Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 13.05.2008 17:14 Mesaj konusu: ısp.takas(alnico) ile alınık EMG 85
elimde tertemiz orjinal alnico humbucker manyetikler var.yamaha rgx 620 dz gitarıma takılı.gitarın orjinal manyetikleri ve gitarda sıfır zaten :)manyetikler cleanler de inanılmaz tonlar veriyor.tam bilmiyorum ama jazz,blues,pop vb. turevlerde kral manyetiktir..bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
benim tarzıma uymadıgı için elinde yuksek cıkıslı yada aktif manyetik olan varsa takaslamak istiyorum..ilk olarak emg 85 o olmazsa ,seymour duncan yada dimarzio dusunuyorum.isterseniz sadece kopru manyetiklerinide takaslarız!!
eger hakkaten uygun fiyata bırakabilirseniz emg 85 i nakit olarak ta alabilirim.
tekliflerinizi buradan yapabilirsiniz!! _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR with EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Yamaha RGX 620 DZ with Alnico & Jackson JDR Concept Japan 96 with EMG 81-85
Tarih: Sal 13.05.2008 23:10 Mesaj konusu:
ilanın içerigini degiştirdim.gercekten uygun fiyatlı olursa emg 85 i nakit olarakta alabilirim.. _________________ Ass Kickers : Jackson Kevin Bond Signature RR with EMG 85 -- Skull Vol.Knob & Yamaha RGX 620 DZ with Alnico & Jackson JDR Concept Japan 96 with EMG 81-85
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız