| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DakotaRain

|
Tarih: Cum 28.09.2007 17:55 Mesaj konusu: |
|
|
broken şarkısıyla tanıdım ama sevmemiştim sonra fine again'e denk geldim bi yerde güzel parça.pride da iyidir _________________ --ZOSO-- |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 28.09.2007 22:31 Mesaj konusu: |
|
|
son albüm hariç albümleri mevcut.Rock olarak severek dinlediğim gruplardan. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 08.01.2008 1:48 Mesaj konusu: |
|
|
son albümüde dinledikten sonra,Staind'ten sonra seether da damar grubum oldu.  _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
stonehead

|
Tarih: Sal 08.01.2008 2:15 Mesaj konusu: |
|
|
güney afrikalı bir grup kulağa çok enterasan geliyo ama müzikleri gayet sağlam ve güsel bir vokale sahipler başarılı bir grup son albümden like suicide,fake it göze batan şarkılar  |
|
| Başa dön |
|
 |
classic

|
Tarih: Cmt 19.01.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
bi kaç hafta önce bi açılışta çalarken açılışı gerçekleştiren firmanın yabancı ortaklarından biri ingilizce bi şarkı çalmamızı istedi. ve biz driven under i akustik çaldık  çok hoş oldu. sağlam bi gurup. dream tv de broken adlı şarkı ile bi haber yayınlanmştı. vokal şarkıyı eski sewgilisine yazmış. orjinalinde amy lee nin olmadıı sölenio. evanescence turneye çıkmaya hazırlanırken seethere gidip alt gurubumz olurmusunuz dio. seether kabul edio. amy lee ye brokene çalıolar. ve amy çok beğenio stüdyoya girip kaydediolar. shaun un eski sevgilisinin piskolojisi bozulmuştur büyük ihtimal:D |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 23.01.2008 15:24 Mesaj konusu: |
|
|
Broken'ın akustik halide güzel ama Amy ile birlikte daha güzel olmuş şarkı. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
RemedyPuma

|
Tarih: Pts 28.01.2008 5:27 Mesaj konusu: |
|
|
Güney Afrika asıllı bir grup olup ilk adları "Saron Gas" dı. Saron Gas olarak çıkardıkları ilk albüm 2000 yılındaki "Fragile" idi; fakat ilk başarıları 2002 yılındaki "Disclaimer" adlı albüm oldu. Disclaimer, "Fine again" single ı ile tanıtıldı; ama grup gerçek üne Amy Lee ile Shaun Morgan un yaptığı düetle ulaştı (broken - the punisher's(sinemalarımızda adı infazcı idi) soundtrack). Bu düetten sonra Lee ile Morgan arasında bir yakınlaşma oldu; ama ikili 2005 in son günlerine doğru ayrıldı . Grupun sonraki albümleri:
2004 Disclaimer iyi (Avrupa versiyonunda ilk albüme 4 şarkı eklendi; amerika daki versiyonunda ise ek 8 parça daha vardı.)
2005 "Karma And Effect"
Grup üyeleri:
Shaun Morgan (Eski ismi Shaun Welgemoed) - vokal ve gitar
Dale Stewart - bass ve vokal
Pat Callahan - gitar
John Humphrey - bateri
Seether Türkiye Sayfası
http://www.seetherturkey.all-up.com |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 13:55 Mesaj konusu: |
|
|
one cold night akustik albümü çok iyi.... _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Pts 12.05.2008 17:46 Mesaj konusu: |
|
|
Amy Lee düeti Broken 'ı rastgele dinlemiştim . öyle tanıdım . başka şarkılarını da dinledim ama Broken kadar sarmadı .
özellikle gidip Broken ya da Seether açmam ama görürsem canım çeker dinlerim  |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Pts 12.05.2008 20:40 Mesaj konusu: |
|
|
Son albüm güzel ya.."Rise above this","Like Suicide","Breakdown" en güzel üç parça bence son albümden
Ama hiçbir parça "Fine Again" in yerini tutamaz  _________________ Mügeee
My Photography==> http://zapzup.deviantart.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|