Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
gitar satılmıştı aslında, ama gittigidiyor üzerinden bir pürüz yaşadık. o yüzden yeniden satılıktır.
**ilanı yukarıya taşıma gibi bir amacım yok. zaten yukardaydı. forum kirliliği için turkrock üyelerinden ve admin/mod. lardan özür diliyorum. umarım mazur görürsünüz.
evet aslında ben almıstım gitarı dayanamayıp gittigidiyor yuzunden problem yasadık malesef...msn den dinledim acayip bişey ya gitar ucmus tabi calanda guzel calıyo orası ayrı maple ve kırmızı cok guzel yaa hala gozum var gitarda..aclık yapıp alcaktım borca gircektim sırf almak icin(aileden izinsiz karta cektircektim olmadı ) off yha :/ iyi satıslar demicem _________________ http://vidomido.superonline.com/video/2008/06/10/4881.html >> lütfen bu video u izleyin.. dusunceye bakın yorumları okuyun..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız