| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
violent

|
Tarih: Sal 29.04.2008 16:32 Mesaj konusu: S İ L İ N E B İ L İ R |
|
|
Sansamp Classic'imi ihtiyacım olmadığından satıyorum. sıfırı yaklasık 500 ytl ye satılıyor. Benim istediğim rakam 360 ytl..
"Sansamp Classic; Sansamp pedalları içinde çok esnek ve gelişmiş bir yapıya sahiptir.Bu pedal ile lambalı ampli tonlarını ve aynı zamandada, tamamen yeni, kendi özelleştirdiğiniz tonları üretebilirsiniz.Sana Amp classic de 8 karakterlik bir hafıza modülü bulunur.Böylece güzel, ince ton nüanslarını dinamik olarak uygulayabilirsiniz.Sans Amp Classic adının tersine modern tasarımı sayesinde az yer tutar.
Sans Amp Classic de 3 adet giriş seçeneği size aşagıdaki pre-amp seçeneklerini sunar: * Lead- Marshall için- Pre-amp şekli, * Normal- Mesa Boogie - Pre-amp şekli, * Bass - Fender için - Pre-amp şekli"
http://www.sahibinden.com/sansamp_classicWQQaXQQ7823577WQQpXQQdisplayitem
Başlığa şehir bilgisi ekleyiniz.
Hellhound
En son violent tarafından Çrş 21.05.2008 13:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
violent

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 14:30 Mesaj konusu: |
|
|
| istanbul içi elden teslim edilir arkadaslar usa malı sansamp classic..tri ac den ve diger sansamp lardan ne kadar farklı oldugunu kullananlar daha iyi bilir.. |
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 18:55 Mesaj konusu: |
|
|
takas düşünürsen elimde morley bad horsie II var üstünü de konuşur hallederiz...
takas olarak tech21 analog boost delay de var... _________________ Fender Stratocaster & Texas Special, Seymour Duncan APS-I, JB JR, Vox AD50VT, Ibanez TS9, Tech21 Analog Boost Delay, Planet Waves Pedal Tuner |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Prş 01.05.2008 0:27 Mesaj konusu: |
|
|
| ayın 10una kadar öncelikli olarak nakit düsünüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Cmt 03.05.2008 5:12 Mesaj konusu: |
|
|
| ayın 4 üne kadar 330 a vericem kredi kartı borcu yuzunden ..ist ici tabi |
|
| Başa dön |
|
 |
daddycool

|
Tarih: Sal 13.05.2008 3:17 Mesaj konusu: |
|
|
| birçok gitaristin vazegeçilmez dostu , çok başarılı bir amp modelleme pedalı... cruchy den metal tonlara kadar geniş bir yelpazesi var. ben marshall amfi kullanıyorum ama o olmasaydı kesinlikle elimde olacak olan pedaldır... ağır tavsiye edilir... |
|
| Başa dön |
|
 |
jpetrucci

|
Tarih: Sal 13.05.2008 10:24 Mesaj konusu: |
|
|
http://www.turkrock.com/ftopic86937.html
http://www.turkrock.com/ftopic86734.html
ve bu topic... 3ünde de daddycool nickiyle başarıyla uplamışsn, tebrik. _________________ Sometimes I feel like screaming
USA Fender Strat - Morley Mark Tremonti Wah - SansAmp GT2 - Boss Ge-7 Equalizer - Boss Ds-1 - Marshall Drive Master - Boss RV-3 Reverb/Delay - Marshall AVT50 Combo |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
| daddy cool tanıdıgımız bi gitairs arkadasımızdır..adı hakan dır .. ben ise emre yim bilmeden cocukluk yapmayalım.. size kalsa bu forumlara yazıda yazmak yasak olucak isinize bakınız..saygıya davet.. |
|
| Başa dön |
|
 |
jacknjones Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:35 Mesaj konusu: |
|
|
dadycool un 4 mesajı var 4 ude sana.
yazdıgı mesajlarda apacık up yapıyorum karısan varmı tarzında.
bence biz sizi saygıya davet edelim... |
|
| Başa dön |
|
 |
Triviumts

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:36 Mesaj konusu: |
|
|
asıl sen işine bak 3 tane aynı başlık açmışsın birinde gitarını satıyorsun diğer ilanında pedalını diğer ilanında ise ikisini birden satıyorsun neden 3 tane başlık açıpda millettin hakkını yiyorsun daddycool isimli arkadaşda kim olursa olsun ister sen ol ister başka birisi olsun gereksiz yorum yazmış up yapmak için hatta siteye üye olmuş yapmayın ya bir çakal sizmisiniz adamın 4 tane msj var oda senin ilanlarına. Bu dünyada herkes tutturabildiğine yapıştırıyor. _________________ Satılık Takaslık cok temiz Esp Eclipse II VB
http://www.turkrock.com/post1488780.html#1488780 |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
| o yorum gereksiz degil arkadasım sattıgım gitar pek yok piyasa da gayet tabi yorum yapıcak..ayrıca üslubunla forumun düzeyini düsürmemeni rica edicem..cakal makal bulduguna yapıstırıyo falan alıcaksan aletleri al yada tanıyosan aletleri insanları aydınlat.. |
|
| Başa dön |
|
 |
rogerwaters

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:47 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar violent dadycool ikiside arkadaştır bende bu ikisinin arkadaşıyım..Sadece arkadaş değil aynı grubun üyeleridir... İteyenler random grubunu dinleyip bu iki arkadaşı bir arada görebilirler. Yok ilanı uplamışsın, yukarı taşımışsın bu tip sözler gerksizdir.Bir ilan verildiğinde aletleri bilen gören kişilerin yönlendirmeleri bu sitenin kurallarına aykırı değildir.Bu tarz çocukça polemikler siz müzisyen arkadaşlara yakışmamaktadır. Aletler alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Gerçekten bu ilandaki ve violentin diğer ilanındaki aletler temiz ve kalitelidir. |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Sal 13.05.2008 14:49 Mesaj konusu: |
|
|
| böle kucuk hesaplar pesinde kosmaya gerek yok arkadaslar up lanacak olsa öm attım yok öm aldım gbi seylerde yazılırdı buraya..fakat arkadasım siteye dün girdiginden o gazla bildigi aletleri övmüs o kadar size gelip buraya yok cakallık yok makallık yazıosunuz ayıptır ya .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Triviumts

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:17 Mesaj konusu: |
|
|
simdi şunların cevapını ver bana madem öle diyorsun neden 3 tane ayrı başlık var aynı cihaz oldukları halde bir başlık açılmıyormu herkez o kadar ürününü bir başlık altında topluyor sende öyle yapabilirdin. Bildiği aletlerde hep senin aletlermiş. Gerçi ben niye konusuyorumki ztn herşey ortada iyi şatışlar. _________________ Satılık Takaslık cok temiz Esp Eclipse II VB
http://www.turkrock.com/post1488780.html#1488780 |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
| tesekkur ederim..haram yemeye dolandırmaya ve ' yanlsı ithamlarda bulunmaya ' gerek yok.. özel mesajdan ulasın arkadaslar aletler icin yoksa forum up lanıcak.. sanada iyi satıslar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Sal 13.05.2008 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar violent dadycool ikiside arkadaştır bende bu ikisinin arkadaşıyım..Sadece arkadaş değil aynı grubun üyeleridir... İteyenler random grubunu dinleyip bu iki arkadaşı bir arada görebilirler. Yok ilanı uplamışsın, yukarı taşımışsın bu tip sözler gerksizdir.Bir ilan verildiğinde aletleri bilen gören kişilerin yönlendirmeleri bu sitenin kurallarına aykırı değildir.Bu tarz çocukça polemikler siz müzisyen arkadaşlara yakışmamaktadır. Aletler alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. Gerçekten bu ilandaki ve violentin diğer ilanındaki aletler temiz ve kalitelidir.
demiş bak oku cavaplar yazıyo burda.. |
|
| Başa dön |
|
 |
daddycool

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
Allah allah arkadaşlar neden gerildiniz bu kadar onu da anlmıyorum. EVet siteye yeni üye oldum ve beni üy olmaya yönlendiren arkadaşım Violent'ın mesajlarını okudum ilk olarak. ve kendi fikirlerimi ister taraflı ister tarafsız olsun yansıttım. ki zaten burada bir satış gerçekleşiyor kalkıp da bir ürünü satan kişi veya satmak isteyen kişi onu kötülemez değil mi? benim yazdıklarıma katılmayan gerçekçiliğini sorgulayan varsa buyursun tartışalım ama böyle ucuz saldırılarla hiçbir yere varamayız. insanı siteye üye olduğuna pişman etmeyin yahu... yanlış yasak yapsak hadi neyse... evet ürünler iyi durumda bizzat kendim gördüm denedim ve internette de biraz araştırma yaparsanız siz de göreceksiniz söylediklerimin aksini iddia eden yok...
saygı lütfen biraz saygı... |
|
| Başa dön |
|
 |
daddycool

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:29 Mesaj konusu: |
|
|
| işin çakallıkla ilgi ve alakasını hiç anlamadım.. çakallık olsa işimiz burada aleni olarak açıklamayız bu durumu. sen heralde burada alım satım yerine zabıta görevi yapıyorsun sanırım sayın Triviumts.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:31 Mesaj konusu: |
|
|
| daddycool demiş ki: | | birçok gitaristin vazegeçilmez dostu , çok başarılı bir amp modelleme pedalı... cruchy den metal tonlara kadar geniş bir yelpazesi var. ben marshall amfi kullanıyorum ama o olmasaydı kesinlikle elimde olacak olan pedaldır... ağır tavsiye edilir... |
Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, hala satılıktır, günceldir, yok mu ........dan isteyen" gibi) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.
http://www.turkrock.com/ftopic243.html (madde 9) _________________ Albümleri mp3 olarak indirmeye devam ederseniz indirecek yeni albüm çıkmamaya başladığında keşke birkaç tane de orjinal albüm alsaydım diyeceksiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
violent

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 13:26 Mesaj konusu: |
|
|
| sansamp satılmıstır bilginize.. |
|
| Başa dön |