| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
uYuS

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 19:13 Mesaj konusu: |
|
|
Bazı olaylardan bıkkınlık geldiğinden dolayı gitar ve amfinin satışını hemen bitirmeyi düşünüyorum. Bu yüzden gitar 400 amfi de 160 Lira olmuştur.
İsteyen parayı gönderir paşa paşa kullanır, isteyen parayı gönderir emanet usulü kullanır ve bir ay sonra ben parasını geri yatırır emanetlerimi alırım. Tek amacım şu aralar düze çıkmak. İyi günler. _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
cardesh

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 19:23 Mesaj konusu: |
|
|
inşallah satarsın artık bu fiyatlara gider bence bu arada yeni imajın hayırlı olsun arada değiştir bence hep aynı resmin olunca milletin belleğine kazınıyon çok mesaj atıon diye tribe giriolar.. |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
| cardesh demiş ki: | inşallah satarsın artık bu fiyatlara gider bence bu arada yeni imajın hayırlı olsun arada değiştir bence hep aynı resmin olunca milletin belleğine kazınıyon çok mesaj atıon diye tribe giriolar.. |
Sağolasın arkadaşım yorumun ve takdirin için. Bu saatten sonra artık önemli değil milletin ne hale girdiği benim açımdan. Şu gitarla amfiyi satayım hayırlısıyla borcumu ödeyip bir ay sonra daha iyilerini alayım başka birşey istemiyorum. İsteyene resmen alsın bedavadan kullansın parasını aynen geri gönderirim diyorum ama yine talipli çıkmıyor şaşıyorum valla=) _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 19:48 Mesaj konusu: |
|
|
Satılıklara 256Mb GeForce fx5200 Ekran kartı ve iki adette 64 MB 133 Mhz SD ram ekliyorum.
Ekran kartı 45 Lira, ramlar ise ikisi 10 Liradır. Kargolar bana aittir. Elime fazla birşey geçmeyecek malumunuz.
( Ekran kartı için bir arkadaşla anlaştım sayılabilir ama nakit ihtiyacım yüzünden yarına kadar ilana gelecek teklifleri beklemedeyim )
Gitar : 450 >>>> 400 Lira ( kargo dahil +15-20 )
Amfi : 175 >>>> 160 Lira ( kargo dahil + 15-20 )
256 MB FX5200 ekran kartı : 40 Lira ( kargo dahil +5 )
2*64 Mb SD Ram : 5 Lira ( kargo dahil +5 )
HSBC'den kredi kartı olan arkadaşlar alış verişlerini bu şekilde de yapabilirler. Ceplerinden hiç para çıkmadan ben zamanı geldiğinde paralarını geri vermiş olurum=) _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:19 Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bu mesajı gereksiz birkaç kişi hakkında sitemimi dile getirmek için yazıyorum. Daha sonra tekrar düzeltip ilan hakkında değiştireceğim. Bazıları benim birkaç ay önce birisi hakkında ki açtığım başlıktan süre gelen olaylardan dolayı sürekli bana muhalefet oluyorlar. Birisinin bir ayıbını bulduk ilan actık arkadaşlarımız bundan zarar görmesin dedik.
O ilana konu olan kişinin daha o günden başlayan saldırıları ve onun çevresindeki birkaç kişinin saldırıları ilanın sonlarına doğru kendini belli etmişti zaten. O günden sonra neredeyse bütün mesajlarıma, bütün yazılarıma hep sen neden herşeye karışıyorsun, sanane be kardeşim, her ilana mesaj atma şeklinde bana sıfat yapıştırıldı. Bende bunlara cevap vereyim vereyim derken mesaj artışı sıklaşınca o sıfata layık birisi haline geldim.
Ama artık son günlerde dikkat etmeme rağmen bana olan saldırılar gitgide artınca artık dayanamaz hale geldim. Tamam yazmıyorum, yazmacayağım, geçmişte ne demişsem özür dilerim diyorum yeterki konupu kapatın diyorum ama onlar kapatıyor bu sefer bir başkası açıyor. Ona buna dert anlatmaktan bıktım artık. Belirli bir grup insan her ilanda her beğenmedikleri konuda birbirlerine sırt çıkıyorlar ve şimdi de bana karşı tavırlarını abartıyorlar.
"
koçum bak cqanımı sıkma senden bana msj gelmedi.ben ulaşmaya çalıştım derken zaten o msjdan bahsediyorum eski gitarımdı dedim gülümsedim ama senden cvp gelmedi.deli etme beni şuan itibariyle 3 tane msj aldım 3 kişi seni modlara şikayet etmiş aynısını şimdi bende yapıcam
örnek vereyim istersen bu bana gelen msj lardan sadece biri...şikayet edilmen önemli değil senin gibi şahsiyetler başka nicklerdende milleti uyuz etmeye devam edebilir ama sadece durumundan utan diye bu yazıyı kopyalıyorum sana
Burak merhaba,
Ben forumdaki davranışları sebebiyle "uYus" nickli bu şahsı forum yöneticileri "Hellhound" ve "Dragonchaser" a şikayet ettim.Bu üye hakkında gerekli işlemlerin yapılması için senin gibi bu üyeden şikayetçi olanlarında yöneticilere şikayette bulunması etkili olacaktır.
Sende yöneticilere şikayetini dile getirirsen sevinirim."
Bu bana gönderilen bir mesaj. Beni şikayet etmişler ve grup olarak birbirlerinden yardım istiyorlar. Eğer bu üç beş kişinin birbirine kopya mesajıyla moderatör arkadaşlar üyelikler hakkında karar vermeye zorlanıyorsa bende şu an onlarca arkadaştan bunu rica edebilirim. Hatta şu an ilan açıp isyanlarını dile getiren arkadaşlar bile yeter bu sayı için. Herşey bu kadar ard niyetli olmamalı.
Özel mesajlarla bir ton şey anlatıp özür dilediğim beni yanlış anladıysan afedersin dediğim kişilerden bu ilanda bana hak vermelerini rica ediyorum. Çünkü artık kötü yorum okumaktan bıktım. Şu an bile birçok ilanda aynı kişiler aynı tartışmaları yapıyorlar.
Lafım sana değil yanlış anlama deyip bir ton laf söylüyorlar korkularından. Ben ise direkt isim verdiğim için adımı çıkartıyorlar. Bu kişilerin adını vermek çok hoşuma giderdi ama malesef kendime yakıştıramıyorum.
Forum forum forum diyenler her ilanda her mesajda üç beş arkadaşını arkasına alıp kendilerine destek çıkıyorlar. Emin olun ki bir tek kuruş bile harcamadan hatta elden bile çıkmayan ekipmanlar sırf gösteriş olsun diye ilanlarda satıldı havası veriliyor. Ve ben artık bunların hepsinden bıktım.
Bütün ilanlarda bütün yanlış olanlara karşı yorum yapmaktan bıktım. Çünkü kimse bundan mutlu değil. Çünkü sadece benim ilanlar hakkında yanlışları bulup dile getirmemden rahatsız olanlar yorum yazıyor.
Her defasında arada bir foruma giriyorum ve her girdğimde seni görmekten bıktım, her ilanda sen varsın be abicm azıcık tut kendini denilmesinden bıktım. Tamam diyorum yazmayacağım diyorum ama bu kişiler bana her yerde aynı cevabı veriyor. Sırf ben bir iki mesaj daha atayım die. Başkalarındaki bu görüşü tetiklemek maksadıyla bü cümleyi her yerde kullanıyorlar.
Bir ilana on kişi hatta Hellhound bile bu adam ile alışveriş yaparken dikkaktli olun diyor. İki üç arkadaş parasını kaptırdığını anlatıyor sonra ben üç beş kuruşa tamah eder mi bi insan diye laf etmişim diye olay çıkarıyorlar. Onlarca mesaj arasından benim mesajıma diş geçiriyorlar neden benim adım çıkmış. Ordan bir başkası da abi sen bilmiyor musun o her ilana ileri geri yazıp duruyor diyor. Ne bu ya resmen insanı eşşek yerine koymaktır. Soruyorum okuyan arkadaşlara ben şimdi buna ne diyeyim ya.
Dilimde tüy bitti kardeşim tamam yazmıyorum artık demekten. Malesef forumun bu halinden bıkanlar hiç toplanıpta iki kelime birşey yazamıyorlar ve bu yüzden artık pes ediyorum.
Son kez diyorum mesajlarımdan rahatsız olanlar varsa eyvallah diyorum. Haklılar biraz olayı abartmış olabilirim. Ama beni buna bu grup yönlendirdi. Bahane uyduramam öyle yada böyle haksız olabilirim ama bir insanın üstüne de bu kadar gelinmez ki. Benim sadece düşmanlarım konuşuyor diye ben kötü bir insanım anlamı çıkmıyor ya. Her ilanda bana aynı cevapları yazan kişiler neden hiç yargılanmıyor. Takip edin ben nerde gereksiz bir mesaj yazdıysam orda hemen aynı kişiler çıkıyor piyasaya. Ve artık son sözümü söylüyorum benimle uğraşmayın. Kendinize saygınız varsa benimle uğraşmayın.
Adam gibi yüz defa özür diledik ama yine fayda getirmedi. Hep benim düşmanlarım oldular. Oysa ki benle azıcık bile muhabbeti olan insanlar benim nasıl birisi olduğumu bilirlerdi ama malesef bunu hiçkimse dile getirmedi. Umarım tek tek mesaj atıp beni anlayın artık dediğim kişiler bu mesajımdan sonra utanırlarda bana saldırmaktan vazgeçerler. Bundan sonrasına bakın artık diyorum, gerekmedikçe yazmayacağım diyorum ki epeydir de sözümdeyim ama dinletemiyorum.
Borcum harcım var şu elimdekileri satayım adam gibi okulumu bitireyim başka birşey istemiyorum. Adam gibi ilan açtık onunda sayenizde içine limon sıktık. Umarım şimdi mutlusunuzdur. Sözde benden daha çok sevdiğiniz benden daha çok değer verdiğiniz Forumunuz sizin olsun.
Saygılarımla.
( Silinmezse sevinirim hem zamanı geldiğinde ilanımı kendim düzenleyeceğim zaten ) _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p
En son uYuS tarafından Pts 12.05.2008 0:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
yndnrg7321

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
abicim saygımız var sana ama her ilana her ekipmana bilip bilmeden atlama.....konu açıldı yazdım...hangi sayfayı açsam sen çıkıyosun karşıma _________________ WUUUU MARSHALL JTM45&1960A |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:52 Mesaj konusu: |
|
|
| ya uyus bunu okudum da uzuldum be kardeşim neden böyle yapıyorsunki anlamıyorum hiç bu sadece bir alım satım forumu ilgini çeken bişey olursa alırsın yok satman gereken bişey varsa satarsın ama sen burayı yaşam alanın haline getirmişsin resmen bu kdr kafanı takmana hiç gerek yok... herhangi bir ilana yorum yazmanada... burası tamamen sanal bir ortam ve bu forumun amacı alış-veriş sadece bu kdr... |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:57 Mesaj konusu: |
|
|
Biliyorum ama tek üzüntüm bu değer vermediğim insanları bile üzmüş olmam. Hani adam diyor ya lanet olsun bende ki bu insan sevgisine.
Bunu geç anladım ne yapalım yani ölelim mi. Tamam dedik Eyvallah dedik bundan sonra foruma zaten para verselerde giremem çünkü çok yoğunum diyorum ama laf anlamıyorlar. Ya bak yeminle söylüyorum geçmişime bak göreceksin. Bir ilana yazıyorum ki alakasız da yazmıyorum. Bunu sonuna kadar savunurum. Kesin birşey vardır ki yazıyorum. Ama birbirine yalakalık olarak iyi satışlar diyenlerden biri çıkıyor ve bana laf atıyor. Ondan sonra da ona cevap başkasına cevap ve ilanın suyu çıkıyor. Benim mesajlarım hep böyle doldu taştı. Yoksa fazla mesaj attığım yok. Tek hatam bu insanlara cevap vermekti ve onuda bıraktım diyorum. _________________ Converse Benzeri Satışlarım Yeniden Başlamıştır.D Bütün Modeller Tek Fiyat 48 Lira. Bilgi İçin Özel Mesajla Ulaşabilirirsiniz.p |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
|
| Başa dön |
|
 |
ozgurunsal

|
Tarih: Pts 12.05.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
BU ADAMA KEFİLİM  _________________ alınık mxr noise gate acil!! |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
Tarih: Pts 12.05.2008 12:28 Mesaj konusu: |
|
|
Kilitlenen diğer başlıkta buranın kilitlenme nedeni de anlatılıyor.Dileyen göz atsın... _________________ Albümleri mp3 olarak indirmeye devam ederseniz indirecek yeni albüm çıkmamaya başladığında keşke birkaç tane de orjinal albüm alsaydım diyeceksiniz... |
|
| Başa dön |
|
 |
|