Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
crazysolo : dersini çalışmadan gelme diyorum bana ne diyorsun.
o idamın nedeni o rus askerinin tecavüz ettiği çeçen kadınlar olduğunu, rusların da buna karşılık olarak operasyonda ele geçirdikleri o çeçenleri tank namlularına bağlayarak parçalara ayırdığını bilmiyorsun. Sonra diyorsun ki çeçenler kafa kesti..
git dersini çalış
bir suçluyu idam etmek ayrı , o suçlunun hunharca kafasını kesmek + bunu yaparken kameraya almak ayrı.
ruslar haklı diyemem elbet fakat bu yapılan çeçenlerin de en az onlar kadar haksız olduğunu , hatta barbar olduklarını gösterir. _________________ beware the age of darkness
light shal becaome shadow
time shall become enemy
life slall become pain...
kosovian : eski kadın ve silah tüccarı başbakana sahip olan kosova dururken gelip 3 yüzyıldır bağımsızlık için savaşan çeçenlere laf atmanı anlamış değilim. Gidin biraz kafkasya tarihi okuyun. 21 Mayıs geliyor zaten, en azından düzenlenecek törenlerden birine gidin de oradakilerden bilgi alın. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@
bir direnişçi daima bir işgalciden daha ahlaklı ve daha namuslu olmalıdır.zulme zulümle karşılık veren haklıyken haksız duruma düşer.çeçenlerin yaptığı da bu. _________________ beware the age of darkness
light shal becaome shadow
time shall become enemy
life slall become pain...
onlar bizi topun ucunda parçalıcak biz bişey yapmıcaz. yok öyle bi dava. canın nekadar yanıyosa okadar yakıcaksınki kudretini görsünler. tecavüz edilmesini falan uygun görmüyorum ama herşekil öldürülüp yayınlasınlar..
"Tahammul etmek zorunda kaldigimiz vahset bizim icin yeni degildir. Biz Stalin'in tuz madenlerini, dikenli tellerle cevrili ve gardiyan-kuleli kamplarini, isimsiz mezarlarini hatirliyoruz, biliyoruz. Vatanimizdan surulmenin ve soykirimin acilarini biz tattik. Maruz kaldigimiz dehsetlerden dolayi bu durumlara maruz kalanlarla korkunc bir ortak paydamiz var, biz onlari hemen taniriz. Dachau ve Auschwitz'de firina atilan iskelet halindeki Yahudileri ve Romanlari, Nanjing'de sungulenenleri, Biafra'daki gozleri korkudan buyumus cocuklari, My-Lai'da namlunun ucunda yalvaran anne ve bebegini, hardal gaziyla bogulan Irak Araplarini, Interhamwe'nin bicaklariyla Kigali yolunda dogranan Rwanda'li Tutsileri biz taniriz, anlamsiz cinayetler tarihinde onlar bizim sehit kardeslerimizdir."
Aslan Mashadov, 2001
başka birşeycik de demiyorum sana bu konuda.. _________________ Ş'u pleğurem, maşöm wupehaşt Sevdiysen Ateşe Girmeyi Göze Alırsın. Vopsov Se Si Adigey
EskiT@yf@
Kayıt: Feb 27, 2008 Mesajlar: 432 Nerden: Artık Olmayan Yer
Tarih: Pts 12.05.2008 20:30 Mesaj konusu:
Arkadaşlar sanırım konu sapmış bulunmakta. Başlığa uygun mesajlar bırakmak fikrimce daha uygun olur, yoksa bu başlık da kilit yiyip çöpü boylayabilir. _________________ Satılık - Takaslık Jackson PS3T EMG 81-85
http://www.turkrock.com/ftopic90047.html
"Tahammul etmek zorunda kaldigimiz vahset bizim icin yeni degildir. Biz Stalin'in tuz madenlerini, dikenli tellerle cevrili ve gardiyan-kuleli kamplarini, isimsiz mezarlarini hatirliyoruz, biliyoruz. Vatanimizdan surulmenin ve soykirimin acilarini biz tattik. Maruz kaldigimiz dehsetlerden dolayi bu durumlara maruz kalanlarla korkunc bir ortak paydamiz var, biz onlari hemen taniriz. Dachau ve Auschwitz'de firina atilan iskelet halindeki Yahudileri ve Romanlari, Nanjing'de sungulenenleri, Biafra'daki gozleri korkudan buyumus cocuklari, My-Lai'da namlunun ucunda yalvaran anne ve bebegini, hardal gaziyla bogulan Irak Araplarini, Interhamwe'nin bicaklariyla Kigali yolunda dogranan Rwanda'li Tutsileri biz taniriz, anlamsiz cinayetler tarihinde onlar bizim sehit kardeslerimizdir."
Aslan Mashadov, 2001
başka birşeycik de demiyorum sana bu konuda..
Söylenecek bir şey kalmamış..
"ANLAMSIZ CİNAYETLER TARİHİ"
O tarihi ve suçlularını kınıyoruz.. _________________ "Bağımsızlık benim karakterimdir.." Mustafa Kemal ATATÜRK
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız