Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 11.05.2008 23:03 Mesaj konusu: İZMİR-gitarist grup arıyor
orta seviyede bi gitarstm gerekli ekpmanım var usa fender strat ve analog set up bu işi ciddiye alan kendi ekpmanına sahip ciddi kişilerle ciddi işler yapmak istiyorum...tarz hardrock classic rock blues alternatif heavy prograsf metl olabilr repertuar heryone gensletilebilir...
Dostum Bende orta seviyede bir gitaristim.Nickini görünce ilgimi çekti Zakk Wylde.Bende Blues,Hardrock,Glam,Heavy,Southern Rock,Southern Sludge çalabileceğim bir grubun arayışı içindeyim belki senle birşeyler yapabiliriz.Şu anda pedal setupı kurmadım ama İbanez rg 2550 Seymour duncan manyetik modifiyeli bir gitarım var.Prosesör almak içinde para biriktiriyorum.İlgilenirsen Msn adresim
Trustandbetrayal@hotmail.com
sanırım calamam dostum ya istediim muziği icra etmek istiyorum artık dinazorluktan kurtulmş deilm halen 80 ler hardrock a takılı kaldm anlıcağın...aradığın elemanı bulman dileğiyle eyw dostum..
bu arada teremour77 ile irtibat halindeyiz yani 2 gitarız şu an grubun kalanı için arayışımız sürüyor...dipnot:ne şanstır ki arkadas ta buca da oturuyormuş..bilginize...baska yerde oturmanız tabiki sorun teşkil etmez...yakın oturmak sadece bi avantaj.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız