| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Josephking_1903

|
Tarih: Pts 17.03.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
devastation adında dünyada kaç tane grup var yaw, şimdi bu bizim bildiğimiz "souls of sacrifice" ı icra eden devastation texaslı mı oluyo?
myspace de dolaşırken chicagolu başka bi devastationa rastladım, kendi kendime "ulen ne biçim devastation" dedim, daha sonra milyon tane devastation olduğunun farkına vardım...
emrah beni bu konuda aydınlat  |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Sal 18.03.2008 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
| disturbed_one demiş ki: | | Slayer dinleyipte 80'ler punk-hardcore gruplarına laf atanları hiç sevmiyorum.Sözde die hard trashçi bunlar.Fakat Slayer ilk albümlerinde acayip DRI ve Suicidal Tendencies gibi gruplara benziyor.Bu laf atan elemanların çoğunun ilgilendiği şey öncelikli olarak imaj diye düşünürüm. |
Haklısın.Zaten Old School Thrash Metal'in %50'sini punk oluşturur.80'ler! |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 18.03.2008 2:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Cantstandya demiş ki: | | Municipal Waste dimi bir yanlış olmasın?.. |
Evet evet o. Yanlış yazmışım.  _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 18.03.2008 2:48 Mesaj konusu: |
|
|
Bizim burada konuştuğumuz Devastation Teksas'lıdır evet. Souls of Sacrifice, Idolatry, Freewill, Violent Termination filan. Kaç tane var bilmiyorum ama isim birden fazla gruba aday bir isim. Sadece grup değil; şarkı ve albüm isimlerinde de geçer zaten, Savatage'in Devastation'ı filan candır mesela. Ama bizim konuştuğumuz Devastation'a can feda..
Buna benzer bir karışıklığı ben Dissection'da yaşamıştım. Bir baktım Dış Kaynaklı bölümünde Dissection başlığı var, İsveç'li olanından haberdar değildim, Kanada'lı olan ve 87'deki Final Genocide'ın ardından dağılan Thrash grubu Dissection'ı biliyordum ve baktım başlığa sayfalarca yazılmış. Ulan dedim millet popüler Thrash gruplarına bile yazmazken 80'lerin sonunda dağılmış kenarda köşede kalmış Kanada'lı Dissection'ı nerden biliyor?..
Neyse anlaştık sonunda hem onda, hem bunda..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
songlessbird

|
Tarih: Sal 18.03.2008 11:29 Mesaj konusu: |
|
|
| Chicago'lu olan old school death metal grubudur. Possessed,Morbid Angel filanın ilk kurulduğu zamanlarda bunlarda varmış. Thrash grubu olan ise oldukça serttir. Idolatry albümünü old school death/thrash sevenlere öneririm. Bunları seven eski Incubus'a da göz atmalı. |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 18.03.2008 12:50 Mesaj konusu: |
|
|
| emrah; bu arada heathen ın 2005 demosunu dinledim abi, zaten topu topu 3 şarkıdan oluşuyor ama bir "arrows of agony" diye bir parça var ki aldı götürdü beni benden, özellikle sonlara doğru bir nakarat bölümü var parçanın anam anam diyim ben sana, o demodan sonra victims of deception ı da dinledim, orda da gaz şarkılar yok değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Sal 18.03.2008 15:30 Mesaj konusu: |
|
|
Şu muhabbeti elde sıvı ayaküstü yapmak isterdim. Neyse..
Devastation fazlalığından bahsederken araya koymak istedim. O dönemki Yugoslavya'nın ilk speed/thrash topluluğu Devastation da aklıma geliverdi.
Hatta tesadüf ki, geçen sene yeniden faal olmuşlar. Aynı mizaçta bir de demo kayıt etmişler.
http://www.myspace.com/devastationcro |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Sal 18.03.2008 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
Olum elde sıvı yapmasına yapacaz da, durmadan viski sokuluyor Tüyap ortamına, konsantrasyonlar oraya kayıyor Thrash arada kaynıyor..  _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pts 24.03.2008 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
disscetion mı? yahu norveçli balck metal grubunun adı da aynı ???? intresting??? _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Sal 25.03.2008 13:04 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bu arada OVERKİLL in son videosunu izleyen varmı SKULL AND BONES u?? _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Pzr 30.03.2008 20:14 Mesaj konusu: |
|
|
| deathmetalman demiş ki: | | arkadaşlar bu arada OVERKİLL in son videosunu izleyen varmı SKULL AND BONES u?? |
http://www.youtube.com/watch?v=tUZSZ6O51HU
Güzel olmuş.Seviyorum ben bu adamları.. |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Prş 10.04.2008 11:25 Mesaj konusu: |
|
|
Emrah, hatırlarsan seninle bir Napalm muhabbeti geçmişti. Hatta bio falan da çevirmiştin. Napalm'in kurucu Rossbach kardeşler o bildiğin sorunlu isim Combat altında grubu yeniden toplamışlardı. Materyal bekliyorduk ya.
2 gece önce öğrendim That's Heavy Records üzerinden Ruination isminde bir albüm piyasaya çıkarmışlar.
Vokali Bob Eubank'in üstlendiği albümün kayıtları tertemiz. Thrash riffler, davul perkusyonları ve sololar kesinkes 80' stiline uyuyor.
Albümle aynı ismi taşıyan Ruination'daki gitar tonlarına dikkat! 3 parça dışında dinleyemedim ama albümün gidişatı bayağı hızlı gibi..
http://www.myspace.com/thatsheavyrecords |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 10.04.2008 14:12 Mesaj konusu: |
|
|
Şeytan diyor sat tası tarağı düş toplananların peşine. Napalm'in biyografisini neredeyse hüzünlü bir şekilde çevirmiştim, kim derdi ki bu haberi alacağız. Melek gibi adamsın, hep böyle haberleri senden alıyoruz. My Space üzerinden müzik dinlemeye gelenekçi genlerim bir türlü ısınamadı (Büyük yalan, bağlantı hızım sorun yaratıyor) ama albüme tez zamanda kulak vermek lazım her türlü.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
rostocker

|
Tarih: Prş 10.04.2008 17:15 Mesaj konusu: |
|
|
You tube bu videoyu şiddet içerdiği için kaldırmış yayından.
(This video has been removed due to terms of use violation) Ayrıca A.B.D sınırıları dışında bu videoyu bulmak olanaksız gibi bir şeyler konuşuluyor.Merak ettim videoyu,bulan varsa,yollarsa linki sevinirim. _________________ Satılık Boss DD-6
http://turkrock.com/ftopic85677.html |
|
| Başa dön |
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Cum 18.04.2008 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
"sanctuary" komple dağıldı değil mi? warrel dane nevermore u kurduktan sonra bittiler diye biliyorum, yanlış mıyım?
geçen gün future tense in klibine denk geldim youtube dan, ordan aklıma geldi, ne mükemmel bi şarkı yahu, böyle parçaları aradan uzun zaman geçtikten sonra dinleyince insan zevkten ne yapıcağını şaşırıyo, bi yerlere saldırasım geliyo  |
|
| Başa dön |
|
 |
aykan80

|
Tarih: Cum 09.05.2008 15:34 Mesaj konusu: |
|
|
Son bir haftadır kendi arkadaş grubumun arasında Down sahnedeyken "Exhorder fucking better " diye seslenmekten kinayeli birşekilde bahsediyordum ki,
takip edenler de bilir, yoğun istek üzerine sıkılan Vinnie ve Holly myspace üzerinden artık Exhorder'in geri kaldığından bahsetmişti.
Bu sabah yine myspace adresinde yaptıkları kısa açıklamayı okudum.
Evet Exhorder da bu konvoya orijinal üyeleriyle katıldı. Peki kim bu adamlar;
Kyle Thomas - Vokal
Vinnie Labella - Gitar
Jay Ceravolo - Gitar
Chris Nail - Bateri
http://www.myspace.com/exhordernola
Bu haber henüz roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net'e bile düşmedi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Asmodeus_the_Demoniac

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
valla son zamanlarda daha fazla prog. metal dinlemeye başladım. ama geçen ( 1 ay oluyo) baktım testament albüm çıkarmış dedim hemen indiragandi
albüm çok şukela olmuş. ee nede olsa testament yapmış. ( lan adamlar gelio türkiye'ye ama izlemeyecez.böhühühühü ) artık eski topraklara dönme vakti geldimi nedir. babaların diskografilerini yapma vakti gelmiştir. _________________ Blood is the Life and it Shall Be Mine |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:16 Mesaj konusu: |
|
|
Bi dakka, Exhoder toplandı mı şimdi? _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cmt 24.05.2008 12:35 Mesaj konusu: |
|
|
| rostocker demiş ki: |
You tube bu videoyu şiddet içerdiği için kaldırmış yayından.
(This video has been removed due to terms of use violation) Ayrıca A.B.D sınırıları dışında bu videoyu bulmak olanaksız gibi bir şeyler konuşuluyor.Merak ettim videoyu,bulan varsa,yollarsa linki sevinirim. |
overkill videosu yasaklandı haaa!?rüyamda görsem inanamıyacağım bişey bu.....bu arada link bulan atsın gerçekten yaa. _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
|