Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 18.04.2008 1:05 Mesaj konusu: İZMİR- Ibanez SR505 , fiyat tekrar 700 YTL (+foto)
2 hafta önce amerikan fender jazz bassımı bir arkadaşa sattım ve satış bedelinin 700 YTL'lik bir kısmını bu gitarı vererek ödedi. dolayısıyla bunu nakde çevirmek için bende satıyorum.
dolayısıyla takasa pek sıcak bakmıyorum, ancak elden çıkması kolay olduğu için analog pedal vb ufak tefek aletleri en fazla 200-250 ytl ederinde olmak kaydıyla takasa kabul edebilirim..
Gitar'ın özellikleri:
* SR5 - 5 Parça wenge/bubinga sap
* Maun gövde
* 24 medium fret
* Gülağacı klavye
* Accu-Cast B25 Köprü
* Bartolini MK1-5 sap manyetiği
* Bartolini MK1-5 köprü manyetiği
* Abalone oval pozisyon işaretleri
* Bartolin MK1 3 Band
şu anda sıfırı mydukkan.com'da 1150 YTL'ye satılmaktadır. 700 ytl ikinci el için makul bir fiyattır ve gitarın gerek kozmetik gerek teknik herhangi bir kusuru yoktur. zira olsaydı bende fenderi sattığımda takasa kabul etmezdim.
buradan özel mesaj olarak ulaşabilirsiniz, hergün takip etmekteyim. _________________ sahte
En son dnt_b_nlve tarafından Sal 06.05.2008 9:52 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
bu 1 hafta içinde bir alıcı çıkarsa fiyatı 600 YTL olarak belirliyorum.
sıfırının yarı fiyatına tertemiz bir ibanez sr505 satıyorum kısaca _________________ sahte
Tarih: Sal 29.04.2008 0:36 Mesaj konusu:
ne??? nası yani??? canercim hızına erişilemiyor yavrum naptın yav daha yeni aldın abi ya bıraktım artık sat abi neyin var neyin yoksa sen jazz bassı sattın burda o fiyata... biz burda kan ağladık ve gene zararına bir satış daha
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız