| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 12.05.2008 18:18 Mesaj konusu: |
|
|
Piyanist yok bence okuduğunu anlayıp salağa yatıyorsun yanılmışım.
Rakibe takılmaya karşı değilim, hoşgörüsüz filan da değilim,ama işte insanların taraftarlık anlayışları farklı farklı,. Bu takılmalarda zeka ararım,samimiyet ararım ben. Herkesi kendim ya da çevremdeki insanlar gibi sanıp hareket etmem mesela benim GS'li arkadaşlarım yenildiklerinde ortadan kaybolmazlar,veya sadece FB bir maç kaybettiği zaman ortaya çıkmazlar. Burada da zaten fıtık olduğum bir mesaj olmadı, acınası bulup güldüm,bizim topikte olmadığına şükrettim,pardon bizim topikte vardı,mesela oraya attığın son mesaj
"Milliyet gazetesi bile" , mesela buna da çok güldüm.
Amorphis, Fenerliler hep buradaydı,yine buradalar.
Rekabetin olmazsa olmaz kuralı sana göre o,bana göre başka birşey,ayrıca rakibine takılacaksan rakibini biraz kızdırman gerekir,kendini komik duruma düşürmek değil nacizane fikrim.
Neyse yine bu mesajla ya da sonra yazacağım bir mesajla ilgili alakasız şeyler yazılacak ben kaçayım. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 855 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Pts 12.05.2008 18:48 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | | Piyanist yok bence okuduğunu anlayıp salağa yatıyorsun yanılmışım. |
Bilgi Notu:
Bu tip hakaret içeren mesajlara hiç bir zaman cevap vermedim...
Bu mesaj da sana yazılmış son mesajdır. _________________ "Tek Büyük Var: Galatasaray" |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pts 12.05.2008 19:10 Mesaj konusu: |
|
|
Bunun hakaret olmadığını bile anlamıyorsan ne diyeyim sana? Salak diyen mi var salağa yatıyorsun diyorum. İşin gücün demagoji,lafı değiştirme.  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
Şampiyoooon cimbom boooom oooleeey. (biraz geç oldu ama olsun ) _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ne geçi illnino...
Bu keyif uzun süre devam eder, şampiyonluğun tadını çıkartmaya devam...
Bize bu büyük mutluluğu 17inci defa yaşatan futbolcularımıza,
şampiyonluğa emeği geçen tüm GS çalışanlarına,
ve özellikle gerek Ali Sami Yen'de gerek deplasmanlarda takımı yalnız bırakmayan aslan yürekli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler...
Galatasaray Resmi İnternet Sitesi, şampiyonluk resmi ile böyle açılıyor...
 |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:40 Mesaj konusu: |
|
|
Büyüksün abi  _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
marzaleka

Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 637 Nerden: belli olmuyor ya...
|
Tarih: Sal 13.05.2008 18:37 Mesaj konusu: |
|
|
tebrikler galatasaraya. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Sal 13.05.2008 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
çıldırııın çıldırın çıldııırın çıldırın... süper bişey, samiyende şampiyonluk gecesi olmak isterdim. atkılar falan hobaaa  |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 9:05 Mesaj konusu: |
|
|
| ne zaman siteye baksam tüğlerim ürperiyor bidaha bidaha gurur duyuyorum takımımla. viva! galatasaray. |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Prş 15.05.2008 5:11 Mesaj konusu: |
|
|
Yav manyağın biri de çıkmış (fenerlimidir nedir)şampiyonluk kutlamasındaki aslanın cinsel hayatı etkilenmiş yok doğal ortamından uzaklaştırılmış.Ben veterinerim yok böyle birşey yav  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 15.05.2008 12:20 Mesaj konusu: |
|
|
Bence zaten yanlış bi işti, kendi sembolün olan hayvanı nie getiriosun ki kafeste? Koy bi kanarya kafese dolaştır aha kafese koyduk kanaryayı diye.
Biizm yazlıktaki GS'liler yapmıştı bunu bi kere  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
Zeratul "Gündem" mod.

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 22:17 Mesaj konusu: |
|
|
TARİH BİR KERE YAZILDI
Devleri bir bir dize getirdik. Arsenal'e Parken'i dar ettik, 11 Aslan ile tarihe geçtik...
Devleri bir bir dize getirdik Arsenal'e Parken'i dar ettik G.Sarayımız ile tarihe geçtik. 10 kişi kaldık ama yılmadık. Sakatlandık, asla yıkılmadık, Aslanımız ile destan yazdık. 17 Mayıs 2000... Tarihe yeni bir Türkiye bayramı olarak geçti. Görenler görmeyenlere, bugünü yaşayanlar çocuklarına, torunlarına anlatacak. Dev Taffarel'i... Mehmetçik Bülent'i... Cengaver Hakan'ı... O aslanları... Tarih unutmayacak efsaneleri, Türkiye yıllar geçse de gururla anacak.
Ne devleri yıktık birer birer... Sahada yıkamadılar, her yola başvurdular, başaramadılar. Hagi'ye haksız kırmızı kart gösterildi. Bülent sakatlandı, pes etmedi. Arsenal ne yaptıysa yıkamadı. Çünkü onlar kahramandı, hepsi birer altın adamdı. Ve altın adamlar, hakları olan kupaya bilek gücüyle ulaştı.
Bu mutluluk sadece Galatasaray taraftarına nasip olmuştur yıldönümü kutlu olsun mutlu olsun ne mutlu Galatasaraylı olana..
Sana göre tesadüf bize göre söke söke sen rüyanda bile göremezsin kupa bizim müzemizde..
bu not ilgili kişilere gider... _________________ Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!!
En son Zeratul tarafından Pzr 18.05.2008 0:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Zeratul yazdılarını okuyunca gözlerim doldu.
O günü sanki dün geceymiş gibi hatırlıyorum . 8.5 yaşındaydım . Ailemin o zamanlar ki tv'ye olan ilgisizliğinden ötürü evde tv yoktu ve radyodan dinlemiştim annemle beraber . O kadar heyecanlanmış ve korkmuştum ki yenilcez diye gözlerimden yaşlar sel olup akmıştı . Ama kupayı aldığımız anları spikerin ağlayarak anlatması beni her saniye daha da fazla ağlatmaya ve mutlu etmeye yetmişti o gece . Mutluluktan uçmuştum hem ağlayıp hem gülüyodum .
O gece herkes tek yürek Galatasaray'lıydı tabi ki ama ben 8 yaşında bir kız olarak 2 göz 2 çeşme dinlemiştim o penaltı vuruşlarını . Ama o geceki tüm duygular değdi o akşama , o akşam ki kupaya , o akşam ki 11 Aslanın can-ı gönülden oynadığı oyuna , Galatsaray'a ..
Ergün,Hakan Şükür , Popescu , Hagi , Ümit , Taffarel , Suat ve diğer asLanlar ..
annem hala o geceyi anlata anlata bitiremez ve sürekli dalga geçer benimle : D
Bize o heyecanı o mutluluğu yaşattığı için gurur duyuyoruz Galatasaray'ımızla .
Zeratul^ün de dediği gibi .
Bu mutluluk sadece Galatasaray taraftarına nasip olmuştur yıldönümü mutlu olsun kutlu olsun ne mutlu Galatasaraylı olana.. [/b] |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 18.05.2008 1:23 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | Bence zaten yanlış bi işti, kendi sembolün olan hayvanı nie getiriosun ki kafeste? Koy bi kanarya kafese dolaştır aha kafese koyduk kanaryayı diye.
Biizm yazlıktaki GS'liler yapmıştı bunu bi kere  |
1000 tane kanarya koysan yine küçücük.Koskoca trübünler nasıl görsün o küçücük şeyleri de alay etme fırsatı bulsun.Eee aslanı salıverecek halde yoktu,o zaman fazla takılmamak gerekiyor bu konuya.
Davalardı,hayvan haklarıydı o bu şu...Hikaye bunlar. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Prş 22.05.2008 18:46 Mesaj konusu: |
|
|
___ ____ ___ ____ ___ ____ ___ ____
alıntı adresidir |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 439 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Prş 22.05.2008 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
Yok böyle bir şey ya
Şahsen ( zaten istememde ) iyiki fenerli değilim. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

|
Tarih: Prş 22.05.2008 20:52 Mesaj konusu: |
|
|
| DEJ-A demiş ki: | Yok böyle bir şey ya  |
Aynen... Böyle bir şey nasıl olur yaaaa... Halâ gülüyorum...:
Bu olayla Fener resmen tarih yazdı...  |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Cum 23.05.2008 0:12 Mesaj konusu: |
|
|
ayıp be sırf gs videosunu koydular diye insanlar kovulurmu _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cum 23.05.2008 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
kovma olayı ayıp olmuş yazık adama.
fener gerçekten tarih yazdı hiç unutmayacağız. ) ahahah |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 23.05.2008 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
muhahaha yaşasın fb tv  _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
|