| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
odyssey

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:51 Mesaj konusu: silinebilir. |
|
|
Merhabalar. Artık analog sisteme geçeceğim için 3 haftalık Pod X3'ümü satmak ya da takaslamak istiyorum.Takas için düşünebileceğim aletler;
60 watt civarı transistörlü,fx loop'u olan,drive'ları kuvvetli combolar(hughes & kettner attax serisi vs.)
Analog delay ve chorus pedalları
BB preamp,ibanez tube king,tube screamer vs.
irtibat: cetindagcihan@hotmail.com
 _________________ <div><a>http://www.myspace.com/cihancetindag</a></div>
En son odyssey tarafından Prş 15.05.2008 23:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Pts 12.05.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
İlan sahibine ulaşamazsanız benimle de irtibata geçebilirsiniz.Yakın arkadaşımdır, zira siteye pek uğramaz. _________________ Albümleri mp3 olarak indirmeye devam ederseniz indirecek yeni albüm çıkmamaya başladığında keşke birkaç tane de orjinal albüm alsaydım diyeceksiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
odyssey

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
Meraba arkadaşlar.Fotoğraf ekledim ve fiyat belirledim.Ayrıca biraz zor denk gelmesi ama takas için marshall 1960 ayarında kabin de işime yarar. _________________ <div><a>http://www.myspace.com/cihancetindag</a></div> |
|
| Başa dön |
|
 |
acatalepsyst

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 1:51 Mesaj konusu: |
|
|
Geçen gün denedim. Uzay gemisi gibi alet. İnanılmaz biçimde geliştimişler pod'u dedim.
Alet ve Satıcı arkadaş güvenilirdir.
Bu fiyata "gitar almayıp pod umu alsam" dedirttin cihancım.
(Buarda Özgür Abbak albümü gözümden kaçmadı =)) _________________ ONE MORE LIE : www.myspace.com/onemorelie
<br />Drum Machiner was here. |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 8:24 Mesaj konusu: |
|
|
Ben alalı 3 ay oldu, daha elim varıp da kendim birşeyler programlamadım, yani hazır preset'ler bile o kadar güzel ki (yüz küsur filan var herhalde) onlarla oynamaktan kendin zahmet edip programlamıyorsun bile.
Preset'ler de öyle çoğu dandik dundik processor'lerde olduğu gibi birkaç farklı ton olup da kalanlar onların sadece biraz bası tizi farklı şeyler olanı değil, ciddi ciddi güzel tonlar var. Gruplara ayrılmış, mesela efekt bazlı olanlar var, low veya high gain diye gidenler var, songs diye şarkı modellemeleri var (RATM Bombtrack'in hastasıyım).
Süper bir alettir hatta şöyle diyebilirim gitarlarım hariç yaptığım en iyi yatırımlardan biri oldu bugüne kadar. Ben Londra'dan almıştım, elimde getirdim 620 TL'ya maloldu o günkü kurla. Dolayısıyla bence - gerçi bir ton ziv ziv laf eden olur ama - fiyat da çok iyi. USA'da bu kadar ama diyenler sıraya geçsin birazdan damlarlar......
Eğer illa yerde duran birşey lazım değil ben ev çalgıcısıyım masaüstü de olur diyen varsa 500'e filan ikinci el GT-8 alacağına borç harç üstünü ekleyip bence X3 almalı diye düşünüyorum.
Bu arada satıcıyı da tanımam etmem ama alet o kadar iyi ki övmeden duramadım. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_beginning

|
Tarih: Prş 15.05.2008 19:52 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşla görüştük bir aksilik olmazsa alıyorum aleti  _________________ Cort EVL-K6+POD X3+Marshall AVT-50 |
|
| Başa dön |
|
 |
odyssey

|
Tarih: Prş 15.05.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
| Silinebilir.Takaslanmıştır |
|
| Başa dön |