Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Çrş 14.05.2008 11:54 Mesaj konusu: İst: Sat Tak Pod XT Live (fx junkie ve gigbag ile) (R)
çok çok temiz bir pod xt live, çok özenli kullanıldı düzenli olarak temizlendi, 2-3 kere sahneye çıktı onun dışında evde kullanıldı.. karton kutusundan kolisine kadar herşeyi duruyo, usb kablosu, 220 volt adaptörü, usb kablosu, kullanma kılavuzu ve orjinal gigbagiyle birlikte vericem, birde yanında cd verilmiyo malum, şimdiye kadar netten indirdiğim bütün programları driverlarıyla vs birlikte vericem.. pod xt ses kartı olarakta kullanılabilen bir alettir, direk kayıpsız gitar kayıtları yapabilirsiniz yani, bi kaç örnek istiycek olursanız kaydettiğim bikaç şey vardı deneme amaçlı onları gönderebilirim.. fotoğraf şu anda ekleyemiyorum bikaç güne onuda eklerim, birde aklıma gelmişken normal pod xtlere ilaveten fx junkie paketi yüklü, dolayısıyla ek efektlere sahip.. istanbul içine elden şehir dışınada kutusu ve kolisi içinde gigbagiyle birlikte kargolayabilirim güvenli bir şekilde..
fiyat: 700 ytl
pod x3 live ile takas etmeyi düşünen olursa üste para ekleyerek takas edebilirim..
gt8 ile düşünürmüsün???üste ne kadar istersin düşünürsen _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...((((imza bilmiyom...akor bassamm..))))
teşekkürler, şu an için sadece pod x3 live ile takas düşünüyorum, ona heves ettim yoksa podtan bossa geçiş gibi bişey düşünmüyorum şimdilik.. _________________ Epiphone Joe Perry Boneyard sig. Les paul --> Pod xt Live --> Marshall Avt100
teşekkür ederim, pain of salvationu bilmemde, gece yolcuları kullanıyo bide:D _________________ Epiphone Joe Perry Boneyard sig. Les paul --> Pod xt Live --> Marshall Avt100
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız