Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Marilyn Manson
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Marilyn Manson
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 43, 44, 45

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
illnino

MesajTarih: Pzr 17.02.2008 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Harun Yahya'nın ADNAN HOCA olduuğunu biliyorsunuz değilmi? Videonun geniş halini bir kaç ay önce uydudaki bi tv de izleyip dumur olmuştum.
odarelk-MM

MesajTarih: Sal 19.02.2008 2:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gül geç gül geç gül geçVery Happy
GORGOROTH666

MesajTarih: Pts 25.02.2008 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3.klip hangi parçaya gelecek bileniniz var mı acaba ??
le_anarchie

MesajTarih: Pzr 23.03.2008 13:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eskiden Manson manyağıydım.Her şarkısını ezberlemiştim falan.Ama büyüdükçe ( Very Happy ) bu şahsiyetin ne kadar çocukca hareketlere sahip olduğunu farkettim.Yazdığı şarkılar insanlara hitap etmiyor,sadece kendi düşüncelerini yazıyor ve bu da bencilliğinden kaynaklanıyordur..
odarelk-MM

MesajTarih: Cmt 29.03.2008 4:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kendi ve kendi gibi düşünenler diyelim bu zaten hep böyledir kimse bencil görünmemek için her bi yöne kayan şarkı yazmaz yazarsa da karaktersizliğini göstermiş olur.Manson'ın tek kişisel albümü var o da Eat Me Drink Me onun dışındaki albümler farklı konseptler altında farklı düşünceleri yansıtmak için yapılmıştır sonuçta.Yani tabi senin görüşün karışamam ama eski bir Manson fanı olarak ne demek istediğimi anlıyorsundur her ne kadar şimdi öyle düşünmesende...
gothic_dreams

MesajTarih: Cmt 29.03.2008 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bır de şoyle bısey var insanlar sarkı yazarkendi deneyımlerınden etkılenır hatta onları yazıya gecırırler nıtekım aynıı sey marılyn ıcınde gecerlı ozellıkle son albumunde aslına bAkılırsa hak da verıyorum ve olagan karsılıyorum sonucta bır depresyon bır bosanma ve daha bılmedıgımız bı suru olay yasadı bunlardan etkılenerek kendı hayatını albume yansıtması normal begendım mı hayır ..ama begenmemem kısısel bır album olusundan degıl yaptıgı muzıklerın berbat olusundandır.
fellantis

MesajTarih: Sal 13.05.2008 2:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

le_anarchie demiş ki:
Eskiden Manson manyağıydım.Her şarkısını ezberlemiştim falan.Ama büyüdükçe ( Very Happy ) bu şahsiyetin ne kadar çocukca hareketlere sahip olduğunu farkettim.Yazdığı şarkılar insanlara hitap etmiyor,sadece kendi düşüncelerini yazıyor ve bu da bencilliğinden kaynaklanıyordur..

bencillikle alakası yok hemn her sanatçı kendi yaşadıklarından yola çıkar, zaten sen o adamın şarkılarında bahsettigi kişide kendini görüyorsan seversin sözlerini, sözlerini diyorum çünkü sadece sözleri değil müziği de güzel... MM de sevdigim kendi durusu olan adamlar arasında, tarz olarak grunge'ı benimsememe ragmen cok saygı duydugum ve sevdigim bir heriftir..

edit: sunu eklemek isterim beste yapan biri olarak biliyorum ki gerçekten güzel besteler hem müzikal hem sözel anlamda ve bunların uyumunda gerçeklik olması sayesinde güzeldir, yani adaam bunları hissetmişse bunları yazar.. öte yadan dinner for five programında çıkmıştı izlemiştim, yıllarca uyusturucu vs içmenin yaratıcılıgı körüklediği ama bir gün adamı bitirdiğini ve kendisinin de bu durumda oldugunu söylemişti, haklı da az cok sonucta MM eskisi gibi değil o da müziği de dünya gibi değişiyor ve bu normal birşey
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Amorphis__

MesajTarih: Sal 13.05.2008 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sevmeyi denedim bu herifi - lafın gelişi herif - , 2-3 albümü baştan sona dinledim. dinlediğim süre boyunca da hiçbir tat alamadım . yaptığı müzik bi anlam taşımamakta benim için.

Dinlediğim müziklerden etkilenmeyi beklerim , melodinin içime işlemesi gerekir ama bu adamın yaptığı müzikte ne duygu var ne de başka bişey . çekici hiçbir yanı yok . Yaptığı müziğe müzik bile diyemiyorum daha da açarsam konuyu .

Neyse efendim . Kendisi benim müzik anlayışıma uymamakta. Sevenlerine saygım sonsuz ..
Başa dön
fellantis

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 8:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müzik bile değilde sonra sevenlerine saygım sonsuz diye ekle Very Happy yaptıgı müziğe müzik deniyor hatta hardcore ögeleri taşıyan shock rock demek uygun olur buyur açalım konuyu
Başa dön
Amorphis__

MesajTarih: Çrş 14.05.2008 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fellantis demiş ki:
müzik bile değilde sonra sevenlerine saygım sonsuz diye ekle Very Happy yaptıgı müziğe müzik deniyor hatta hardcore ögeleri taşıyan shock rock demek uygun olur buyur açalım konuyu

Neyse efendim . Kendisi benim müzik anlayışıma uymamakta. Sevenlerine saygım sonsuz ..

Ben kendi görüşümü yazdım . Adamı ve yaptığı müziği sevmediğimi söyledim . Daha konuyu istesemde açamam zaten Very Happy
Benim görüşüm bu . Ben nasıl senin sevmediğin bi grup için yaptığın yoruma birşey söyleyemiceksem , sende bana söyleyemezsin.
Başa dön
fellantis

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

müzik değil diyorsun begenmedim desen ilgilenmem zaten Very Happy müzik olup olmadıgını müzikal acıdan tartısıp müzik oldugunu görebiliriz diyorum ben de sana
Başa dön
Amorphis__

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 15:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fellantis demiş ki:
müzik değil diyorsun begenmedim desen ilgilenmem zaten Very Happy müzik olup olmadıgını müzikal acıdan tartısıp müzik oldugunu görebiliriz diyorum ben de sana

Müzikal açıdan arabeskte müziktir ona bakarsan .
Demet Akalın'ının yaptığıda müzik .
Ben ; benim metal anlayışıma göre müzik olmadığını söylüyorum Marilyn Manson'ın .
Neyse boşver uzamasın bu konu (;
Başa dön
fellantis

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 15:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet arabesk de müzik tabii arap müziği her ne kadar mm ile aralarında ne alaka gördün anlamadım ama metal anlayısına göre MM'yi sınıflandırırsan normal Very Happy neyse kolay gele
Başa dön
Amorphis__

MesajTarih: Cmt 17.05.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Arap müziği yada arabeskle MM arasında bi alaka gördüğümü söylemedim .

Neyse efendim bu muhabbet saçmalaşmakta iyicene . Konuya geri dönmeyeceğim . Hoşçakalın : P
Başa dön
Darius_Miles
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metal müzikle bu sanatçıyı aynı kefeye koymak bir hatadır.
gothic_dreams

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

shock rock ya da horror rock olarak geçiyor mm nın tarzı
odarelk-MM

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Endüstriyel metal ve glam i de unutmayalımVery Happy
DarkLegacy

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şahsi düşüncelerimi açıklayacak olursam, kendisinin Sweet Dreams adlı şarkısından (sanırım o da cover zaten) başka hiçbir şarkısını beğenmedim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
John5

MesajTarih: Pzr 29.06.2008 14:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Darius_Miles demiş ki:

manson yıllar öncesinde cof'un vokaliymiş. böyle

manson ın birçok farklı biyografisini okudum böyle bişeyi ilk defa duyuyorum nerde yazıo cof un vokali olduğu cradle manson dan yıllar önce ünlü olmuş heralde (!)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 43, 44, 45
45. sayfa (Toplam 45 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız