| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
-motorhead-

|
Tarih: Pts 28.04.2008 21:12 Mesaj konusu: |
|
|
haa evet hayko yok ceza hatta sagopa!!!!
ne alaka yaaa ne alaka..
ORDA PHİL ANSELMO VAR..REX BROWN VAR..NE ALAKA HAYKO YA HAYKO KİMMİŞ NE İŞİ VARMIŞ O ASALAĞIN ORDA..!!!!
inanın para durumum çok kötü burda..sürünüyorum..yine son ana kadar gelmek için çabalayacam.ama siz çok şanslısınız...çünkü Phil Anselmo geliyor...DOWN geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ METAL MORTAL >>> www.metalmortal.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 15:59 Mesaj konusu: |
|
|
Hayko'nun yuhalanacığını sanmıyorum ben; umarım yuhalamazlar da çünkü Biber_Kenan'ın dediği doğru, organizatörün hatasını adamın çekmesinin lüzmu yok. Ama organizatörlere küfrediyorum o işin ayrı bir boyutu. Hadi Pentagram'ı anlayabilirim; ama Hayko'nun o sahnede işi ne.. Bunu yaptınız bi de Down'a nasıl alt grup muamelesi yapabilirsiniz ya koskoca Down, allstar Down.. Bi' de kötü muamele falan etmeye kalkışan yeniyetme metalciler olursa valla vulgar insanlarla geliyoruz, şimdiden geçmiş olsun.  _________________ i'm underneath my life, carry me back from the war and from the Lord |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Pzr 04.05.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
ortalama kilo 90 civarı demi
ayrıca hangi akla hizmet henüz bende anlamış değilim hayko nun altında down çıkması...sen tut dünyanın *aşşaklı frontman'ini getir.. ön grup olarak koy... pentagram da anlaşılamaz bence hatta metallica bile altında çıkmalı down be  _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Sal 06.05.2008 22:48 Mesaj konusu: |
|
|
Kaç 90
Yok Pentagram'ı anlayabilirim dediğim Down'ın üstünde çıkması değil, sahneyi paylaşmaları. Türkiye metal camiasında seveni çok olan bir gruptur neticesinde; ama sıralama rezalet ya. Hiç değilse Metallica'dan önce çıkmalıydı. Büyük bir organizasyon yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın ya.. _________________ i'm underneath my life, carry me back from the war and from the Lord |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
Metallica'dan önce down çıkmalı. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
Jaymz_Hetfield

|
Tarih: Sal 13.05.2008 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
Karışmayayım dedim ama Metallica'nın Down'ın altında çıkması olayı dünyanın hiçbiryerinde olamaz ki burda olsun. Sinirlenecek bişey yok bence. _________________ MASTER OF PUPPETS |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
Hellcowboy

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 0:18 Mesaj konusu: |
|
|
Bence sıralama: metallica
down
pentagram
hayko
budur abi down un başta çıkmasının imkanı yok sen metallica ile turne yap türkiyeye gel hayko diye bi sucker
gelsin senden sonra çıksın down böyle bişeyi kabul edermi ? sahneye cıkmaz büyük ihtimal imkan yok ya |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
sıralamayı falan bilmemde..inanın down ve pentegram için orda olacaklar metallica için olacaklardan bence daha fazla olacak o gün! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 3:40 Mesaj konusu: |
|
|
bayağı hayal kuruyorsun bence.
hellcowboy, haklısın arkadaşım, şimdi anselmo 25 ya da 26 temmuz'da bu adam kim acaba diye merak edip hayko cepkin'in myspace'ini falan açıp dinlerse çıkmaması çok büyük ihtimal zaten haykonun down'dan sonra çıkması rezaletin çok ayrı bir boyutudur.
down'ı geçtim, pentagramdan sonra çıkması bile bile çok büyük saygısızlıktır. ticari desen ticari de değil hayko cepkin izlemek için o konsere bilet alan olacağını sanmıyorum, sanmak da istemiyorum.
sıralama genelde önceki sayfada bir arkadaşın yazdığı gibi gözüküyor ama bana kalırsa 27 temmuz günü sıralama senin dediğin gibi olur. _________________ sertsessiz @ MySpace / www.gitarpedal.net
| death magnetic demiş ki: | | I'm heavier than a pregnant hippo. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
geçenlerde cenk ünnüyle konuştum haberler iyi
metallicanın altında down çıkıcakmış kesin olarak.. şuan için heralde ağzından çıkana ne çok güveniceğim adam o olduğundan dolayı bir rahatladı içim..gazoz içmiş gibi oldum _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
S_COREY_S

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca jaymz nickli arkadaş sölediğim lafa alınmış... ciddiye almamanı umardım dostum.. _________________ No more headtrip! |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Pzr 18.05.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Hayko Cepkinde mi var konserde?Yeni öğreniyorum.Ağzına edeyim böyle işin.Biletlerde DOWN'ın adı bile yazmıyordu.Neyse izlemek bize yetecek! |
|
| Başa dön |
|
 |
|