Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - AKP ye kapatma davası
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

AKP ye kapatma davası
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  

AKP Kapatılsın mı?
Evet kapatılsın
66%
 66%  [ 58 ]
Hayır kapatılmasın
33%
 33%  [ 29 ]
Toplam Oylar : 87

Yazar Mesaj
CrispiN

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Türkiye asla şeriat ülkesi olmayacaktır.AKP kapatılacak ama yine nice partiler gelip geçecek.

" Siz siz olun cumhuriyetinizin geleceğini bir çuval kömüre satmayın "

Sırf bu AKP zihniyeti yüzünden Uluslar arası ilişkiler okuyacağım.Türkiye için elimden geleni yapacağım.YAŞASIN KEMALİST TÜRKİYE!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
piyanist

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Foruma hoş geldin CrispiN.

Mesajın kısa, ama çok şey anlatıyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crnky

MesajTarih: Pts 12.05.2008 2:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Anket şıkları çok mantıksız. Ben AKP'nin kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü açılan davaya gösterilen gerekçeler saçma. Ama parti kapatmak demokrasiye aykırı değildir, parti kapatma sebepleri tartışılır. Bu durumda benim ve bir çok kişinin fikri ankette olmadığına göre anket belirli görüşteki kişiler için mi hazırlanmış yani Smile
piyanist

MesajTarih: Cum 16.05.2008 13:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik demiş ki, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur"

İşte icraat...
Afganistan değil Kütahya!
Alıntı:

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de
icraatla olur" dedi. Hüseyin Çelik, Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu’nun açılışında yaptığı konuşmada, bu okulun devlet ve ulus işbirliğinin en
güzel örneklerinden biri olduğunu söyledi.

Bakan Çelik'in kürsüden Atatürkçülük ve laiklik tarifi verdiği sırada Bakan'ı dinlemeye gelen 'yöresel' kıyafetli kadınlar dikkat çekti. Tek tip örtülerle örtünen Kütahyalı kadınlar çağdaş bir Türkiye görüntüsü değil, adeta kadınların burka ile dışarı çıkabildikleri Afganistan 'dan bir kareyi hatırlatıyordu.
Milliyet Gazetesi - Haberin tamamı
Başa dön
comoestais

MesajTarih: Cum 16.05.2008 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

piyanist demiş ki:
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik demiş ki, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de icraatla olur"

İşte icraat...
Alıntı:

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, "Lafla Atatürkçülük, lafla çağdaşlık olmaz. Çağdaşlık da Atatürkçülük de
icraatla olur" dedi. Hüseyin Çelik, Kütahya Ticaret Borsası tarafından türlü kişi ve kuruluşların desteğiyle yaptırılan Bölcek İlköğretim Okulu’nun açılışında yaptığı konuşmada, bu okulun devlet ve ulus işbirliğinin en

Bakan Çelik'in kürsüden Atatürkçülük ve laiklik tarifi verdiği sırada Bakan'ı dinlemeye gelen 'yöresel' kıyafetli kadınlar dikkat çekti. Tek tip örtülerle örtünen Kütahyalı kadınlar çağdaş bir Türkiye görüntüsü değil, adeta kadınların burka ile dışarı çıkabildikleri Afganistan 'dan bir kareyi hatırlatıyordu.

Sütçü İmam kimdir ve ne yapmıştır?

Sene 1919. Maraş işgal altındadır, şehirde devriye gezen Fransız askerleri, Uzunoluk mevkiindeki hamamdan çıkan yüzleri peçeli 2 kadına tebelleş olurlar. 'Artık burası Türklerin değildir, Fransız müstemlekesidir, Fransız memleketinde peçeyle gezilmez, açın yüzlerinizi göreceğiz' derler.

Ve kadınlarımızın peçelerine el atılıyor…

Evet, askerlerden birisi hamamdan çıkan Türk kadınlarına saldırır ve peçesini yırtar. Peçesi yırtılan ve zor durumda kalan kadıncağız bayılıp yere düşer. O arada kadınların haykırışlarını duyan yandaki kahvedeki Çakmakçı Sait adındaki bir vatandaşımız müdahale etmek istiyor. Onu Fransız askerleri öldürüyorlar. Çakmakçı Sait ilk şehitlerden biridir. Tabii vatandaşta silah yok. Uzunoluk hamamının karşısında da Sütçü İmam'ın dükkanı var.

Sütçülük yapan birisi mi?

Evet, mesleği sütçülük. Sütçü İmam'ın ismi İmam. Şimdiki gibi diyanet teşkilatı yok, kadrolu imam yok. Yakınında bulunan bir camide de gönüllü, fahri olarak imamlık yapıyor. Hem adı imam, hem imamlık yapıyor, hem de süt satıyor. Dolayısıyla Sütçü İmam. Karşıdan peçe hadisesini görünce, hemen müdahale ediyor. İşte "bre dinsizler, bre zındıklar, bugün namus günüdür" diyerek silahını çekiyor ve Fransızlardan birisini öldürüyor, diğerini yaralıyor, birisi de kışlaya doğru kaçıyor.
Başa dön
aksuvar

MesajTarih: Cum 16.05.2008 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyi de bunun sütç imamla ne bağlantısı var... açıklarsan sevinirim...haberi de okudum ama sütçü imam geçen bir yer göremedim...
cesareborgia

MesajTarih: Cum 16.05.2008 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

crnky demiş ki:
Anket şıkları çok mantıksız. Ben AKP'nin kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum, çünkü açılan davaya gösterilen gerekçeler saçma. Ama parti kapatmak demokrasiye aykırı değildir, parti kapatma sebepleri tartışılır. Bu durumda benim ve bir çok kişinin fikri ankette olmadığına göre anket belirli görüşteki kişiler için mi hazırlanmış yani Smile

Anket şıklarının "EVET" "HAYIR" biçiminde düzeltilmesi için yöneticilere mesaj yazdım.
Anket belirli görüşteki kişiler için düzenlenmedi tabiki..
Herşeyden bir anlam çıkarma huyumuz hiç bitmeyecek galiba Smile
cesareborgia

MesajTarih: Cum 16.05.2008 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

piyanist demiş ki:

İşte icraat...
Alıntı:

Piyanist burası gerçekten Kütahya mı??
Hayret verici bir durum

Yalnız hepsinin aynı örtüyü kullanmasının bir nedeni olmalı..
gunsnroses

MesajTarih: Cum 16.05.2008 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çarşaftan ziyade, konuşmadan hemen önce değıtılmış masa örtüsüne benziyorlar...
acaip!
DarkLegacy

MesajTarih: Cum 16.05.2008 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şu "Her tesettürlü insanın zihninde gizli bir rejim düşmanı yatar" paranoyasından kurtulun artık. Tesettürlü olmayıp da rejim düşmanı olanlar da var, tesettürlü olup senden benden daha çok Atatürkçü olan da var. Kimsenin ne düşündüğünü kıyafetlerinden anlayamazsınız. Bizim başı açık (Ve kıyafeti de bir hayli açık) fakat Kur'an'ı 5 kere hatmeden ve günlük namazlarını bir kere bile aksatmayan bir komşumuz vardı. Buradan da anlaşıldığı gibi her başı açık olana "Dinsiz", her başı kapalı olana da "Rejim düşmanı, şeriatçı" diyemeyiz.

Şimdi türban yasağına gelelim. Sigara yasağı ya da içki yasağı gelince "Demokrasilerde yasak olmaz" diye bağrılıyor, türban yasağı kalkınca işler tersine dönüyor. Ülkenin vatandaşlarında tutarlılık yok ki, ülkede istikrar olsun. Bir tutam bile mantığı olanların doğru yolu bulacaklarına eminim.

Saygılarımı sunarım.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
20. sayfa (Toplam 20 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız