Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ısp.takas(alnico) ile alınık EMG 85
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ısp.takas(alnico) ile alınık EMG 85

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
symbolc99

MesajTarih: Sal 13.05.2008 17:14    Mesaj konusu: ısp.takas(alnico) ile alınık EMG 85 Alıntıyla Cevap Ver

elimde tertemiz orjinal alnico humbucker manyetikler var.yamaha rgx 620 dz gitarıma takılı.gitarın orjinal manyetikleri ve gitarda sıfır zaten :)manyetikler cleanler de inanılmaz tonlar veriyor.tam bilmiyorum ama jazz,blues,pop vb. turevlerde kral manyetiktir..bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

benim tarzıma uymadıgı için elinde yuksek cıkıslı yada aktif manyetik olan varsa takaslamak istiyorum..ilk olarak emg 85 o olmazsa ,seymour duncan yada dimarzio dusunuyorum.isterseniz sadece kopru manyetiklerinide takaslarız!!
eger hakkaten uygun fiyata bırakabilirseniz emg 85 i nakit olarak ta alabilirim.

tekliflerinizi buradan yapabilirsiniz!!
symbolc99

MesajTarih: Sal 13.05.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilanın içerigini degiştirdim.gercekten uygun fiyatlı olursa emg 85 i nakit olarakta alabilirim..
symbolc99

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bendeki alnico manyetik budur.koprudekinin arkasında F yazıyor.anlamını bilmiyorum.F spaced de olabilir baska bişide anlayan varsa yardım etsin lutfen Smile

[img]http://img160.imageshack.us/img160/7381/psycho0069dn4.th.jpg
[/img]

manyetik kuvvetle muhtemel linkteki manyetiktir.ton ozellikleri ve sekli aynen tutuyor Smile

http://www.axetopia.com/items/Seymour_Duncan/SEMAPH1B.htm

http://www.guitar.co.uk/seymour_duncan/577-seymour_duncan_aph1_alnico_ii_pro_humbucker_bridge
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız