Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Down
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Down
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
-motorhead-

MesajTarih: Pts 28.04.2008 21:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

haa evet hayko yok ceza hatta sagopa!!!!

ne alaka yaaa ne alaka..

ORDA PHİL ANSELMO VAR..REX BROWN VAR..NE ALAKA HAYKO YA HAYKO KİMMİŞ NE İŞİ VARMIŞ O ASALAĞIN ORDA..!!!!

inanın para durumum çok kötü burda..sürünüyorum..yine son ana kadar gelmek için çabalayacam.ama siz çok şanslısınız...çünkü Phil Anselmo geliyor...DOWN geliyorrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fulya_m_o_r

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayko'nun yuhalanacığını sanmıyorum ben; umarım yuhalamazlar da çünkü Biber_Kenan'ın dediği doğru, organizatörün hatasını adamın çekmesinin lüzmu yok. Ama organizatörlere küfrediyorum o işin ayrı bir boyutu. Hadi Pentagram'ı anlayabilirim; ama Hayko'nun o sahnede işi ne.. Bunu yaptınız bi de Down'a nasıl alt grup muamelesi yapabilirsiniz ya koskoca Down, allstar Down.. Bi' de kötü muamele falan etmeye kalkışan yeniyetme metalciler olursa valla vulgar insanlarla geliyoruz, şimdiden geçmiş olsun. Laughing
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
S_COREY_S

MesajTarih: Pzr 04.05.2008 21:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ortalama kilo 90 civarı demi Very Happy

ayrıca hangi akla hizmet henüz bende anlamış değilim hayko nun altında down çıkması...sen tut dünyanın *aşşaklı frontman'ini getir.. ön grup olarak koy... pentagram da anlaşılamaz bence hatta metallica bile altında çıkmalı down be Evil or Very Mad
fulya_m_o_r

MesajTarih: Sal 06.05.2008 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kaç 90 Laughing

Yok Pentagram'ı anlayabilirim dediğim Down'ın üstünde çıkması değil, sahneyi paylaşmaları. Türkiye metal camiasında seveni çok olan bir gruptur neticesinde; ama sıralama rezalet ya. Hiç değilse Metallica'dan önce çıkmalıydı. Büyük bir organizasyon yapıyorsunuz bari doğru düzgün yapın ya..
illnino

MesajTarih: Sal 13.05.2008 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metallica'dan önce down çıkmalı.
Jaymz_Hetfield

MesajTarih: Sal 13.05.2008 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Karışmayayım dedim ama Metallica'nın Down'ın altında çıkması olayı dünyanın hiçbiryerinde olamaz ki burda olsun. Sinirlenecek bişey yok bence.
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 0:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sinirlenilen şey o değil ki; sinirlenilen şey Down'ın Hayko Cepkin'den bile önce çıkması..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Hellcowboy

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 0:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence sıralama: metallica
down
pentagram
hayko

budur abi down un başta çıkmasının imkanı yok sen metallica ile turne yap türkiyeye gel hayko diye bi sucker
gelsin senden sonra çıksın down böyle bişeyi kabul edermi ? sahneye cıkmaz büyük ihtimal imkan yok ya
Başa dön
deathmetalman

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 1:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sıralamayı falan bilmemde..inanın down ve pentegram için orda olacaklar metallica için olacaklardan bence daha fazla olacak o gün!
sertsessiz

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bayağı hayal kuruyorsun bence.

hellcowboy, haklısın arkadaşım, şimdi anselmo 25 ya da 26 temmuz'da bu adam kim acaba diye merak edip hayko cepkin'in myspace'ini falan açıp dinlerse çıkmaması çok büyük ihtimal Smile zaten haykonun down'dan sonra çıkması rezaletin çok ayrı bir boyutudur.

down'ı geçtim, pentagramdan sonra çıkması bile bile çok büyük saygısızlıktır. ticari desen ticari de değil hayko cepkin izlemek için o konsere bilet alan olacağını sanmıyorum, sanmak da istemiyorum.

sıralama genelde önceki sayfada bir arkadaşın yazdığı gibi gözüküyor ama bana kalırsa 27 temmuz günü sıralama senin dediğin gibi olur.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
S_COREY_S

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçenlerde cenk ünnüyle konuştum haberler iyi Very Happy

metallicanın altında down çıkıcakmış kesin olarak.. şuan için heralde ağzından çıkana ne çok güveniceğim adam o olduğundan dolayı bir rahatladı içim..gazoz içmiş gibi oldum
S_COREY_S

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ayrıca jaymz nickli arkadaş sölediğim lafa alınmış... ciddiye almamanı umardım dostum..
FyrkanThrash

MesajTarih: Pzr 18.05.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hayko Cepkinde mi var konserde?Yeni öğreniyorum.Ağzına edeyim böyle işin.Biletlerde DOWN'ın adı bile yazmıyordu.Neyse izlemek bize yetecek!
-motorhead-

MesajTarih: Pts 28.07.2008 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar Down'ı dün izleyeneniz varsa lütfen yorum yapsın..Phil anselmonun performansı nasıldı..sesi nasıldı..grubun genel durumu nasıldı bilgi verin bana..lütfen..
metallizm2
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pts 28.07.2008 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Abi ben sana anlatayım.DOWN u kimse s*klemedi.Hatta bir grup onu erkenden indirmeye kalktı sahneden.Down'da "Metallica gelmeseydi bizi dinlemeye gelmezdiniz ibneler" dedi.Böyle rezil olduk yani anlıyacağın.
Başa dön
-motorhead-

MesajTarih: Pts 28.07.2008 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yuh ama yani bu ne saygısızlıkdır yaa çok sınırlendım sımdı yaaa ordakı seyircinin ben şimdi neyse ayıp oluyor kusura bakmayın...
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 28.07.2008 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallizm2 demiş ki:
Abi ben sana anlatayım.DOWN u kimse s*klemedi.Hatta bir grup onu erkenden indirmeye kalktı sahneden.Down'da "Metallica gelmeseydi bizi dinlemeye gelmezdiniz ibneler" dedi.Böyle rezil olduk yani anlıyacağın.

büyük bir terbiyesizlikmiş. alt gruplar böyle arada kalıyorlar işte. sabret ve dinle, ne olacak? sonra da ülkemize neden gruplar gelmiyor diye hayıflanırlar. yazık olmuş.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
panik_431

MesajTarih: Pts 28.07.2008 14:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben konsere gidemedim ama giden arkadaşım anlattı. Down'a küfür edenler olmuş "S.ktirin inin, Metallica gelsin" gibi. O'nun haricinde grubun sahne performansı muhteşemmiş. Konserin sonlarına doğru Pantera'dan şarkı çalmışlar.
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 28.07.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

panik_431 demiş ki:
Down'a küfür edenler olmuş "S.ktirin inin, Metallica gelsin" gibi. O'nun haricinde grubun sahne performansı muhteşemmiş.

o küfür edenlere bende buradan küfür etmek istiyorum, bu nedir ya? sanki her ay geliyor buraya bu gruplar. nerede bol buldular da küfür ediyorlar. boş kafalı insanlardan farkı yok bunların. saygı kalmamış, müzik için orada olman gerekir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Pepper_Keenan
"Rock Müzik Genel" Mod

MesajTarih: Pts 28.07.2008 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Down'a ayıp edilmiş hakikaten. Biz pankartı açıp sahneye çıkabildiğimiz için (Çaktırmadan (!) fakat aslında alenen hava atar.) o an pek fark etmedik ama sonrasında okuduklarıma göre millet anlamamış bile Down'ı. Abi hayır, tamam bilmiyorsun, tamam sevmiyorsun ama niye adamları yuhalıyorsun ki? Karşındaki herif, sen daha portakalda vitaminken Rusya'da 500.000 kişiye konser vermiş adam. Ekşi'de yazmış biri; "Sorsan orda Pantera kim diye, stadın yarısı isyan eder ne demek kim, tabi ki biliyoruz diye. E Pantera'nın yarısı karşında, çatır çutur çalıyorlar." Çok doğru. Yani hani beğenmedin de bari bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.

Ben şahsen hiç beklemiyordum Down'ın ya da Anselmo'nun o kadar uğraşacağını. Adam frontman'lik nasıl olur gösterdi resmen yıllarca yaptığı gibi. Bi' oraya bi' buraya gitti, her tarafı şova katmaya, coşturmaya çalıştı. Pepper Keenan ve Rex'in performansı müthişti. Onlar da çok ilgililerdi. Hatta Jimmy Bower'dan hemen sonra bizim pankartı fark eden Rex oldu. Kirk Windstein yüz vermedi ama. Hiç beklemiyorduk. Jimmy Bower'la Kirk kafadır, Phil-Rex-Pepper sallamaz diyorduk. Tam tersi oldu nerdeyse.

Bu arada Phil inanılmaz formda arkadaşlar. Yani bitmiş falan diyenler halt etmiş, adam çok fitti, performansı da çok iyiydi. Gerçekten böyle bir şey beklemiyordum. Down'a sevgim 10 kat daha arttı. Helal olsun adamlara..

Metallica'yı da Metallica başlığına yazacağım. Her ne kadar Down benim için daha ön planda olsa da, Metallica metal müzikte sahne şovunu belki de en iyi yapan grup olduğunu kanıtladı.

Bu da pankartımız: (Valla resmi koymadan edemedim. Smile )

Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız