Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 11.05.2008 17:34 Mesaj konusu: İzm:Processor ile takaslık analog pedallar
Başlıkta belirttiğim üzere elimde bulunan ve son derece temiz durumda olan işlevselde hiçbir sorunu olmayan kutuları bulunan;
Boss mt2
Carl Martin red repeat delay
Rocktron Metal Planet Distortion
pedallarımı processor ile takaslamak istiyorum.Marka ve model düşünmedim teklifleri duymak isterim.Çünkü bir karar veremedim.İstanbul ve ankara olursa pedalların kargolarını ben karşılarım.Herkese iyi alışverişler.
ulen izmirdeki pedalların yarısı sizin evden geçti herhalde biz konuştuk zaten msnden.Satması zararına oluyor dediğin gibi yeni almış.bende delay var zati dedim daha ucuz bi delay alayım aradaki para bana kalsın.olmadı _________________ satılık takaslık BOSS AC3 Akustik Dalga motor http://www.turkrock.com/ftopic86872.html
bu arada pedal sıfır gibiydi,Kutusu,kağıtları,destek süngeri bile var Satması zararına olur güzel pedal ama takas etmek istiyor.. _________________ Satılık/Takaslık Samsung C260--Footswitch
Fiko satmam olum daha sıfır pedalı neden satıyım zararına Anca takasta değerini bulacak abi pedal zaten 1 haftalık daha kullanamadım bile aleti :)Biri çıkarsa processor takası için inşallah olacak bişiler ama öbür türlü tek satarsam çok zarar.
y_cetin nickli ahmet arkadaşımla anlaşmıtşık gnx3000 için bugün alıyordum ama maalesef processoru yanmış.Yani bugün denediğinde koku geliyormuş ve processor çalışmıyormuş.Yanmış kısacası.O nedenle olmadı.Her türlü processor teklifini değerlendireceğim.(rp50-80-100-200-300-400 hariç)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız