Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 12.05.2008 0:56 Mesaj konusu:
vas demiş ki:
HHX serisi zil alabileceksen bence başka zillere bakma derim. Dünyanın kullandığı zilleri yapıyoruz ne gerek var denmiş ama gerçekten sabianın üst seri zillerini kullanınca insan aradaki farkı görüyor. Benim hem AA serisi hemde Turkish zillerim vardı ve gerçekten kalite farkını çok bariz bir şekilde görebiliyordum. Turkishler kötüydü demiyorum ama AA'ların yanında sönük kalıyorlardı.
Bu arada joey jordison trampeti denedin mi? Yani çelik olduğu için ben pek sıcak bakamıyorum. Pearl markasını zuhal gerçekten yurtdışına çok yakın hatta aynı fiyata satıyor. O yüzden yurtdışından trampet getirmekle uğraştığına değmez. Bence ayrı bir trampet alacaksan Eric Singer (akıllara ziyan bir trampet), Dennis Chambers veya masters mapple trampetleri düşün. Joey jordisondan daha pahalı trampetlerdir ancak emin ol arada dağlar kadar fark vardır.
tez elden zuhalden bi araştırıp ardından en azından dışardan alınması gereken ekipmanları belirlemeliyim almadan yine sizlere danışacagım
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 33, 34, 35
35. sayfa (Toplam 35 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız