Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İzm:Processor ile takaslık analog pedallar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İzm:Processor ile takaslık analog pedallar

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
slipknot777

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 17:34    Mesaj konusu: İzm:Processor ile takaslık analog pedallar Alıntıyla Cevap Ver

Başlıkta belirttiğim üzere elimde bulunan ve son derece temiz durumda olan işlevselde hiçbir sorunu olmayan kutuları bulunan;
Boss mt2
Carl Martin red repeat delay
Rocktron Metal Planet Distortion

pedallarımı processor ile takaslamak istiyorum.Marka ve model düşünmedim teklifleri duymak isterim.Çünkü bir karar veremedim.İstanbul ve ankara olursa pedalların kargolarını ben karşılarım.Herkese iyi alışverişler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 12.05.2008 9:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

red repeat ayrı olarak satmazmısın Very Happy
mfikret

MesajTarih: Pts 12.05.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni aldı daha red repeat i Very Happy benden
halilpazarlama

MesajTarih: Pts 12.05.2008 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret demiş ki:
Yeni aldı daha red repeat i Very Happy benden
ulen izmirdeki pedalların yarısı sizin evden geçti herhalde Very Happy biz konuştuk zaten msnden.Satması zararına oluyor dediğin gibi yeni almış.bende delay var zati dedim daha ucuz bi delay alayım aradaki para bana kalsın.olmadı Very Happy
mfikret

MesajTarih: Pts 12.05.2008 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biraz öyle gibi Very Happy İzmir pedal borsası bizde Very Happy

bu arada pedal sıfır gibiydi,Kutusu,kağıtları,destek süngeri bile var Very Happy Satması zararına olur güzel pedal ama takas etmek istiyor..
slipknot777

MesajTarih: Pts 12.05.2008 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiko satmam olum daha sıfır pedalı neden satıyım zararına Smile Anca takasta değerini bulacak abi pedal zaten 1 haftalık daha kullanamadım bile aleti :)Biri çıkarsa processor takası için inşallah olacak bişiler ama öbür türlü tek satarsam çok zarar.
Başa dön
slipknot777

MesajTarih: Cum 16.05.2008 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

y_cetin nickli ahmet arkadaşımla anlaşmıtşık gnx3000 için bugün alıyordum ama maalesef processoru yanmış.Yani bugün denediğinde koku geliyormuş ve processor çalışmıyormuş.Yanmış kısacası.O nedenle olmadı.Her türlü processor teklifini değerlendireceğim.(rp50-80-100-200-300-400 hariç)
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız