Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
bitmiştir demedim zaten sadece o dönemde populerdirler dedim populeritesini kaybetmiş yani bitmiş değil
yoksa bi pearl jam 100 sene daha dinlenir _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare
rock popülaritesini kaybetti zaten onlar nasıl etmesin:) ama biliyorum ki bazıları asla popülaritesini kaybetmez mtvde yeni klipleri olmasa da... nirvana da bunlardan biri kanımca
Arkadaşlar Grunge müzikte basın duyulmaması gibi bir olay yoktur...Aksine bassın çaldığı rifler daha karmaşıklaşmış yapılan mixlerde bass daha domine edilmiştir....En güzel örneği de Stone Temple Pilots tur.
Tarih: Pts 02.06.2008 15:00 Mesaj konusu:
tam stone temple pilots'a nooldu demek üzereydim...stone temple pilots'ınki zamansız müzikti çoğu diğer grunge grupları gibi...scott weiland artık velvet'ta göbek atsa da eski günlerini hasretle anan insanlar halen yaşamakta...big empty, interstate love song, naked sunday şahane parçalardı...bu arada bombaya gelmek gerekirse phil anselmoyu bi canlı performans sırasında AIC'le would? söylerken gördüğümde çenem masaya arptı...beğenmedim...layne mezarında ters dönmüştür...
90'lar güzel yıllardı be... _________________ krepp souzepp....Tribute by G&L ASAT Special/shr-1 hot rails humbucker, Fender Fm 65w 1x12 Frontman, boss od-3 overdrive, ce-5 chorus ensemble, ns-2 noise suppressor, rv-5 digital reverb<br />
Tarih: Pts 02.06.2008 19:43 Mesaj konusu:
mannsporte demiş ki:
tam stone temple pilots'a nooldu demek üzereydim...stone temple pilots'ınki zamansız müzikti çoğu diğer grunge grupları gibi...scott weiland artık velvet'ta göbek atsa da eski günlerini hasretle anan insanlar halen yaşamakta...big empty, interstate love song, naked sunday şahane parçalardı...bu arada bombaya gelmek gerekirse phil anselmoyu bi canlı performans sırasında AIC'le would? söylerken gördüğümde çenem masaya arptı...beğenmedim...layne mezarında ters dönmüştür...
90'lar güzel yıllardı be...
Bi de James Hetfield'ın söylediği vardır.O da bayağı bi kötüdür.James çok iyi bir solist olmasına rağmen Would'u söylemiyorsa,bunun tek bir nedeni vardır.Parçanın Layne ile bütünleşmiş olması,Layne'in kendi ruhunu da vokallerine katmasıdır.
Bu arada Stone Temple Pilots geçenlerde tekrar bir araya geldi.Scott,Velvet Revolver'dan ayrıldı ya da şutlandı.Her neyse...bakalım zaman neler gösterecek. _________________ ...all I wanted was a pepsi, just one pepsi, and she wouldn't give it to me, just a pepsi!
STP birleşmiş..Gayet de iyi olmuş. Konser vermeye bile başlamışlar yanılmıyorsam.Adamlar Grunge müziği, Psychedelic esintilerle daha Californian bir havayla yorumlamışlar ve pek önemsenmese de 90's rock müziğine daha değişik bir yorum getirmişler .Hafif grunge bunalımı ve beraberinde gelen tazelik, ferahlıktır STP
Sour Girl'e bayadır sarmış bulunmaktayım.O nası gitar süslemeleri, nası ritmik bir bas, nası insana olayı yaşatan bir vokaldir
Tarih: Pzr 08.06.2008 15:09 Mesaj konusu:
Çok şanslıyım STP'i newyork'ta izleme şansım var bu yaz. Bakalım They are half the band they used to be mi ? =) _________________ satılıklar , MIM Fender Fatstrat(hcase'le), akustik gitar -> http://www.turkrock.com/post1463877.html#1463877
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 17, 18, 19
19. sayfa (Toplam 19 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız