Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - izmirli gruba bas gitarist ve baterist aranıyor!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

izmirli gruba bas gitarist ve baterist aranıyor!

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FIRTIK

MesajTarih: Çrş 16.04.2008 13:51    Mesaj konusu: izmirli gruba bas gitarist ve baterist aranıyor! Alıntıyla Cevap Ver

izmirde kurulan ilk aşama için hobisel olarak bakılsa da ciddiyetin ve ilerlemenin ön planda tutulacağı grubumuza müziğe bağlı ciddi arklar arıyoruz grupta şu an iki bayan vokal ve bir gitarist mevcut .. ben grubun vokallerinden biriyim 5 yılldır farklı tarzlarda vokallik yapıorum diğer arklarda müziğe yıllarını vermiş kişilerdir lütfen ciddi düşünüosanız iletişime geçiniz..

tarz olarak genellersek blues - rock - hardrock ağırlıklı diebiliriz fakat amacımız öncelikle grup elemanlarının müziğe doyumunu sağlamak olduğundan metale ve hatta jazz a da açılabilen geniş yelpazede bi grubuz

ilgilenen arkadaşlar özelden msj atarlarsa msn vereblirim ....

En son FIRTIK tarafından Cmt 03.05.2008 2:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kufusara

MesajTarih: Cum 18.04.2008 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba,
uzun zaman muzikle ugramıs (gitar, bass, davul, vokal, pc destekli muzik) biriyim. davul da pek iyi sayılmam ama digerleri iyidir. universite bitince muzik de bitti ama ben hep yasatmak istiyorum. calısan bir insanım ancak muzige zaman ayırmak ve bu keyiften kopmamak istiyorum.detaylı konsmak isterim
Başa dön
FIRTIK

MesajTarih: Cmt 19.04.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tabiki bi şekilde katkıda bulunabilirim diyorsanız bizim için de iyi olur msn adresimi ilanda vermiştim zaten eklerseniz detayları ordan daha rahat konuşabiliriz ilginiz için tşkler
Başa dön
my__kantale

MesajTarih: Pzr 20.04.2008 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

msne ekledm gokhandinler die bi adres...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
FIRTIK

MesajTarih: Sal 22.04.2008 3:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Wink
Başa dön
amir

MesajTarih: Sal 13.05.2008 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bateristim tribal_infection@hotmail.com görüşmek üzere...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
PuNKs

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

walla tam aradığım şey daha çok hobi hardrock blues ve trash daha ne isteyeyimki 9 eylül müzik bölümündeyim istersen bi irtibata geçelim

shark_Deli@hotmail.com msn

eklersen grüşürüz
Başa dön
recsim

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

slm hala davulcu arıyorsanız ben katılmak isterim. Smile recsim@hotmail.com
FIRTIK

MesajTarih: Cum 16.05.2008 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gel cnm gel ayıpsın SmileSmileSmile bi de msn vermiş bak listene baksana ben warım zati eheueheu
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız