Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 11.04.2008 21:02 Mesaj konusu: Ankara/Alınık Solak Elektro Gitar
Merhabalar bu ilanı bir arkadaşım adına açıyorum. Solak bir elektro gitar arıyoruz arkadaşlar. Fiyat olarak üst sınırımız 400-450 ytl. Jackson, Esp, Bc Rich gibi markalara öncelik veriyoruz. Teklifler Ankara'dan olabilirse harika olur. Öbür türlüsünü de görüşürüz. Msn ve teklifleri buraya bırakırsanız elimizden geldiğince ya ben ya arkadaşımdan bir cevap alırsınız. İyi günler.
Selam.200YTLe Solak Cort X2 + Seymour Duncan SH-6'imi satıyorum.3 hafta içinde acil olarak satmam gerekiyor gitarı.Sebebi ise kendime yeni gitar almam.Gitarda en ufak bi çizik dahi yoktur!.Köprü(Bridge) manyetiğine Seymour Duncan SH-6 taktırmıştım.Standart X2lere göre tonu daha temiz ve çok kasmadıktan sonra asla feedback yapmıyor!..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız