..bakalım neler olacak..
panik_431

MesajTarih: Prş 15.05.2008 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Tuncay Özkan yeni bir kanalla dönecektir kesin. Smile
malveko

MesajTarih: Prş 15.05.2008 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Allaha şükür kurtulduk bu suratsız heriften.
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 15.05.2008 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi direnen kanaltürk vardı oda kapanırsa yandık
Başa dön
panik_431

MesajTarih: Prş 15.05.2008 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Malveko,
En fazla 1 sene kurtuldun. Sonra tekrar karşınızda.
Wayfaerer

MesajTarih: Prş 15.05.2008 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

malveko demiş ki:
Allaha şükür kurtulduk bu suratsız heriften.

biri gider biri gelir merak etme ülke kalmıcak sizin gibilere
Başa dön
buzz

MesajTarih: Prş 15.05.2008 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tuncay özkan yeni bir tv kanalı ve parti kuracağını ve yüz gün boyunca türkiyeyi dolaşıp kapı kapı oy isteyeceğini açıkladı
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N149881&date=15Mayis2008
duu_rock

MesajTarih: Prş 15.05.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile
lokoniyazi

MesajTarih: Prş 15.05.2008 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla tuncay tam da kendisinden bekleneni yaptı. samimi biri olsaydı bizkaçkişiyiz üyelerine hisse satar kanalı öyle rahatlatırdı. onun yerine bizkaçkişiyiz sitesinde çevrimiçi mesajı bile aidatlı üyelik şartına bağladı! bu nasıl Atatürkçü platform?
kanalın bu noktaya geleceğini eşek olsa tahmin ederdi. samimi bir adam eli kolu bağlı olsa bile kapıya kilit vurur yüreğine taş basar, gerekirse haciz mezatına bırakır ama kendi eliyle fetoşun iki numaralı adamına bırakmazdı o kanalı.
kanaltürk en ciddi muhalefeti etti mi? etti tabi. rtük baskı uyguladı mı? uyguladı tabi. ama demek ki hepsi bu oyunun birer parçasıymış. kitleleri ateşleyip afedersiniz göt gibi ortada bırakmak. hatırlayanlar bilir; adnan oktar'a kan bağışı da böleydi. yine 1 milyon lafı dönüyordu. mhp'liler türk insanının genetik karakteristikleri bulunup ona göre biolojik silah yapılabilir diye karşı çıktığında hadi ordan ırkçılar diye çıkışılmıştı.(yanlış anlaşılmasın mhp'li değilim) peki ne oldu o kanlar?
tuncay merak etmeyin diyor: bizkaçkişiyiz üye veri tabanı ayrı bir şirkette güven altındaymış. PENNA şirketi Smile google'da yazın bakalım penna diye... AMERİKAN şirketi PENNA! ne olacak o üye veri tabanına? çok merak ediyorum ve korkuyorum.

tuncay çok güzel yedi hepimizi. doğruların içine yanlışları da harmanlayıp bir güzel yedirdi.

itiraf edeyim, ben de üyeydim bizkaçkişiyiz sitesine. yazılar da yazdım, çok destek gördüm. ama bir iki tuhaf üye atılması oldu, açıklama yapılmadı. tartışma salonlarında gündeme getrince beni de uzaklaştırdılar bir süre. sonra ben de lanet gelsin deyip üyeliğimi sildirdim. ardından herşeyi aidatlı üyeliğe bağladılar. ortak salonlarda tartışmak, mesajlaşmak, haber vermek, eleştirmek... herşey paraya bağlandı... ne oldu o paralara?

tuncay çok pis sattı ama bizler onun mesut yılmazla olan akçalı ilişkilerini, fetoşla yaptığı röportajda takındığı tavırları, hatta belgesel hazırlamak için chp'den aldığı 3 milyon dolarla baykal'ın yerine göz dikmesini sonraları öğrendik...

artık her zamankinden çok daha sıkı bir darbe yanlısıyım.
diyeceklerim bundan ibaret...
Başa dön
yener

MesajTarih: Cum 16.05.2008 2:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

chp'nin genel başkanlığında gözü vardı,o koltuğu baykaldan bile alamayan bir adamın ülkeyi yönetmeyi istemesi komik bir olay.ne yazık ki ülkemizde siyaset hep bi takım şeylerin altında yapılıyor ve tuncay özkan denen insan ulu önder Atatürk'ü kendi siyasi planlarının içine katıp bugüne kadar siyaset yapmıştır...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hasanayvenli

MesajTarih: Cum 16.05.2008 4:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yener demiş ki:
chp'nin genel başkanlığında gözü vardı,o koltuğu baykaldan bile alamayan bir adamın ülkeyi yönetmeyi istemesi komik bir olay.
öyle deme ama o koltuğu baykaldan almak kolay değil japon yapıştırıcıyla oturmuş oraya Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gunsnroses

MesajTarih: Cum 16.05.2008 7:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lokoniyazi demiş ki:
valla tuncay tam da kendisinden bekleneni yaptı. samimi biri olsaydı bizkaçkişiyiz üyelerine hisse satar kanalı öyle rahatlatırdı. onun yerine bizkaçkişiyiz sitesinde çevrimiçi mesajı bile aidatlı üyelik şartına bağladı! bu nasıl Atatürkçü platform?
kanalın bu noktaya geleceğini eşek olsa tahmin ederdi. samimi bir adam eli kolu bağlı olsa bile kapıya kilit vurur yüreğine taş basar, gerekirse haciz mezatına bırakır ama kendi eliyle fetoşun iki numaralı adamına bırakmazdı o kanalı.
kanaltürk en ciddi muhalefeti etti mi? etti tabi. rtük baskı uyguladı mı? uyguladı tabi. ama demek ki hepsi bu oyunun birer parçasıymış. kitleleri ateşleyip afedersiniz göt gibi ortada bırakmak. hatırlayanlar bilir; adnan oktar'a kan bağışı da böleydi. yine 1 milyon lafı dönüyordu. mhp'liler türk insanının genetik karakteristikleri bulunup ona göre biolojik silah yapılabilir diye karşı çıktığında hadi ordan ırkçılar diye çıkışılmıştı.(yanlış anlaşılmasın mhp'li değilim) peki ne oldu o kanlar?
tuncay merak etmeyin diyor: bizkaçkişiyiz üye veri tabanı ayrı bir şirkette güven altındaymış. PENNA şirketi Smile google'da yazın bakalım penna diye... AMERİKAN şirketi PENNA! ne olacak o üye veri tabanına? çok merak ediyorum ve korkuyorum.

tuncay çok güzel yedi hepimizi. doğruların içine yanlışları da harmanlayıp bir güzel yedirdi.

itiraf edeyim, ben de üyeydim bizkaçkişiyiz sitesine. yazılar da yazdım, çok destek gördüm. ama bir iki tuhaf üye atılması oldu, açıklama yapılmadı. tartışma salonlarında gündeme getrince beni de uzaklaştırdılar bir süre. sonra ben de lanet gelsin deyip üyeliğimi sildirdim. ardından herşeyi aidatlı üyeliğe bağladılar. ortak salonlarda tartışmak, mesajlaşmak, haber vermek, eleştirmek... herşey paraya bağlandı... ne oldu o paralara?

tuncay çok pis sattı ama bizler onun mesut yılmazla olan akçalı ilişkilerini, fetoşla yaptığı röportajda takındığı tavırları, hatta belgesel hazırlamak için chp'den aldığı 3 milyon dolarla baykal'ın yerine göz dikmesini sonraları öğrendik...

artık her zamankinden çok daha sıkı bir darbe yanlısıyım.
diyeceklerim bundan ibaret...

sıkı darbe yanlısı olmak da ne ola ki niyazi? Smile
çok gerilmişsin sen çok
neyse bari para kaptırmamışsın Wink
gunsnroses

MesajTarih: Cum 16.05.2008 7:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yeni bir tv kanalı kurarak geri dönüş yapacakmış.
e o zaman eskisini niye sattın beyamca?

ha bir de parti kuracakmış; hahaha!
(bkz: evet gülüyorum ben buna)
gunsnroses

MesajTarih: Cum 16.05.2008 7:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tv kanalını yönetemedin ülkeyi nasıl yöneteceksin?

(bkz: tuncay özkan partisi)
(bkz: 10 trilyon dolarlık bor madenleri)
(bkz: erke dönergeci)
(bkz: açın türkiyenin önünü)
(bkz: tuncay özkan geliyor)
duu_rock

MesajTarih: Cum 16.05.2008 7:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gerçekten söylediklerinde samimi biri olsa kanalı o güzelim paraya satmazdı...en azından kendi çevresinden insanlara satardı..başka kimseyi bylamamış palavra bunlar..yada doğruysa bile bu tip insanlar konuşmayı biliyor sadece iş icraata gelince fıs..gerçekten bu fikirleri taşıyan insan elinden geleni yapar bir şekilde işi yoluna koyardı..demek kimse elini taşın altına sokmuyor sadece laf..yeni kanal kuracaklarmış..peh..
lokoniyazi

MesajTarih: Cum 16.05.2008 8:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gunsnroses demiş ki:

çok gerilmişsin sen çok

valla axl'cığım Very Happy
gerilme değil de, çok uzun zamandır dileğim bu.
ordu 80'deki ordu değil. sanıyorum, ordu içinde nato kültürüyle yoğrulmamaya gayret etmiş, frank sinatra-my way aşığı olmayan liyakat sahibi kesim salt darbenin iki tank sürmekten ibaret olduğunun farkında. buna karşılık da ordu destekli milli darbenin gerekli olduğunu öngörüyorlar. ama tankları sürünce ellerinde bayraklarla "sizi bekliyorduk" diyen bir millet olmadıktan sonra bunun 80den farkı olmayacağını da biliyorlar.
işi demokrasi fetişine vuranlara buradan tansu çiller gibi eski fırsatçıların kapatma davasıyla yeniden ağızlarının sulanmaya başlamış olduğunu hatırlatmak isterim. kaldı ki artık seçim sonuçları sun microsystems'tan soruluyor. yani büyük şaibe altında. her neyse...

Very Happy para kaptırmaya gelince sevgili axl; şükür ki tuncay fanatiği olmadım, çoğunlukla da şüpheyle karşıladım. adamın peşinden koşan üyeler gerçekten çok samimi, saf, temiz insanlar ve malesef boş sloganlarla tuncayın kemalizm raflarından alışveriş yapar olduklarının farkında değiller. ben o sitede bunlardan sıyrılan yazılar yazmaya baktım. ama dediğim gibi rahatsız edici ve anlamsız uygulamalarla çok sayıda üyenin bezdirildiğine, küstürüldüğüne de şahit olmuştum. buna rağmen çoğu bunu görmek istemedi.

kanaltürk ülker reklamı yapmaya başlayınca ülkerle ilgili yolsuzluk haberleri kesildi.
mine kırıkkanatla "ab" destekli(ki ab destekli olduğu reklamda bile söylendi) kiosk başladı hala anlamadılar. perşembenin gelişi çarşambadan belliydi aslında bakma...
Başa dön
gunsnroses

MesajTarih: Cum 16.05.2008 9:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lokoniyazi demiş ki:
gunsnroses demiş ki:

çok gerilmişsin sen çok

valla axl'cığım Very Happy
gerilme değil de, çok uzun zamandır dileğim bu.
ordu 80'deki ordu değil. sanıyorum, ordu içinde nato kültürüyle yoğrulmamaya gayret etmiş, frank sinatra-my way aşığı olmayan liyakat sahibi kesim salt darbenin iki tank sürmekten ibaret olduğunun farkında. buna karşılık da ordu destekli milli darbenin gerekli olduğunu öngörüyorlar. ama tankları sürünce ellerinde bayraklarla "sizi bekliyorduk" diyen bir millet olmadıktan sonra bunun 80den farkı olmayacağını da biliyorlar.
işi demokrasi fetişine vuranlara buradan tansu çiller gibi eski fırsatçıların kapatma davasıyla yeniden ağızlarının sulanmaya başlamış olduğunu hatırlatmak isterim. kaldı ki artık seçim sonuçları sun microsystems'tan soruluyor. yani büyük şaibe altında. her neyse...

Very Happy para kaptırmaya gelince sevgili axl; şükür ki tuncay fanatiği olmadım, çoğunlukla da şüpheyle karşıladım. adamın peşinden koşan üyeler gerçekten çok samimi, saf, temiz insanlar ve malesef boş sloganlarla tuncayın kemalizm raflarından alışveriş yapar olduklarının farkında değiller. ben o sitede bunlardan sıyrılan yazılar yazmaya baktım. ama dediğim gibi rahatsız edici ve anlamsız uygulamalarla çok sayıda üyenin bezdirildiğine, küstürüldüğüne de şahit olmuştum. buna rağmen çoğu bunu görmek istemedi.

kanaltürk ülker reklamı yapmaya başlayınca ülkerle ilgili yolsuzluk haberleri kesildi.
mine kırıkkanatla "ab" destekli(ki ab destekli olduğu reklamda bile söylendi) kiosk başladı hala anlamadılar. perşembenin gelişi çarşambadan belliydi aslında bakma...

vurucu tespitler yapmışsın niyazi;
ben de şunu eklemek istiyorum,

muz cumhuriyeti vatandaşına sormuşlar 'ulan arkadaş 50 yıldır o geldi kandırdı bu geldi kandırdı, hala nasıl inanıyorsun bu üçkağıtçılara madrabazlara? bu kadar mı cahil,bu kadar mı aptalsın?
muz cumhuriyeti vatandaşı: 'kanmamızın sebebi cahilliğimizden aptallığımızdan değil arkadaş, ''çaresizliğimizden'''
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız