| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kbilginer Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 13.05.2008 5:32 Mesaj konusu: Satılık~Ank.:{sıfır}Shure SM-57 & stand, 6 kanallı mixer |
|
|
merhaba, gayet sıfır olarak elimde mevcut olan shure sm-57 ve sıfır olmasalar da sıfır kadar temiz olan mikrofon standıyla, 6 kanallı mixerlerimi satmaktayım. shure sm-57 geçtiğimiz günlerde yine bu forumdan başka bir tane almıştım, daha sonra sıfırından elime bir tane daha geçti ki, aynı mikrofondan iki tane olması dolayısıyla sıfır olanını satmaya karar verdim. mikrofon sıfırdır arkadaşlar, bütün teçhizatı, broşürleri, garanti belgesi, kullanma klavuzu, deri çantası, mikrofon ayı, kutusu vs. mevcuttur. kozmetik ve işlevsel olarak da hiç bir sorun barındırmamaktadır.
mikrofon standı da piyasada bulabileceğiniz en kaliteli mikrofon standlarından birisidir, samson marka ve ciddi anlamda sağlam bir alettir. kozmetik ve işlevsel yönden yine hiç bir sorunu yoktur, bu forumda bi arkadaştan almıştım yine, ihtiyaç duymadığım için satıyorum..
vocatech marka 6 kanallı mixer'i de yine bu forumda bir arkadaştan bir takas sonucunda edinmiştim, evde kabin falan mevcut olmadığı için ve de sadece mikrofon bağlamakla da elime pek bir şey geçmediği için bu aleti de satmaya karar verdim. kozmetik ve işlevsel yönden hiç bir sorunu yoktur. kutusu vs. bulunmaktadır yine, alet temizdir..
Resimler:
Fiyatlar:
Shure SM-57 {sıfır} ~ 210 TL
Samson mikrofon standı ~ 30 TL
Vocatech 6 kanallı mixer ~ 160 TL
resimler aletlerin kendi resimleridir, ayrıca shure sm-57 ya da vocatech mixer'i alan arkadaşa son fotoğraftaki orjinal nike marka spor cüzdanı hediye edeceğim. bana profilimdeki msn adresim ya da özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. görüşmek üzere, esen kalın.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Pislik

|
Tarih: Sal 13.05.2008 8:02 Mesaj konusu: |
|
|
shure sansamp triacla düşünürsen konusalım ankaradayım bende batu_style@hotmail.com 0505 820 77 76 _________________ Sanada Bass ' ı Verelim Diye Espri yapan herkesten Ayrım yapmadan Tiksiniyorum |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:03 Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim dostum ama sansamp triac işime yaramıyor maalesef. Takas konusunda ilgilendiğim aletler şunlardır;
Electro Harmonix Deluxe Memory Man
Electro Harmonix Stereo Memory Man
Boss DD-20
Digitech ve T.C. Electronic'in vocal harmony processorleri
casio WK-110 org ve dijital piyanolar
bu aletlerle takasa girilmesi durumunda doğacak olası farkları da ödeyebilirim. görüşmek üzere, sevgiler.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
Pislik

|
Tarih: Sal 13.05.2008 21:46 Mesaj konusu: |
|
|
çok içim gitti mikrofona umarım param oluncaya kadar satılmazzz  _________________ Sanada Bass ' ı Verelim Diye Espri yapan herkesten Ayrım yapmadan Tiksiniyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Sal 13.05.2008 22:29 Mesaj konusu: |
|
|
Aynen benimde gözüm kaldı  _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |
Pislik

|
Tarih: Sal 13.05.2008 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
abı mıkrofonda bısıler yaparsan yarın almayı dusunuyorum hemen gun ıcınde haberleselım 0505 820 77 76 _________________ Sanada Bass ' ı Verelim Diye Espri yapan herkesten Ayrım yapmadan Tiksiniyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
alpburak12

|
Tarih: Sal 13.05.2008 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlısı olsun bakalım .. _________________ Fender Telecaster Meksika // Boss Ds-2 , Boss Sd-1 , Boss Cs-3 , Boss Ns-2 , Boss Bcb-60// Marshall Mg30dfx |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
sağolun arkadaşlar (= siteye bakmaya anca fırsat bulabildim, bir arkadaş da takas teklif etti ancak sadece nakit olarak satmayı düşünüyorum, o nedenledir ki "Pislik" nicki arkadaşın nakit alma teklifi daha uygun benim için, şu anda saat 02.20 olduğu için telefonla rahatsız etmiyorum tabii ama sabahleyin haberleşiriz hocam telefondan, fiyat konusunda bir şeyler yaparım artık, anlaşırsak eğer gün içerisinde elden gerçekleştiririz alış-verişi, görüşmek üzere, sevgiler.. _________________ IsHot |
|
| Başa dön |
|
 |
Pislik

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 8:41 Mesaj konusu: |
|
|
tamam abı kesın haber beklıyorum  _________________ Sanada Bass ' ı Verelim Diye Espri yapan herkesten Ayrım yapmadan Tiksiniyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
|