| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
BilimTekYoldur Kullanıcı siteden atılmış

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Cum 05.10.2007 15:02 Mesaj konusu: |
|
|
E madem öyle organize olalım.Bakın tam 1 hafta kala söylüyorum kimse tarih uymuyor falan demesin madem.
13 Ekim Cumartesi yani Bayramın 2. günü Tahminimce bayram tatili uyar herkese yanılıyor muyum
Gelecekler birönceki listeye adını ekleyerek gelecekler listesi oluşturmamıza yardım ederlerse ve gelmekten vazgeçip gelmeyeceklerini bildirerek listeden isimlerini çıkarmamıza yardım ederlerse sevinirim.
Gelecekler:
BilimTekYoldur
M_BurC
x_factor
d.n.: Listenin devamını acilen bekliyoruz.Ayın 10'una kadar ses çıkmazsa kimseden biz şu kadro buluşuruz gene
d.n.2: Haku'cuğum öpüldün.Adını ekle listeye, özledim seni
 _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |

Kayıt: Jan 10, 2005 Mesajlar: 712 Nerden: Düşlerin ve arzuların hakim olduğu bir yerden...
|
Tarih: Cmt 06.10.2007 21:37 Mesaj konusu: |
|
|
Gelecekler Listesi:
BilimTekYoldur
M_BurC
x_factor
Haku
Şeklinde olmuştur, Haku'canın explorer'ı bozulmuş, yazık kendisi ekleyemedi ben şeyediverdim.  _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
M_BurC

|
Tarih: Pzr 07.10.2007 10:59 Mesaj konusu: |
|
|
Ben yazmadan lemicim yazmış(bilim tek yoldur)ama ben gelmiycem neyse gırgır bi yanada gelicek olanlar biran önce bakarsa ve cevap verirlerse seviniriz ayrıca izmirden bu kadar kişinin buraya yazması üzücü... _________________ ...Can SıkınTısı... |
|
| Başa dön |
|
 |
isgariot

|
Tarih: Cum 12.10.2007 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
burçin neden gelmiyorsun beeee şimdi... _________________ ve böylece biter ve sonbaharin yavasca ve nazikçe unutulmusa gittigi gibi,bizde sonsuza kadar kalacagimiz unutulmusluk için ölürüz... |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 13.10.2007 20:34 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ Daha güzel bir dünyanın, daha özgürlüklü bir dünya olmadan gerçekleşemeyeceği açık.Daha özgürlüklü bir dünyanın kurulabilmesi için tabuların yıkılması gerekli.Her türlü tabu yıkılmalı.En başta da dinlerden, "inanç"lardan kaynağını alan tabular. |
|
| Başa dön |
|
 |
LaSt_MeTaLeR

|
Tarih: Pzr 16.12.2007 14:17 Mesaj konusu: |
|
|
olm hala askerim şafak 38 gelince buluşma düzenlicez falan fistan işte daha önce söylemiştim teklattırmayın bana ) askerden gelmiş yalanlamaları çıkmış hepsi fiyaskodur arkadaşlar eger gelseydim zaten böyük bi buluşma olurdu sanırsamki askerden gelince habner verim x_factor cüm bilimcim set hepiniz öpücem nıhahahahah _________________ Dur bi bak kendine düsün olmak istedigin yerdemisin? |
|
| Başa dön |
|
 |
athrynn

|
Tarih: Cum 21.12.2007 17:00 Mesaj konusu: |
|
|
| LaSt_MeTaLeR demiş ki: | olm hala askerim şafak 38 gelince buluşma düzenlicez falan fistan işte daha önce söylemiştim teklattırmayın bana ) askerden gelmiş yalanlamaları çıkmış hepsi fiyaskodur arkadaşlar eger gelseydim zaten böyük bi buluşma olurdu sanırsamki askerden gelince habner verim x_factor cüm bilimcim set hepiniz öpücem nıhahahahah |
lan oğlum yaktınmı askerliği sen a.k.
3 yil önce bi kizla çikmaya başlamiştim seni askere uğurlamiştik.ayrildim kizdan ben ama sen hala askerdesin ne iş anlamadim  |
|
| Başa dön |
|
 |
GORGOROTH666

|
Tarih: Prş 03.01.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Komik Bir şekilde ayaralabilirsem ben de gelirim manisa da askerde olacaım gerçi ama şöyle bir şey ki izmir le manisa arası yakınmış bakalım
gelmeyi çok isterim terih ne zaman ? _________________ Yürekler Alınmaz Pulla Parayla Kim Yenmiş Kaderi Duayla |
|
| Başa dön |
|
 |
mystrious_princess

|
Tarih: Sal 29.04.2008 18:06 Mesaj konusu: |
|
|
slm ben aranıza yeni katıldım buluşmalara bende gelmek istiyorum umarım benide aranıza alırsınız
 |
|
| Başa dön |
|
 |
LaSt_MeTaLeR

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 22:55 Mesaj konusu: |
|
|
Tüm izmir halkına selamun aleyküm diyorum burdan
beyler sonunda askerden geldim şöle böle 1 ay sonra tüm işlşerim yogunlugum her şeyim bitiyor diyorum ki şöyle bomba bir buluşma yapsak ne dersiniz biri zıplasın ve atraksiyon yapsın bilimtekyoldur sana sesleniyorum olm hoop pişt.
Hadi bakalım tarih kararlaştıralım ))))))) katılım bekliyoruz arkadaşlar sap sap bakmayalım lütfen özledik o eski izmir çim şenliklerini bakın yaz kapıda ona göre hadi kaynatalım kanlarımızı dimi yaa  _________________ Dur bi bak kendine düsün olmak istedigin yerdemisin? |
|
| Başa dön |
|
 |
Haku

|
Tarih: Prş 01.05.2008 16:23 Mesaj konusu: |
|
|
last metaler kardeşim hoşgeldin askerden diyhorum vede ytakın zaman bi buluşma ayarlıyalım diyorum millet ona göre iş yerimden izn alıcam kendinize ii bakın lem arif olm bi msnden cebini gönder kaybetmişim seninkini allahsız herif _________________ Be Good Be Evil Be a Lover |
|
| Başa dön |
|
 |
LaSt_MeTaLeR

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan izmir tayfasına ne olmuş :@ bu ne böyle rezil bir durum şimdiye kadar bu sayfaya en az 15 kiş yazmış olması lazımdı ne oldu la millet nabız durmuş milllette bu ne ya olm kaldırın o koca kıçınızı lan _________________ Dur bi bak kendine düsün olmak istedigin yerdemisin? |
|
| Başa dön |
|
 |
LaSt_MeTaLeR

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir daha yazmıyorum buraya forumada girmicem gördümki ben askere gidip geldigim süre içinde çok şey degişmiş eski izmir gençligi kaybolmuş.
Herkes kendine iy baksın. _________________ Dur bi bak kendine düsün olmak istedigin yerdemisin? |
|
| Başa dön |
|
 |
athrynn

|
|
| Başa dön |
|
 |
MaveriCK_id

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 5:38 Mesaj konusu: yine yeni yeniden.. |
|
|
o Halde uzuuuun bir aranın ardından yeniden Turkrock ailesine selam olsun !!!... Yeniden buralardayım arkadaşlar...
Hey BilimTekYoldur nasılsın bakalım kardeşim ? ...
Lemi, seni bulayım mahvedicem  _________________ I\\\'ll come back for you... |
|
| Başa dön |
|
 |
aYCin_

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 13:48 Mesaj konusu: |
|
|
24 haziran pazar gününe mi geliyo?  _________________ Benim özgürlüğe açılmış kanatlarım var
Sonsuzluğa çıkan zamansız kapılarım var
Senin beş para etmez kuralların varsa
Benim inandığım ölümsüz masallarım var.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|