| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
illnino

|
Tarih: Çrş 09.04.2008 14:23 Mesaj konusu: |
|
|
Lila da ne ateşli bi hatun öyle. Ayrıca Bill Murray'nin kızıymış! Babasıyla alakası yok be. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
nehirmavi

|
Tarih: Prş 17.04.2008 16:55 Mesaj konusu: |
|
|
dizinin kaç sezon olacağı konusunda benim bildiğim kadarıyla henüz bir açıklama yapılmadı. yeni sezonu da eylül-ekim gibi bekliyoruz. christian camargo (rudy-brian) suz bir sezon olacak bu tabii yine, ne acı! christian camargo:
 |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 129 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Pts 12.05.2008 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
Lila'nın aksanına bayılıyorum bide şöyle demezmi '' dextaaa'' tav oldum hatuna + bi kadın bu kadar ateşli sevişir ama dizi sonunda lila'yıda kaybettik... ...lila senin ingiliz aksanını özledik , herbölümde görmekten bıktığımız m..e uçlarını özledik..geri dön geri döööön..
 _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Sal 13.05.2008 16:28 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım niye söylüyosun sezon finalini izlemeden lilanın da gittiğini  _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 129 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Sal 13.05.2008 17:28 Mesaj konusu: |
|
|
ohaa...çok pardon ya...ne bilim tv den takip etmiyorum ben bu kadar geriden geldiğinizi bilmiyordum..özür  _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Prş 15.05.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
Çok sağlam dizi. Gelecek çarşamba cnbc-e'de 1. sezondan başlıyorlar. Birbirinin aynısı polisiye dizilerden sıyrılıp, değişik bir yapım izlemek isteyenler için kesinlikle kaçırılmaması gereken bir dizi Dexter.. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
gorkyeah

Kayıt: Apr 12, 2005 Mesajlar: 1032 Nerden: izmir / Gallipoli
|
Tarih: Cmt 14.06.2008 2:17 Mesaj konusu: |
|
|
şu an dizinin durumu nedir, kaçıncı sezon kaçıncı bölümde şuan öğrenebilir miyim? yazın oturup başlayamayı düşünüyorum da artık  _________________ two beers or not two beers |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Pzr 15.06.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
2 sezon bitti. 3. sezon Amerika da oynar. _________________ <div>Yaz geldi, bütün kızlar güzel...</div><br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
|