| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
FIRTIK

|
Tarih: Çrş 16.04.2008 13:51 Mesaj konusu: izmirli gruba bas gitarist ve baterist aranıyor! |
|
|
izmirde kurulan ilk aşama için hobisel olarak bakılsa da ciddiyetin ve ilerlemenin ön planda tutulacağı grubumuza müziğe bağlı ciddi arklar arıyoruz grupta şu an iki bayan vokal ve bir gitarist mevcut .. ben grubun vokallerinden biriyim 5 yılldır farklı tarzlarda vokallik yapıorum diğer arklarda müziğe yıllarını vermiş kişilerdir lütfen ciddi düşünüosanız iletişime geçiniz..
tarz olarak genellersek blues - rock - hardrock ağırlıklı diebiliriz fakat amacımız öncelikle grup elemanlarının müziğe doyumunu sağlamak olduğundan metale ve hatta jazz a da açılabilen geniş yelpazede bi grubuz
ilgilenen arkadaşlar özelden msj atarlarsa msn vereblirim ....
En son FIRTIK tarafından Cmt 03.05.2008 2:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kufusara

|
Tarih: Cum 18.04.2008 22:49 Mesaj konusu: |
|
|
merhaba,
uzun zaman muzikle ugramıs (gitar, bass, davul, vokal, pc destekli muzik) biriyim. davul da pek iyi sayılmam ama digerleri iyidir. universite bitince muzik de bitti ama ben hep yasatmak istiyorum. calısan bir insanım ancak muzige zaman ayırmak ve bu keyiften kopmamak istiyorum.detaylı konsmak isterim |
|
| Başa dön |
|
 |
FIRTIK

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 22:33 Mesaj konusu: |
|
|
| tabiki bi şekilde katkıda bulunabilirim diyorsanız bizim için de iyi olur msn adresimi ilanda vermiştim zaten eklerseniz detayları ordan daha rahat konuşabiliriz ilginiz için tşkler |
|
| Başa dön |
|
 |
my__kantale

|
|
| Başa dön |
|
 |
FIRTIK

|
Tarih: Sal 22.04.2008 3:22 Mesaj konusu: |
|
|
 |
|
| Başa dön |
|
 |
amir

|
|
| Başa dön |
|
 |
PuNKs

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 0:54 Mesaj konusu: |
|
|
walla tam aradığım şey daha çok hobi hardrock blues ve trash daha ne isteyeyimki 9 eylül müzik bölümündeyim istersen bi irtibata geçelim
shark_Deli@hotmail.com msn
eklersen grüşürüz |
|
| Başa dön |
|
 |
recsim

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 13:53 Mesaj konusu: |
|
|
slm hala davulcu arıyorsanız ben katılmak isterim. recsim@hotmail.com _________________ DELAY ( DaVuL )<br /><br />insanların daha kaç yüzü var?... |
|
| Başa dön |
|
 |
FIRTIK

|
Tarih: Cum 16.05.2008 15:50 Mesaj konusu: |
|
|
gel cnm gel ayıpsın   bi de msn vermiş bak listene baksana ben warım zati eheueheu |
|
| Başa dön |
|
 |
|