Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
mydukkan fiyatını görün diye yazdım ancak zuhal'de 324 liraya liste fiyatı şeklinde satılıyor.. zuhal müzik'ten nakit alacak olursanız % 10 indirim yapacaklardır ki bu da 294 lira gibi bir şeye tekabül eder, 290 liraya düz yaparlar.. bir diğeri; eğer zuhal müzikte çalışan ve mağazada sözü geçen bir tanıdığınız var ise nakit alımda %20'ye varan indirim yaptırabilirsiniz, bu da net 270 lira olur.. ben şahsen bu aletin sıfırını zuhal müzik'ten 270 liraya alabilecekken, bu alet biraz pahallı satılıyor bence.. kolay gelsin, iyi satışlar.. _________________ IsHot
En son kbilginer tarafından Pts 12.05.2008 15:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
kbilginer şahsen gidip aynen ordan alıcaksın o zaman canım kardeşim.
Heralde büyük harfle yazmak da yetmemiş bir kez daha yazayım.
Takas yoktur!
Aletle ilgilenenlere bir uyarı yapayım şu anda İstanbulda sıfır olarak bu alet hiçbir yerde bulunmuyor.Zuhalin "1 hafta sonra gelicek"geyiğine inanırsanız orasını bilmem.
Alet açılmamış sıfırdır bir kez daha söylemiş olayım.
geçen gün pedal alırken bunun da fiyatını sormuştum, ankara zuhal müzikte nakit alımda en son 270 liraya bırakıyorlar gerçekten, yildirim_icoz arkadaştan alınması durumunda 20 lira karınız olacak
mydukkan fiyatını görün diye yazdım ancak zuhal'de 324 liraya liste fiyatı şeklinde satılıyor.. zuhal müzik'ten nakit alacak olursanız % 10 indirim yapacaklardır ki bu da 294 lira gibi bir şeye tekabül eder, 290 liraya düz yaparlar.. bir diğeri; eğer zuhal müzikte çalışan ve mağazada sözü geçen bir tanıdığınız var ise nakit alımda %20'ye varan indirim yaptırabilirsiniz, bu da net 270 lira olur.. ben şahsen bu aletin sıfırını zuhal müzik'ten 270 liraya alabilecekken, bu alete vereceğim maksimum para 210 - 220 lira falan olur.. kolay gelsin..
Edit. : Boss RC-2 Ankara Zuhal Müzik'te bulunmaktadır.. (=
En son kbilginer tarafından Pzr 11.05.2008 3:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
hamhum demiş ki:
geçen gün pedal alırken bunun da fiyatını sormuştum, ankara zuhal müzikte nakit alımda en son 270 liraya bırakıyorlar gerçekten, yildirim_icoz arkadaştan alınması durumunda 20 lira karınız olacak
Yetkili arkadaşa attığım mesaj
gelen cevap
Bu tipin ilanıma attığı mesajların temizlenmesin den başka bir talebim yok,görüş bildirmek isteyenler ilgili şikayet-görüş vs.. başlığı altında tip hakkındaki yorumlarını yapabilir,maksat ilanın içine edilmesin.İşi gücü bırakıp bide bu tarz veletlerin evcilik oyunu tadında sözde bizans oyunlarıyla uğraşacaz heralde.Allah ıslah etsin ne diyim,ortam sanal olmasa farklı olur tabi ama elden bişey gelmiyor.
Bu arada alet Ankara zuhalde de yoktur,bilginize.Kaynak bizzat gidip soran T4UR0S nickli Burak kardeşim.(adını yanlış hatırladıysam kusuruma bakma)
(= aah be canım, güzel tespitler yapmışsın da, söz konusu diğer üye yakın arkadaşım olmakla beraber, bu durum; ankara kızılay burger king'te oturmaktayken bir yandan kullanmakta olduğum lap-top'ımı kendisinin de kullanmış olması şeklinde gelişme gösteren ve hemen herkesin tahmin edebileceği arkadaş muhabbetlerinden ortaya çıkan bir olaydır. bu durumda ip adreslerinin aynı olması pek bir şey değiştirmez ki halen satışla ilgili fikrim aynıdır, ankara zuhal'de ben sorduğumda vardı ki o zamandan bu zamana satılmış olmasından daha doğal bir şey göremiyorum. ayrıca mağaza müdürü cem tuncer ile gitar ekipmanları satış sorumlusu yalçın altınkaynak'ı da yakından tanımam dolayısıyla sipariş vermem durumunda 1 - 2 hafta içerisinde alabilirim yine, daha önce de aldım..
benim tek yaptığım hata, haddim olmadan gereksiz yere fikir beyan etmek ve dolaylı da olsa ilanı baltalamak oldu, bu durum için üzgünüm ve son bir kaç gündür forumda gelişen olaylara da tanık olmam dolayısıyla bundan sonra hiç bir şekilde vatandaşların ilanlarına fikir beyanında bulunmayacağım.. bu mesajım da "yildirim_icoz" kişisine cevap olarak değil forum insanlarına açıklama olarak algılanmalıdır, arkadaşın son mesajında kullandığı kaba ve hazeyan dolu sözlerini de üzerime alınmıyor, iyi satışlar diliyorum..
Edit: internette yayımlamama ve masraflara karışmama koşullarıyla ve bunu savcılık huzurunda tenzip ederek tutanak tutturmak suretiyle;
dileyen arkadaşlara birisi ben olmak üzere, her iki üyeliğin sahiplerinin de tc kimlik numaraları, açık ev adreslerini vb. bilgilerini sunabiliriz. saygılar _________________ IsHot
wowwwwwwwwwwww ne olmuş böle yaaaaa...savcılık felan oo..nerde bu devlet nerde bu millet.şimdi iki taraftada haklı yönler war:
1-isteyen istediği fiyata satar kanunu yani serbest piyasaç....manevi değeri olabilir belki aletin..
2-ama harbiden fiyatı cok pahalı ben alacak olsam bu aleti yada başka bi arkadas bende fikrimi sölerimmm adam kazıklanıyo derim.alet 0 diyosun kardeş normalde boss pedallar 5 yıl garantilidir.bundada varmı öyle bişey.ve sen taktın denedinmi bozukluk felan varmı alette.denendimi yani. _________________ .referanslarım...leaddd... guitarology...berko...mick_thomson7...cemcengiz...telecaster52...DeePShaDow...yndnrg7321...((((imza bilmiyom...akor bassamm..))))
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız