| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
muttalip

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 21:14 Mesaj konusu: Bir Enstruman Hikayesi |
|
|
...
En son muttalip tarafından Sal 13.05.2008 20:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Goreshredder

Kayıt: Oct 19, 2007 Mesajlar: 447 Nerden: Ankara-Eskişehir
|
Tarih: Pts 12.05.2008 20:45 Mesaj konusu: |
|
|
Ulan akşam akşam yardın bizi ucuz_satici yine
Allah müstehakını versin senin emi  _________________ Takaslık Jackson DK2
http://www.turkrock.com/ftopic90227.html |
|
| Başa dön |
|
 |
RR22 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Pts 12.05.2008 21:17 Mesaj konusu: |
|
|
hahahaha güzelmiş kargoyu arkadaşmı karşıladı acaba ? abd fiyatına geldi dedinde:D _________________ Schecter Diamond Series C-1 Hellreiser Black Chery... emgx2 |
|
| Başa dön |
|
 |
riffles

|
Tarih: Pts 12.05.2008 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| adam gg de %100 olumlu yorum almış nasıl oluyor anlamadım gitarları alanlar anlamıyorlar mı yada gerçekten söylediği gibi gitarlar orjinalmi |
|
| Başa dön |
|
 |
muttalip

|
Tarih: Sal 13.05.2008 1:53 Mesaj konusu: |
|
|
...
En son muttalip tarafından Sal 13.05.2008 20:31 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
Tarih: Sal 13.05.2008 6:23 Mesaj konusu: |
|
|
Yaz hocam madem öyle bu arkadaşın msn adresini koy gitarının fotolarını,orjinal olduğuna kanaat getirilsin,millete bir güven gelir ve sipariş yaağr eğer dediklerin doğruysa
Kimsenin ukalalık yaptığı yok kimse '' maydonoz'' değil laflarına dikkat et yoksa kimse seni burada kaale almaz. _________________ Takaslık Jackson DK2
http://www.turkrock.com/ftopic90227.html |
|
| Başa dön |
|
 |
muttalip

|
Tarih: Sal 13.05.2008 8:59 Mesaj konusu: |
|
|
...
En son muttalip tarafından Sal 13.05.2008 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
solitude71

|
Tarih: Sal 13.05.2008 9:32 Mesaj konusu: |
|
|
Sabırla bekliyorum ne çıkacak diye.
Bu nedir hocam USA'dan mal getirme başlığı mı? Edebi bir dille gitar mı aldın ne yaptın anlamadım onu anlatmışsın sonra bir anda millete hadi leeen konuşmayın çok moduna girmişsin, konu ne, gitarın USA olması mı, siparişle gitar getirilmesi mi, Mr Fox'mu nedir bir anlasak?
Siparişle kaporasız mal gelip sonra Gloria Jeans'de mıncıklayarak alma şansımız varsa biz de kopup gelelim ama nedir bir anlatsan açık açık. Bu Noel baba sana mı getirdi sadece yoksa ardı arkası gelecek mi bu konunun?
2005'ten beri buradaysan bilirsin ki bu tip başlıklar çoğu zaman iyi niyetle açılmış bile olsa bu yetersiz bilgi aktarımından konu cıvıklaşıp sonunda da çöpe gidiyor. _________________ If you don't stand for something you'll fall for anything. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Sal 13.05.2008 10:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bir gariplik seziyorum, hadi hayırlısı  _________________ Boşluklar, ne uğruna yaşıyoruz ki ...
Jackson Dk2 Eds - Marshall Vs30R - Pod 2.0- Ashton SL29CEQ Akustik |
|
| Başa dön |
|
 |
Goreshredder

|
Tarih: Sal 13.05.2008 13:02 Mesaj konusu: |
|
|
| muttalip demiş ki: | | Goreshredder demiş ki: | Yaz hocam madem öyle bu arkadaşın msn adresini koy gitarının fotolarını,orjinal olduğuna kanaat getirilsin,millete bir güven gelir ve sipariş yaağr eğer dediklerin doğruysa
Kimsenin ukalalık yaptığı yok kimse '' maydonoz'' değil laflarına dikkat et yoksa kimse seni burada kaale almaz. |
Sen 2007 den beri bende 2005 ten beri burdayız,burdaki ortamın sosyopsikolojik analizini en az senin kadar yapabilirim arkadaşım,Beni kaale alması muhim değil kimsenin ben yaşadığım olayı anlattım,yukarıda msn adresim var isteyene foto yollarım..Hatta gitarı canlı görmek isteyen ciddi alıcılarada gitarı gösterebilirim.Maksat Türk halkında her ne kadar var gibi gözüksede olmayan, sosyal yardımlaşma ve dayanışma güdüsünü geliştirmek.
Bunun yanı sıra şu Tüneldeki kan emicilerin tekelini kırmak.Kompradorlar servetlerine servet katacağına güzel halkımız çıkarları doğrultusunda muzik enstrumanı alsın...Hepsi bu... |
Bende eski üyeyim hatta senden de eski 2004 kayıtlıyım bu sitedeki 2.hesabım.Bazı ''arkadaşlar '' ın açtığı başlıklar yüzünden bu sitede toplu ihraçlar gerçekleşti zamanında eski üyeysen sende bunu bilirsin.
Madem böyle bir şans var gizli saklı yürütme güzel kardeşim sende alenen yaz buraya MR.Fox un msn adresini ilgilenen iletişime geçsin.Madem bu MR.Fox bu işten para kazanıyor msn adresinin afişe olmasından ve kendisine gitarlarla ilgili sorular gelmesinden sandığım kadarıyla rahatsız olmamalı.Neden bu adresi vermemekte bu kadar ısrarcısınız ki ? |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Sal 13.05.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
ilginç... _________________ "My Guitars are my umbilical cord. They're directly wired into my head"
Kirk Hammett
http://www.missionmetallica.com/ |
|
| Başa dön |
|
 |
janmoreye

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Ne olursa olsun bu başlığın açılma yeri burası değil. Alım Staım bölümünde "Alışveriş yaptığınız kişilerle ilgili memnuniyet şikayet" başlığına bunu yazmanız daha mantıklı olurdu. Ben bu forumdan 4 tane gitar sattım ve bu gitarların hepsi Amerika fiyatınının "çok çok" altına satıldı, bu gitarlar da boru gitarlar değildi. PRS, ESP ve 2 adet özel yapım gitarlar. Bu tip iyi alışverişler yapan insanlar tutup da şöyle güzel gitar böyle hayalim gerçekleşti diye buraya başlık açarlarsa forum amacının çok dışına çıkar. Hayalindeki gitarı almışsın, tebrikler ama bu şekilde başlık açarak olmaz yani. En azından, Gitarını göster kısmına hikayeni yazıp sonra gitarının resimlerini koysan bu kadar tepki görmezdin. Yanlışını kabul etmek bir erdemdir, bunun yanında göz göre göre yanlışını kabul etmiyorsan da, insanların senin bu yazdıklarına şüpheyle bakmasına katlanmak durumundasın. Keza memlekette üçkağıtçılar türedikçe türüyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacksonke1

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:55 Mesaj konusu: |
|
|
Zaten özellikle buraya acılmasını bir nedeni vardır diye düşnüyorum, yada bir amacı 104 msjlık bir üye sonucta, biliyordur bazı şeyleri sanırım, buraya, bu konuyu acmasının ardında kalan gizem inş. yakında çözülecek  _________________ Boşluklar, ne uğruna yaşıyoruz ki ...
Jackson Dk2 Eds - Marshall Vs30R - Pod 2.0- Ashton SL29CEQ Akustik |
|
| Başa dön |
|
 |
muttalip

|
Tarih: Sal 13.05.2008 17:25 Mesaj konusu: |
|
|
...
En son muttalip tarafından Sal 13.05.2008 20:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
muttalip

|
Tarih: Sal 13.05.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
..
En son muttalip tarafından Sal 13.05.2008 20:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
yavrucuk

|
Tarih: Sal 13.05.2008 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
dostum msn adresini googledan aradım sen gitarpedal.net forumlarından atılan ccbbdd rumuzlu arkadaşmışsın. o sitede miillete hakaretler edip atılmışsın bence kesin bi çıkarın veya ortaklığın var bu mr fox dediğin adamdan ama du bakalm elbet anlar buradaki abilerimiz veya paçan sıkışınca ona buna saydırır gidersin çıkarın olmasa ne demeye milletle kahve mahve içicen melekmisin abicim sen yeme bizi  |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackened85

Kayıt: Apr 01, 2007 Mesajlar: 354 Nerden: istanbul-sarıyer
|
Tarih: Sal 13.05.2008 18:58 Mesaj konusu: |
|
|
Eğer gerçekten dediğin kadar kolay ve ucuza mal oluyorsa bu işler böyle ilanlara gerek yok nasıl olsa almak isteyen çıkarsa bir şekilde o arkadaşına ulaşır yoksa bu konunun diğer konular gibi toz pembe bir şekilde açılıp sonucu kötü biten konulardan olacaktır, bunun sebebini de karşı taraftan değil kendinde aramalısın artık. _________________ İtiraf ediyorum winamptaki "unknown artist" benim! |
|
| Başa dön |
|
 |
muttalip

|
Tarih: Sal 13.05.2008 20:26 Mesaj konusu: |
|
|
| yavrucuk demiş ki: | dostum msn adresini googledan aradım sen gitarpedal.net forumlarından atılan ccbbdd rumuzlu arkadaşmışsın. o sitede miillete hakaretler edip atılmışsın bence kesin bi çıkarın veya ortaklığın var bu mr fox dediğin adamdan ama du bakalm elbet anlar buradaki abilerimiz veya paçan sıkışınca ona buna saydırır gidersin çıkarın olmasa ne demeye milletle kahve mahve içicen melekmisin abicim sen yeme bizi  |
Ben kimseye hakaret etmem iyi adamımdır aslında,haaa ama 3-5 çakal bana hakaret ederse tabi katmerli karşılık veririm.Herkes böyle yapmazmı?Çıkarım yada ortaklığım konusuna gelince o iş seni ne ilgilendirir diyelimki ortağım bundan sana ne?
Bizim konumuz ne?
ucuza gitar almak.
Konu basit.
Gitar var ucuza görüyorsun mıncıklıyıp alıyorsun,
kimin sattığının önemi varmı?
Yani hakikaten ilginç bir milletiz akıl alır iş değil,,Ben ne yazmışım millet konuyu nereye çekiyor.
mesela gelelim sana, Paçan sıkışınca ona buna saydırır gidersin şeklindeki cümlen oldukça terbiyesizce aslında,şimdi ne gerek var böyle bir söze.
Ama düşündümde doğru söylüyorsun ben melekmiyim bana ne ya,kim nerden gitar alırsa alsın...Kapattım gitti bile bu bahsi..Hata bendeki burada bunları paylaşıyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|