Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - IST:DrB'nin Dükkanı- Spina Boss DS1 $90; BassPODXT 300YTL
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

IST:DrB'nin Dükkanı- Spina Boss DS1 $90; BassPODXT 300YTL
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
symbolc99

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm drb.dimarzio yu sıfır durumda alnico humbucker kopru manyetigim ile takas dusunurmusun??
DrB

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Manyetiğin modeli, rengi nedir? Kabloları kesilmiş mi ve kısa bacaklı mıdır?

B
symbolc99

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manyetik siyah.normal humbucker boyutunda ve sıfır.yani yeni aldıgım yamaha rgx 620 dz gitarımda takılı su an.yani kablolarını ilk kez cıkaracagım.bu yuzden uzundur yeterince.modelini tam bilmiyorum dostum.arkasına baktım F yazıyor sadece Smile F spaced midir nedir?
linkteki gitardaki manyetikler , en alttaki cg renkli olan bendeki

http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=3081&gid=314
symbolc99

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitar reklamına dondu ama manyetikler bu ustad..senden cvp bekliyorum

DrB

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu anda bu takasa giremeyeceğim çünkü elindeki manyetiğin özelliklerini tam olarak bilemiyorum. Yamaha rgx 620 dz'deki manyetik sadece alnico diye geçen bir şey. Hatta Duncan mı yoksa Duncan Designed mı yoksa başka bir şey mi hiç bilemiyorum. Dolayısı ile o işin pek oluru yok benim tarafımda.

İlgin için teşekkürler,

B
DrB

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DiMarzio VPAF Hot HB manyetik te satılmıştır.

İlgilenenlere duyurulur.

B
DrB

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Spina modlu boss ds-1'in fiyatını aciliyet geçtiği için yine olması gereken seviye olan 90 USD'ye çekmekteyim. Faydalanan olmadı. Bu arada pazarlık etmem onu da belirteyim, 80di 90dı diye bahsetmek isterseniz olmaz arkadaşlar.

Altta kalan malların bilgileri bir daha verilmektedir:

DrB demiş ki:

1. Line 6 Bass POD XT - 335 USD

Geçen sene tarafımdan ABD'den alınmıştır. Ancak 2 defa kullanıldı, çünkü takıldığım yerde bass amfisi var ve açıkçası gerek olmadı hiç. Alet kısacası naylonlu şekilde durmakta. Yani ekranının üzerindeki naylon dahil durmakta. Yanlız usb kablosu (ki gayet standart bir kablo, her bilgisayar parçası satanda bulunur) benim çok işime yarıyor onu vermem.... Kitapçığı ıvırı zıvırı hepsi var. Bunun yanında kutusunun içine Line 6'ten indirdiğim driverlar, Line 6 monkey ve de Line 6 edit programlarını bir CDye çekip koydum. Ayrıca bu CDde gerekli olan kullanıcı adı ve şifre de yazılıdır, dolayısı ile Line 6'in bütün online ganimetlerinden yararlanabileceksiniz.

Alet şu anda SRV musiktedir. Özlem'den gidip alacaksınız, ona göre. Bu arada ömden falan boşuna komisyon ödememek için bana mesaj atmayı lütfen düşünmeyin. Bu mümkün olmayacak ve de bunu peşinen söylüyeyim.

http://www.srvmusic.com/

Gerçek fotorafı:

Aletin şekli şemali için:

http://www.musiciansfriend.com/product/Line-6-Bass-PODXT-Bass-Amp-Modeler?sku=482249

Bu aletin bir kusuru var yanlız, bunu detaylı olarak sizlere aktarayım. Bu kusuru ben ancak ve ancak aleti aldıktan 9 10 ay sonra gördüm. Sebebini de anlayacaksınız ve dolayısı ile öyle çok önemli bir şey değil sizin kullanımızına bağlı olarak.

Bir resimle bunu göstermek daha rahat:

Bu resimde işaretlediğim tuş çalışmıyor. Bastığınızda hiç tepki vermiyor. Basit bir temassızlık mı yoksa başka bir problem mi bilemiyorum, açıp kurcalamadım.

Bu alette o tuş tona modifikasyon yapmanız için geçerli. Mesela hazır bir presette amfi modelini değiştirmek için o tuşa basıp bu işlemi yapıyorsunuz, dolayısı ile sadece bu aleti kendi başına kullanacak birisi için problem. Vellakin benim gibi siz de aleti bilgisayara bağlayıp modellerinizi Line 6 Monkey ve Line 6 Edit programlarını kullanarak yapıyorsanız hiç bir problem yok. Tamamen rahat rahat çalışmaktadır bu alet.

Ondan zaten ben 9 10 ay sonra anladım bu haltı, aldığım anda da dank etmedi anında değiştirirdim açıkçası. Kısacası bunu kayıt için bilgisayara bağlı kullanıyorsanız hiç bir problem olmaz. Bunu sahneden kullanırım derseniz o zaman birazcık dikkatli davranıp sahneden kullanacağınız tonlarda amfi modellemesini değiştirmeyecek bir yapı gerekecek, tam hangi amfiyi seçeceğinizi önceden belirlediyseniz (kaydettiyseniz) yine hiç bir problem olmaz.

Not: Gitar için de enteresan tonlar yazılıyor bu aletle bu arada. Biraz uğraştım ve cidden gayet hoş tonlar yazılabildi. Bunu da belirtmek isterim.

2. John Spina Modlu Boss DS1 - 90 USD

Bu benim 20 senelik ds1'im. Ama artık kullanacak yer bulamıyorum açıkçası. Taiwan üretimidir ama Japonyadan Taiwan'a giderken yapılan ilk serilerden. Dolayısı ile John Spina'dan öğrendiğim kadarı ile (ki çok şaşırmıştı) normal bir ds1 bir değil bu. sd1 ve ds1 arası bir pedal, ds1e daha yakın elbette. Modlu vaziyette ki bu alete daha fazla netlik daha fazla lowermidler ve bass kazandırmış vaziyette. Daha sonra 2002-4 mü neyse senesinde sıfır alıp John'a modlattırdığım ds1den daha smooth bu, daha basslı daha net. Daha midleri var yani daha bir overdrive. Distortion'ın sıfıra getirip, tonu da bayağı kısınca level artırınca nerdeyse midhumpsız bir overdrive olmakta.

Çok severim keratayı ama dediğim gibi yer kalmadı açıkçası. Lovepedal eternity var, zvex box of rock var, mesa v-twin var, Xotic BB+ var... Yeter yani... Wink

Fiyat olarak yeni boss ds1 alsanız modlatsanız olacak fiyatı koydum.

Ama belirtelim bir defa daha, diğer hele hele modsuz ds1lere göre daha midli daha smooth daha net daha basslı. Onu da bir daha belirtelim.

Resimleri:

İletişim

Bana hızlıca ulaşmak için iki yolunuz var. Birincisi email: dr.barlo@gmail.com ve de ikincisi de www.gitarpedal.net forumlarından, ve ikincisinden daha detaylı sorular da sorabilirsiniz.

B

DrB

MesajTarih: Pzr 01.06.2008 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir mal daha ekliyorum, Maxon D&S 2 Distortion and Sustainer, ve de eldekileri bir daha hatırlatıyorum:

-------------------------

Maxon D&S 2 - Distortion and Sustainer 2 - 175 USD

Bu pedal elime bir takas sonucu geçti, ve de çok güzel durumda. En ufak bir çizik yok, herşeyi dört dörtlük çalışmakta. Eski sahibi okuyorsa kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Neyse, alet güzel. Tonal özellikleri ve de fiyatı için:

http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=745&CategoryID=

Gördüğünüz gibi 142 dolar, ama proguitarshop 37 dolar en az kargo gerektirir. Haberiniz ola. Ben ondan 175 diyorum.

Tonu: DS1 ve TS808 arası bir hadise. EQ olarak DS1, ama gain olarak TS808/9 gibi. Midleri gani gani var, DS1'in eqsu ile bu konuda çok farklılar. Ama TSler gibi de soft değil, gayet kıtır kıtır JTM usulü lezzetli kerata.

Box of Rock'a benziyor, bayağı bayağı. Yani Zvex nasıl hani bu kadar meşhur oldu bu alet 1974den beri meydandayken ben bunu anlamadım. Neyse bu başka bir tartışma tabi ki.

Derek and the Dominoes'daki Clapton Strat tonu bir strat ile benim yakın zamanda modifiye edip bir Fender kılıklı hale çevirdiğim Peavey classic 30dan tak diye çıkıyor. A acaip bir şey. Cidden güzel. HB ile, boost yemiş bir JTM gibi.

Tizleri bol bol var, ama düşük seviyede tutunca saat 9 falan gibi normal oluyor. Kısacası hem clean boost hem de treble şeklinde takılabilirsiniz. Bu arada clean boost olarak denedim, çok başarılı, distortion'ın iyice kısıp, output'u basınca cidden tonu bozmadan güzel boostu var. Öyle tonu da midlerde falna yumuşatmıyor. Ayrıca tone kontrolünden de o durumda olabilecek fazla tizleri de traşlayabiliyorsunuz.

Ondan cidden çok haysiyetli bir alet. Box of Rock gibi dedim, ama elbette Box Of Rock'ı kim bilir tabi ki... Smile Aletin sesi midleri güçlü, ama distortion seviyesi yarı yarıya daha az (modlu olup da bol bol bassı olan) bir Boss DS1 gibi. Ya da normal Ibanez TS9ların daha neti gibi, basslar ve tizler açısından çok daha net ve daha fazla hissedilen bassları var. Ve de midleri daha bir crunch crunch yani, öyle soft soft değil.

Lafla anca bu kadar.

Bre be adam neden satıyorsun diyorsanız, sebep belli: Xotic BB+. Çünkü bu aletin B kanalı hard clipping'de Maxon'a pek bir yakın. Aynı tonları çıkarttırabiliyorum. Eh dolayısı ile de bu Maxonu nakte çevirip, başka bir alete akalım diye düşünceler kapladı beni.

Büyük bir ihtimalle hızlı gidecek bu alet. Umarım tanıdık birine gider çünkü güzel bir pedal bu.

Resimleri:

1. Line 6 Bass POD XT - 335 USD

Geçen sene tarafımdan ABD'den alınmıştır. Ancak 2 defa kullanıldı, çünkü takıldığım yerde bass amfisi var ve açıkçası gerek olmadı hiç. Alet kısacası naylonlu şekilde durmakta. Yani ekranının üzerindeki naylon dahil durmakta. Yanlız usb kablosu (ki gayet standart bir kablo, her bilgisayar parçası satanda bulunur) benim çok işime yarıyor onu vermem.... Kitapçığı ıvırı zıvırı hepsi var. Bunun yanında kutusunun içine Line 6'ten indirdiğim driverlar, Line 6 monkey ve de Line 6 edit programlarını bir CDye çekip koydum. Ayrıca bu CDde gerekli olan kullanıcı adı ve şifre de yazılıdır, dolayısı ile Line 6'in bütün online ganimetlerinden yararlanabileceksiniz.

Alet şu anda SRV musiktedir. Özlem'den gidip alacaksınız, ona göre. Bu arada ömden falan boşuna komisyon ödememek için bana mesaj atmayı lütfen düşünmeyin. Bu mümkün olmayacak ve de bunu peşinen söylüyeyim.

Gerçek fotorafı:

http://www.musiciansfriend.com/product/Line-6-Bass-PODXT-Bass-Amp-Modeler?sku=482249

Bu aletin bir kusuru var yanlız, bunu detaylı olarak sizlere aktarayım. Bu kusuru ben ancak ve ancak aleti aldıktan 9 10 ay sonra gördüm. Sebebini de anlayacaksınız ve dolayısı ile öyle çok önemli bir şey değil sizin kullanımızına bağlı olarak.

Bu resimde işaretlediğim tuş çalışmıyor. Bastığınızda hiç tepki vermiyor. Basit bir temassızlık mı yoksa başka bir problem mi bilemiyorum, açıp kurcalamadım.

Bu alette o tuş tona modifikasyon yapmanız için geçerli. Mesela hazır bir presette amfi modelini değiştirmek için o tuşa basıp bu işlemi yapıyorsunuz, dolayısı ile sadece bu aleti kendi başına kullanacak birisi için problem. Vellakin benim gibi siz de aleti bilgisayara bağlayıp modellerinizi Line 6 Monkey ve Line 6 Edit programlarını kullanarak yapıyorsanız hiç bir problem yok. Tamamen rahat rahat çalışmaktadır bu alet.

Ondan zaten ben 9 10 ay sonra anladım bu haltı, aldığım anda da dank etmedi anında değiştirirdim açıkçası. Kısacası bunu kayıt için bilgisayara bağlı kullanıyorsanız hiç bir problem olmaz. Bunu sahneden kullanırım derseniz o zaman birazcık dikkatli davranıp sahneden kullanacağınız tonlarda amfi modellemesini değiştirmeyecek bir yapı gerekecek, tam hangi amfiyi seçeceğinizi önceden belirlediyseniz (kaydettiyseniz) yine hiç bir problem olmaz.

Not: Gitar için de enteresan tonlar yazılıyor bu aletle bu arada. Biraz uğraştım ve cidden gayet hoş tonlar yazılabildi. Bunu da belirtmek isterim.

Bu benim 20 senelik ds1'im. Ama artık kullanacak yer bulamıyorum açıkçası. Taiwan üretimidir ama Japonyadan Taiwan'a giderken yapılan ilk serilerden. Dolayısı ile John Spina'dan öğrendiğim kadarı ile (ki çok şaşırmıştı) normal bir ds1 bir değil bu. sd1 ve ds1 arası bir pedal, ds1e daha yakın elbette. Modlu vaziyette ki bu alete daha fazla netlik daha fazla lowermidler ve bass kazandırmış vaziyette. Daha sonra 2002-4 mü neyse senesinde sıfır alıp John'a modlattırdığım ds1den daha smooth bu, daha basslı daha net. Daha midleri var yani daha bir overdrive. Distortion'ın sıfıra getirip, tonu da bayağı kısınca level artırınca nerdeyse midhumpsız bir overdrive olmakta.

Çok severim keratayı ama dediğim gibi yer kalmadı açıkçası. Lovepedal eternity var, zvex box of rock var, mesa v-twin var, Xotic BB+ var... Yeter yani... Wink

Ama belirtelim bir defa daha, diğer hele hele modsuz ds1lere göre daha midli daha smooth daha net daha basslı. Onu da bir daha belirtelim.

Resimleri:

İletişim

Bana hızlıca ulaşmak için iki yolunuz var. Birincisi email: dr.barlo@gmail.com ve de ikincisi de www.gitarpedal.net forumlarından, ve ikincisinden daha detaylı sorular da sorabilirsiniz.

B
DrB

MesajTarih: Pts 02.06.2008 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maxon'nun fiyatını 10 dolar kırıyorum. 165 USD.

B Exclamation
DrB

MesajTarih: Cum 06.06.2008 8:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maxon'u 5 dolar daha kıralım...

B Wink
DrB

MesajTarih: Pzr 08.06.2008 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyat indirimi sürüyor.... Exclamation

Maxon D&S 2: 155 dolar.

Bass POD XT: Sanırım SRVde gitmeyecek. Gitsin artık diye fiyatlandırıyorum. Pazarlık takas makas falan yok. 300YTL. Benden direkt alacaksınız.

B
DrB

MesajTarih: Sal 10.06.2008 1:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyatı daha da indirelim:

Maxon DS 2 150 dolar;

BASS POD XT - SRVden geri aldım, şu anda bende. Fiyatı da 300 YTL

B Exclamation
KeReMmM

MesajTarih: Sal 10.06.2008 1:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

GP'den de mesaj attım bir de burdan sıraya geçiyim dedim Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DrB

MesajTarih: Prş 19.06.2008 0:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Maxon'u 145 dolara indiriyorum.

B
taka

MesajTarih: Prş 19.06.2008 10:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DrB demiş ki:
Maxon'u 145 dolara indiriyorum.

B

Hocam aynı paraya TS808 satılıyor, ağzım sulanmaya başladı. Twisted Evil
ghostknight

MesajTarih: Prş 19.06.2008 11:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

satisi baltayabilecegim sonradan aklima geldi. editledim.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KeReMmM

MesajTarih: Prş 19.06.2008 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hocam XT hala mı satılmadı Shocked
bassgitarist.com mu ne öyle bir site vardı oraya bir ilan koysanız bence daha kolay satılır gibi Wink
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DrB

MesajTarih: Pts 23.06.2008 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Valla oraya da bıraktık bir ilan ama tık yok.

Neyse artık, SRV'ye falan bırakırım herhalde D&S 2'yi, ötekini de en azından tuner diye kullanırız valla.

B Twisted Evil
DrB

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 1:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir mal daha ekliyorum ve de eldekileri listeliyorum:

Maxon D&S 2 - Distortion and Sustainer 2 - 145 USD

Bu pedal elime bir takas sonucu geçti, ve de çok güzel durumda. En ufak bir çizik yok, herşeyi dört dörtlük çalışmakta. Eski sahibi okuyorsa kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Neyse, alet güzel. Tonal özellikleri ve de fiyatı için:

http://www.proguitarshop.com/product.php?ProductID=745&CategoryID=

Gördüğünüz gibi 142 dolar, ama proguitarshop 37 dolar en az kargo gerektirir. Haberiniz ola. Ben ondan 175 diyorum. Ve hatta sonradan 10 dolar daha kırdım... Hatta sonradan da 10 dolar daha... Hatta sonra 10 dolar daha, ve de oldu nerdeyse Amerika sıfır kargosuz fiyatı. eh artık...

Tonu: DS1 ve TS808 arası bir hadise. EQ olarak DS1, ama gain olarak TS808/9 gibi. Midleri gani gani var, DS1'in eqsu ile bu konuda çok farklılar. Ama TSler gibi de soft değil, gayet kıtır kıtır JTM usulü lezzetli kerata.

Box of Rock'a benziyor, bayağı bayağı. Yani Zvex nasıl hani bu kadar meşhur oldu bu alet 1974den beri meydandayken ben bunu anlamadım. Neyse bu başka bir tartışma tabi ki.

Derek and the Dominoes'daki Clapton Strat tonu bir strat ile benim yakın zamanda modifiye edip bir Fender kılıklı hale çevirdiğim Peavey classic 30dan tak diye çıkıyor. A acaip bir şey. Cidden güzel. HB ile, boost yemiş bir JTM gibi.

Tizleri bol bol var, ama düşük seviyede tutunca saat 9 falan gibi normal oluyor. Kısacası hem clean boost hem de treble şeklinde takılabilirsiniz. Bu arada clean boost olarak denedim, çok başarılı, distortion'ın iyice kısıp, output'u basınca cidden tonu bozmadan güzel boostu var. Öyle tonu da midlerde falna yumuşatmıyor. Ayrıca tone kontrolünden de o durumda olabilecek fazla tizleri de traşlayabiliyorsunuz.

Ondan cidden çok haysiyetli bir alet. Box of Rock gibi dedim, ama elbette Box Of Rock'ı kim bilir tabi ki... Smile Aletin sesi midleri güçlü, ama distortion seviyesi yarı yarıya daha az (modlu olup da bol bol bassı olan) bir Boss DS1 gibi. Ya da normal Ibanez TS9ların daha neti gibi, basslar ve tizler açısından çok daha net ve daha fazla hissedilen bassları var. Ve de midleri daha bir crunch crunch yani, öyle soft soft değil.

Lafla anca bu kadar.

Bre be adam neden satıyorsun diyorsanız, sebep belli: Xotic BB+. Çünkü bu aletin B kanalı hard clipping'de Maxon'a pek bir yakın. Aynı tonları çıkarttırabiliyorum. Eh dolayısı ile de bu Maxonu nakte çevirip, başka bir alete akalım diye düşünceler kapladı beni.

Büyük bir ihtimalle hızlı gidecek bu alet. Umarım tanıdık birine gider çünkü güzel bir pedal bu.

Resimleri:

1. Line 6 Bass POD XT - 300 YTL

Gerçek fotorafı:

SRVde bayağıdır gitmedi bu alet. SRV'den çekeceğim ve de artık gitsin diye bir fiyat koyuyorum. 300YTL. Direkt benden alacaksınız.

Resimleri:

IST: Sıfır Fender Deluxe Lonestar Stratocaster - $800

Meksika malı, Amerikan malı değil. Alet tam olarak alttaki linkteki:

http://www.musiciansfriend.com/product/Fender-Deluxe-Lonestar-Stratocaster-Electric-Guitar?sku=515526

Alet meksikada üretilen deluxe modellerinden olup, tam olarak Lone Star yani namı diğer Texas Special modelidir.

Nasıl alındı falan onları vereyim buradan. Ben Minneapolis'ten bu aleti seçip aldım. Chicagoda da bir kaç dükkana baktım bu arada. Deneyerek, resonanslarına bakarak. 6 7 dükkan gezildi, ellerindeki bütün highway 1 ve meksika stratlara bakıldı. Alet sunburst ve de tamı tamına vergisi dahil yukardaki fiyata aldım, 585 dolara yani. Açık seçik belirtelim, fişi falan da alıcıya verilecektir. Bunu da belirtelim.

Özellikleri için alttaki dizine bakın, bir daha yazmamın cidden anlamı yok:

http://www.gitarpedal.net/forum/viewtopic.php?t=413&postdays=0&postorder=asc&highlight=texas&start=0

Burada da alltaki dizinin ilerleyen sayfalarında aynı bilgiler var:

http://www.Müziktek.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4055&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ama orada yazdıklarımdan farklı olarak bir şey keşfettim. Köprü manyetiğinde ton potansı var, internetteki bilgilerine göre yok gibi duruyordu ama varmış. Sevindim açıkçası.

Manyetiklerinin resistans derecelerine gelince (dışardan ölçtüm bunları bu arada, oran orantı yaparaktan tam değerlerini bulmaktayım) köprü Pearly Gates plus 8.60 küsür çekmekte ki bu iyi bir derece. Tok. Zaten çok sevdim keratayı ve de ciddi ciddi daha düşük olsa kendimi bildiğimden rahat söyleyebilirim o kadar çok sevmeyeceğimi söyleyerek. Orta manyetik 6.50Klık bir Fender Custom Shop Texas Special, ve de sap manyetiği de 6.20Klık bir Fender Custom Shop Texas Special.

Manyetikler gayet iyi yani. Yukardaki dizinde yazıyor ama hatırlatalım, ikinci pozisyonda yani köprü ve ortanın çalıştığı pozisyonda, köprü manyetiği split olarak çalışıyor (sapa daha yakın olan ve de çivili -vidalı değil- bobin aktif). Çok iyi normal strat ikinci pozisyonu vermekte. Bu arada yukarda dedim ama bir daha hatırlatayım, köprüde alt ton kontrolü çalışmakta. Ki bu çok lazım bir şey.

Aletin elektroniği süper. Herhangi bir müdahaleye gerek yok, herhangi bir potansı falan değiştirmeye gerek ve hacet yok. Kapasitörler de gayet iyi çalışıyor, tone sweep gayet geniş. Onun için bu gitarı modifiye etmek için aman almayın çünkü zaten çok iyi pozisyonda.

Gitarın aşağıda resimleri var daha detaylı olaraktan.

Beni bilen bilir de, neyse, işte kendimce kolay kolay aşağıdaki lafları demem: Bu gitarı umarım tanıdığım birisi alır, çünkü çok iyi. Acaip iyi. Benim çok ama çok sevdiğim 90 stratıma yakın bir sesi var sapta, birazcık daha az tok, biraz daha parlak. Ama nerdeyse orada. Bunun yanında köprüde de 2001 Mary Kay White stratıma yaklaşmaktaki onun da bir adet Duncan custom shop brobucker köprü manyetiği var, yani boru değil. Ayrıca o gitar ash gövdeli bunu da belirteyim.

Kısacası bu öyle her gün karşınıza çıkacak bir meksika strat değil. Şimdiye kadar gördüğüm en iyisi bile diyebilirim. Bir tane vardı ondan tam emin değil, amerikalı bir arkadaştaydı ve adam satmamıştı, ama o maple saplıydı ya ... Neyse işte Rolling Eyes , en iyilerden birisi bu kerata.

Bilin.

Dediğim gibi bana maliyeti tamı tamına 585 dolar. Internetten almadım dükkandan aldım ama cazz yapınca 585 artı vergi yerine fiyatta indirim yapıp vergisi ile tamı tamına 585e geldi. Bilginize. Dediğim gibi de faturasını da yanında vereceğim.

Bu arada pickguardında ve de arkadaki plastiğin üstündeki plastik kaplamalar hala aynen durmakta.

Gitar 3 color sunburst. Ben bunu sevmem, çünkü bu alet gerçek 3 color sunburst değil aslıdna. Lamine top var. Yukardaki dizini okursanız orada daha fazla anlatmıştım. Aslında alttakine bakın:

http://www.Müziktek.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4055&start=5

Dolayısı ile gitara baktığınızda gördüğünüz ağaç aslında sadece ince bir kaplama. Ve de gerçek gövde kaç parça bilmiyorum. Ama bu hadise elbette aynen matt renkli siyahtı beyazdı stratlarda da geçerli. İşte bunları söyledim, ve de bana 35 dolar daha fazla para verdirtmeyin leynn dedim dükkandakilere. Yemezler dedim kısacası ve de yukarda bahsettiğim indirimi yaptılar.

Ama alıcı bunu bilsin.

Ama şunu da bilsin: Ben bu aleti seçe seçe ve de bunları bile bile aldım. Ona göre!

Smile

Alete 800 dolar diyorum.

Biraz oradaki gereksiz yaptığım kıyafet alışverişini karşılasın. Gitarı bu arada bir yakınım için aldım, ama sanırım daha ucuz bir alet bulmamı bekliyordu 350 dolara melody maker falan veya normal meksikalardan mesela. Aradaki fark olunca ve de o da buna çok gönüllü yaklaşmayınca orada gitarı iade edebilecek olmama rağmen, dedim getireyim... neyse ...

Twisted Evil

Dediğim gibi umarım bir tanıdığıma gider buradan. Herhangi bir modifikasyona, müdahaleye falan gerek yok. Bence çoğu amerikandan daha iyi, ve de eğer paranız varsa hemen alın der doktor.

Bu arada bir kaç kural yazalım. Tanıdığım insanlara öncelik verme hakkında sahibimdir, bunu belirtelim. 5 dakika önce mesaj attınız diye tanıdığım ve de sevdiğim bir insanın önüne geçilmez. Bunun yanında kaparo almadan da ayrıma işlemi yapmam. Bir değil 10 değil 20 sefer oldu, yalanım varsa namerdim. Yok arkadaş, hesabım belli. Bana ne bileyim 100 dolar geçersiniz, ayrırım. yoksa yok. Tabi yakın tanıdıklarla bu şekilde olmaz, orada bir dert yok. Bunu da belirtelim.

Bu arada resimde gözüken deluxe soft gig bag ile vereceğim. Bu gig bag highway1larınkindendir, normal meksika standardlardan değildir.

Kargo olur, alıcıya aittir. Ama alıcının hard case bulması gerekir, çünkü kargo şirketleri hard case olmadan herhangi bir garanti falan vermezler. Bunu da belirtelim.

Hadi hayırlısı...

İletişim

B
DrB

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 1:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Stratın fiyatını bir süreliğine 775 dolara çekmekteyim, kredi kartı ödemesi olana kadar. Ayın 6sı mı 7si mi ne. Ondan sonra ya yukarı çekeceğim, ya da gitar SRV'ye yolcu olacak.

Bilginize.

B
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Sonraki
14. sayfa (Toplam 15 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız