Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Ezgi'nin Günlüğü
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Ezgi'nin Günlüğü
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dalaylama

MesajTarih: Prş 18.01.2007 2:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erdemche demiş ki:
bilmiyorum şu ezgisini dinlediniz mi. Dut agacı boyunca,dut yemedim doyunca Yari helvette gördüm,danışmadım doyunca Benim balam kime neyler,körpe balam kime neyler Benim balam aybalam,körpe balam aybalam

Biliyormusun en fazla bu sarkilarini dinlemek icin iki-uc hafta once konserlerine gittim ankara'da... calmadilar cok uzuldum,, agzimda bal gibi olan bu turkuyle evime geri donduk arkadaslarla... yine de muhtesemdi konser.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
comreade

MesajTarih: Prş 15.02.2007 21:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben üniversite deyken dinlemeye basladım. o gün bu gündür (8 yıldır) aralıksız dinlerim. 81 den 93 kadar olan bölüm de emin igüş nadir öztopragın yaptıgı eserlerin tamamen cok farklı bir yapısı var. son cıkardıgı albüm ile o dönemler arasın da cok fark ama onlar da kaliteli albumler. ben herkese ölü deniz albümün den çocuğun kurguları adlı eseri tek basınayken yada gece gözlerinizi kaoatın ca dinlemenizi isterim. en sevdigim ezgileri mutlu olmak varken, gemi, gelmiyorsun,......
Başa dön
aysu_

MesajTarih: Cum 24.08.2007 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben yeni keşfettim geç kalmışım. Smile Bu arada, "Ezgi" özel isim anlamında kullanılmamış grup isminde müzik terimi olan "ezgi".
Başa dön
morvedelisi
"Türk Rock" mod

MesajTarih: Sal 28.08.2007 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nihayet 'Ezginin Günlüğü' Tribute albümü 25 sanatçıdan oluşan bir katılımla huzurlarımıza sunuldu...

Çok mutluyuz.

www.ezginingunlugu.com.tr

www.lastfm.com.tr/user/CocteauTwinse
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DEJ-A

MesajTarih: Çrş 28.11.2007 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi ezginin günlüğünün türk rock ta işi ne anlamıyorum.Bakın arkadaşlar her gitar kullanan grup veya sanatçı rock yapıyoo olmaz.Ezginin günlüğü anadolu rock ta yapmaz.Karışımlar bulundurur.Ve diğer sanatçıların cover yapabilmesi içinde iyi bir gruptur.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Cmt 02.02.2008 3:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok iyi müzik yapan bir topluluk. oyun ve ölüdeniz albümleri benim için ayrı bir önem taşır. diğer albümleri de çok iyidir. nadir göktürk çok iyi bir müzisyen ve grubu başından itibaren taşıyan en önemli isimlerden birisi. hüsnü vokali devralmadan önce ölüdeniz'de emin igüs ile çalışıyorlardı çok severdim sesini. bir masalda türkü, bilinmeyen ülke, ve çocuklar ve enstrümantal müsahipzade aşmış çalışmalardır. oyun albümünde ise şehir, bekle beni ve martı şarkıları alır götürür başka yerlere...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
panik_431

MesajTarih: Sal 13.05.2008 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz önce konser den geldim, tek kelime ile muhteşemdi! Şarkılar hep bir ağızdan söylendi. Seyirci ile diyalogları süperdi... İnşallah bir 25 sene daha müzik yaparlar. Smile
hasanayvenli

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 2:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hişt'i bi ayrı seviyorum nedense Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
9. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız