Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
malzeme bol ve çeşitlidir,bakmadan geçmeyiniz.....
-------------------------------------------------------------------------------------
Nokia 5500
sıfır(sadece 24saat kullandım)
faturası 28/06/2008 tarihli.
Tum kutu icerigi eksiksiz,KVK garantili,hatta aksesuarlarının ambalajları acılmamıs durumda
512kb micro sd kart da var.
renk siyah-gri
music player ve sport modları oldukca kullanıslı darbe-sıvıya dayanıklı,'made in germany' bir telefon.
fatura tarihinin sabahı kullandıgım telefon olan NokiaE50 ilginc bir sekilde kapandı ve ne ses ne goruntu verdi.
Isim sebebi ile yaklasık 450 tel numarası ve bircok da dosyayı cep telefonumdan goruntuleme,e-maillerimi kontrol etme ihtiyacım oldugu icin(tabi ki memory karta yedekliyorum),memory kartımı aldım,en yakın telefoncuya gidip'iyi gunler bana symbian isletim sistemi olan en ucuz nokia telefonu verin'dedim eksik olmasınlar 249ytl ye bana 5500 ı verdiler,
kartımı taktım,-restore from memory card-yaptım yoluma devam ettim.
bi gun sonra ise,telefondan anlayan bi arkadasım e50mi resetleyerek ac kapa yaptı....valla da calısıyor(olurmus bazen boyle)
neyse ben e50mden memnunum,
200ytl ye satıyorum 5500 ı ,
fotoları da koyarım gozlerinizle gorundurumu:::::::'0' telefon.
dandik marka bisey olmadıgı surece gitarla/müzikle ilgili herhangi bir malzeme ile de takas edebilirim,yeter ki teklif aklıma yatsın
nafi
0533 356 60 06
-------------------------------------------------------------------------------------
Dimarzio Fast Track 2
dimarzio katalogundan ozetle::::
en guclu single ebat humbacker
normal single a gore 3 katı daha yuksek cıkısılı,ses karakteri olarak da super distortion humbacker ı andıran bir manyetik.lambalı anfinizi zengin overdrive a sokmak icin bicilmis kaftan
ister siyah ister beyaz kapakla veririm...
kablosu kısaltılmamıs ve tertemiz durumdadır.
95usd
nafi
0533 356 60 06
Fender Meksika Stratocaster Pickguard.-komple-
3 single,her seyi ile eksiksiz durumda 100de100 orj. beyaz renkli pickguard.
squier'ınıza guzel bir modifikasyon veya modifiye ettiginiz stratınızı orj fender tonlarına geri dondurmek icin guzel bir fırsat.Zira meksika stratların fender tonlarını gayet guzel ve derinlikli verdigini biliyoruz....
tek yapılacak sey ucları bosta bekleyen toprak ve cıkıs kablolarını uygun noktalara lehimleyip vidaları takmak olacak,montaj icin yardımcı olurum.
parcalara bolmeyi de dusunebilirim,eger alıcı istekleri bu yonde gelisirse.
100 de 100 orijinal. midnight wine(turkcesi sarap bordo) renk.tek parca maple sap.
Birkac minik vuruk ve cizik vardır,ancak gostermesem gormezsiniz,o kadar onemsiz yani....
Fretlerde cok az yer yer erimeler vardır ancak,010 Ernie Ball teller taktımve tum ayarlarını yaptım,teknik olarak hicbir sorun teskil etmemekte.
Tertemiz ve 100 de 100 orj bir strat,govde orta agırlıkta,sesleri olması gerektiği gibi orj fender tınılarında.
fotoda gozukmemesine ragmen arka kapak vardır,
gigbag yoktur,
trem kolu kayıptır...
575 usd
nafi
0533 356 60 06
Fender Mexico Stratocaster.
Z3...... seri numaralı 2003-2004 yapımı.
standard model,100 de 100 orj.
3 single manyetik.
Renk:Sage green(ucuk yesil),fretboard:maple
tek parca maple sap.
Gitar neredeyse hic kullanılmamıs gibi bir durumda,fretlerde hicbir ezilme yok,hatta arka kapagın uzerinde amabalajı hala duruyor.
Sadece gitarın arka iki kosesinde vuruk var ve bu vuruklar o bolgede cila ve boyanın zedelenmesine yol acmıs.Çalmak icin gitarı tutarken gozukmeyecek noktadalar.....ayrıca sap -govde baglantı bolgesinde 'hairline crack' var,zaten bu da 7den 70e neredeyse her strat tipi gitarın hastalıgı
Orj Fender standart gig-bag ile verilecektir.
yeni bir set tel takılı ve entonasyon,sap ayarları yapılmıs olarak tabii ki....
Made in USA,10'' celestion speaker.
12ax7 ve el84 lambaları 'groove Tubes'
ilk sahibiyim.
sadece evde kullandım.bir kac provaya da gitti,o kadar.
Kucuk boyu ve 5watt katalog degeri sizi aldatabilir,bu anfiyi kullanarak bateri ile calısmak dogal ve kolaydır...evde full acmak imkansızdır....
gain-tone-volume dugmeleri ile jazz clean'den hardrock crunch'ına kadar tümtonları elde etmek mumkundur.....
line out cıkısı aynı zamanda bir Y-kablo vasıtası ile effects loop olarak kullanılabiliyor.
Buradan delay-reverb/vibrato-tremelo-vintage chorus-flanger/ gibi effectleri gecirmek kulaklara lezzetli sesler yollamak icin ideal.
Ben bi de eq geciriyorum,hem tek bir ton dugmesinin tam veremedigi ses sekillendirmeleri icin hem de fender clean'i elde etmek icin biraz bass yukluyorum....sonuc harika!
Anfi üc asagı bes yukarı peavey classic20 gibi diyebilirim,tabi classic20'nin tubewatt cıkısı 10-12 dir....bunun 5.
ClassA calısma prensibinden dolayımıdır bilmem,anfinin genel bir parlak renk tonu var....bu,misal bir tele ile calınırken degil de bir les paul ile calınırken daha one cıkıyor.yani rahatsız edici bir tizlik degil.....biraz voxları andıran ses gibi geliyor bana......kullanmayı istemesem de ingilizce sıfatları 'chimey' ve 'shimmering'.....bu dedigim sadece hem gain hem de vol 5-6 civarlarında iken...yani hem preamp hem de power lambaları zorlanmaya basladıgı seviyelerde hissedilir.......gain 8ve sonrası cok tatlı bir dogal kompressor devreye giriyor...kıtır kıtır lead tonu var.....fx looptan gecen eq ile dogru ayarlanırsa metal tonuna kadar yolu var:)
Heryonuyle lambalı ton ve tuse nuanslarını hem ellere hem kulaklara hissettiren 1.sınıf bir minik canavar......
vakit bulursam biraz kayıt da eklerim...demistim ekledim....baglanın:
91-92 senelerinde alınmıs.neredeyse hic ama hic kullanılmamıstır.
Korea yapımıdır.sapının arkasında yazmakta
Fretlerinde en ufak bir ezilme bulan bedavaya alsın gitsin:)
tellerini de yeni taktım....
265usd
kadıkoy Srv muzik'e basvurunuz
bu gitarı elektro akustik olarak almak isterseniz.Ustune Fishman-Fender Classic4t preamp ve esikaltını(tunelde 180usd) sadece 115 usd ek maliyetle takabilirim....
Yani toplamda 380usd ye made in Korea,profesyonel esik altı sistemli,tertemiz bir fender elektro akustik olur!
nafi
0533 356 60 06
------------------------------------------------------------------------------------
power lambaları
2 adet EL84 poweramp lambaları.
general electric markadırlar.hiç kullanılmadılar,
uzerinde yazan detaylar da soyle:
'General Electronic tube EL84-6BQ5 IZ188-5'
yazıyor.
25usd.
nafi
0533 356 60 06 _________________ e-guitars,back vocals,percss.....
WONDERLAND,contemporary music with electronic beats.Jazzy electronic,lounge,house.
En son bensunaf tarafından Pts 30.06.2008 21:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 39 kere değiştirildi
Kayıt: Sep 30, 2007 Mesajlar: 307 Nerden: izmir vs. istanbul
Tarih: Sal 06.05.2008 0:25 Mesaj konusu:
videodaki türk işi bişeyler dediğin yere bittim çok hoş bi amfi ya, yemin ederim avt almaktan caydıracak duruma getirdi beni... _________________ eski punkreals...omurilik soğanı kurbanı...
bu gitarı elektro akustik olarak almak isterseniz.Ustune Fishman-Fender Classic4t preamp ve esikaltını(tunelde 180usd) sadece 115 usd ek maliyetle takabilirim....
Yani toplamda 380usd ye made in Korea,profesyonel esik altı sistemli,tertemiz bir fender elektro akustik olur!
n. _________________ e-guitars,back vocals,percss.....
WONDERLAND,contemporary music with electronic beats.Jazzy electronic,lounge,house.
cevap verdim........ _________________ e-guitars,back vocals,percss.....
Tarih: Cum 23.05.2008 21:14 Mesaj konusu: teller,setup
mim strat icin bir seyi yazmayı unutmusum......
tabii ki yeni set tal takıp,gerekli ayarlarını tam yapıp teslim edecegim _________________ e-guitars,back vocals,percss.....
iyi satışlar şeyi sorcam ya bu mim ler nerden geçiyor eline (: bende almıştım senden gayet sorunsuz ve temiz burada belirtmeme gerek bile yoktur belki ama sadece merak ettim (: _________________ referanslarım ve daha önce alış-verişim olan kişiler: ati_tan (add+ nin sahibi),jackalkoray,y_cetin,bensunaf,onurbattal,zetiman
PEDALLA TAKASLIK KEMAN TENİS RAKETİ GÜÇ KAYNAĞI SWITCH(HUB) YAZICI
http://www.turkrock.com/ftopic88151.html
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız