Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Satılık çok ucuza kirli don
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Satılık çok ucuza kirli don
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
snatchfire

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kanyon demiş ki:
bartt demiş ki:
hocam elimde az kullanılmış bir takım prezervatif var, biraz kozmetik sorunu var ama işlevsel olarak halen iş görebilir durumda hepsi, istersen takaslayabiliriz yani, düşünürsen özel mesaj at Smile

video ekleyebilirmisin Very HappyVery HappyVery HappyVery HappyVery Happy eheuheuehuahu
üretim yeri nedir,
NEYLİ? tünel eczane music'te sıfırı 10 lira, mydukkanda varmıdır eeheuheu Very HappyVery Happy

PPOAHAHUAHUAHUA =d kore okey fab. asdkdsjdsa =D
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gorkyeah

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fotoğraf istiyoruz Smile
solitude71

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Belki en baştaki mesajın yazma amacı altında olumlu birşeyler yatar mı dedim ama tam anlamıyla seviyesizce b*kunu da çıkarma adına elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz gençler. Ne farkımız kalıyor o en başta yazan denyolukları yapanlardan?
uYuS

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu mesajların arasında benim bir mesajım olsaydı bu ilanın ne hale gelebileceğini düşünmek bile istemiyorum. Herkez elini vicdanına götürsün deyip bırakıyorum. Şikayet ettiğimiz konular hakkında bile kendimiz o durumlara düşüyoruz farkında değiliz. Bu ilanda yapılanlar ve söylenenler ilanın açılışındaki sitemkar konuşmadın ta kendisini oluşturuyor.
Aslında şikayet ettiğimiz de kendimiziz ama haberimiz yok. Bunu başkalarından duyunca da sinirleniyoruz.
Herkeze iyi geceler.
PrOsTATpipi

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Büüühh
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ventures

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son ventures tarafından Pts 12.05.2008 1:53 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ozgurunsal

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aHHH ah mod olsamda şu başlığı bi kitlesem muhahaa
ascetic

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:45    Mesaj konusu: ... Alıntıyla Cevap Ver

Burada nasıl insanların barındığını anlatmak için bi topic açmaya gerek bile yoktu imzama bakmanız yeterli!..
uYuS

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:49    Mesaj konusu: Re: ... Alıntıyla Cevap Ver

ascetic demiş ki:
Burada nasıl insanların barındığını anlatmak için bi topic açmaya gerek bile yoktu imzama bakmanız yeterli!..

Artık bu lafın üzerine laf düşmez sanırım. Herkezden ricam bari bu abimizin hatrına artık şu başlığa mesaj atmayalım da bu kötü insanlar bu son mesaj okudukça utansınlar.
ozgurunsal

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:50    Mesaj konusu: Re: ... Alıntıyla Cevap Ver

ascetic demiş ki:

okudum ilk dediğim şey oha oldu sesli sesli hani sevmezsin kızdırırsın baltalarsında kazıklamak demek ne demek bide bile bile bu işi helal diyorum... alkışlanıcak adamlar
insan_devresi3

MesajTarih: Pts 12.05.2008 2:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

adamımsın
CihanExplorer

MesajTarih: Pts 12.05.2008 4:29    Mesaj konusu: Re: ... Alıntıyla Cevap Ver

ascetic demiş ki:
yukarda kaldı imzayıda vereyim ; ''Benim gibi Güneydoğu gazisinin bile parasına durumumu bile bile göz dikip kazıklıyosanız ben size ne derim!..Sizin için mi ben toprağa kanımı döktüm!..Yazık!.. '' helal olsun..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
roxababy

MesajTarih: Pts 12.05.2008 5:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ascetic sana hiçbirşey denemez sonuna kadar haklısın.
başlık gayet güzel ! helal olsun.
solitude71

MesajTarih: Pts 12.05.2008 8:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

insan_devresi3 demiş ki:
dötünü keserim senin

Bana attığım şu Ö.M.'ı bir açıklar mısın? Bugüne kadar seninle olumlu olumsuz en ufak bir muhabbetimiz olmadı. Hatta bu başlık dışında daha önce aynı yere yazdık mı onu bile bilmiyorum. Yanlışlıklaysa eyvallah insanlık halidir, değilse de ... aşağı Kasımpaşa diye bir laf vardır; çok gördük böyle muhabbetleri, uğraşamam çoluk çocukla başka eğlence bul kendine.
ilteris

MesajTarih: Pts 12.05.2008 9:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Burası alım satım için dizayn edilmiş bir portal değil. Tamamen tartışma,yorum ve fikir paylaşımı üzerine kurulu bir forum. İllaki ilanınız başkalarının up yapması ile aşşa düşmesin, ilanınız arandığı anda bulunsun diyorsanız gg,sahibinden gibi siteler var.
Ya da garaj var bir alternatif, orda da bi kişi bi ilandan her gün bir tane daha açıyor ve doğru düzgün bi ürün katagorisine göre Arama mevcut değil. Burası phpBB tarafından geliştirilmiş, standart bir forum. Onların sağladığı opsiyonlar dışında bir kısıtlama getirilmesi çok zor. Moderatörlerin de yapabildiği tek şey, siteden atmak ve ilanı kitlemek (ya da içeriğini değiştirmek) Forum olduğu için, kişi kendi ilanını uplamasa, birisi altına yorum yazsa o ilan yine uplanır. Ben de sinir oluyorum açtıgım ilanın 3 gün sonra 10. sayfaya düşmesine ama yapacak birşey yok. Moderatörler de bu işi hayrına yapıyor. 24 saat ilan hafiyeliği yapacak durumları olduğunu sanmıyorum. Forumun diğer bölümlerinde bi problem yok, çünkü amacı tartışma olan bu forum amacı için kullanılıyor. Türkrock yine alım satım konusunda da türkiyede bulunabilecek en düzgün forum. Bir gidin bakın wow-turk deki account alım satım bölümüne, donanımhaber,forumturk gibi sitelerin alım satım bölümlerine. Tam anlamıyla sefillik.

Birşey alıp satacaksanız yine bu forumdan başka bir alternatif yok gibi görünüyor. İlanım aşşa düştü, biri fake kullanıcı açıp kendini övdü vs gibi şeyler umrumuzda olmamalı. Dikkat etmemiz gereken şey dolandırılmamak. Artık onun da forumla bi alakası yok , üye olurken kullanıcıya "dolandırıcımısınız?" diye sorup doğru cevabı alamayacağımıza göre... Taa ki müzik aleti satan bir mağaza olup da adam dolandıran kişiler var.
Başa dön
erkanboa

MesajTarih: Pts 12.05.2008 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilteris demiş ki:
Burası alım satım için dizayn edilmiş bir portal değil. Tamamen tartışma,yorum ve fikir paylaşımı üzerine kurulu bir forum. İllaki ilanınız başkalarının up yapması ile aşşa düşmesin, ilanınız arandığı anda bulunsun diyorsanız gg,sahibinden gibi siteler var.
Ya da garaj var bir alternatif, orda da bi kişi bi ilandan her gün bir tane daha açıyor ve doğru düzgün bi ürün katagorisine göre <a href="gate.html?name=Forums&file=search">Arama</a> mevcut değil. Burası phpBB tarafından geliştirilmiş, standart bir forum. Onların sağladığı opsiyonlar dışında bir kısıtlama getirilmesi çok zor. Moderatörlerin de yapabildiği tek şey, siteden atmak ve ilanı kitlemek (ya da içeriğini değiştirmek) Forum olduğu için, kişi kendi ilanını uplamasa, birisi altına yorum yazsa o ilan yine uplanır. Ben de sinir oluyorum açtıgım ilanın 3 gün sonra 10. sayfaya düşmesine ama yapacak birşey yok. Moderatörler de bu işi hayrına yapıyor. 24 saat ilan hafiyeliği yapacak durumları olduğunu sanmıyorum. Forumun diğer bölümlerinde bi problem yok, çünkü amacı tartışma olan bu forum amacı için kullanılıyor. Türkrock yine alım satım konusunda da türkiyede bulunabilecek en düzgün forum. Bir gidin bakın wow-turk deki account alım satım bölümüne, donanımhaber,forumturk gibi sitelerin alım satım bölümlerine. Tam anlamıyla sefillik.

Birşey alıp satacaksanız yine bu forumdan başka bir alternatif yok gibi görünüyor. İlanım aşşa düştü, biri fake kullanıcı açıp kendini övdü vs gibi şeyler umrumuzda olmamalı. Dikkat etmemiz gereken şey dolandırılmamak. Artık onun da forumla bi alakası yok , üye olurken kullanıcıya "dolandırıcımısınız?" diye sorup doğru cevabı alamayacağımıza göre... Taa ki müzik aleti satan bir mağaza olup da adam dolandıran kişiler var.

bundan sonra diyecek birşey yok sanırım ağzına sağlık abi Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ilteris

MesajTarih: Pts 12.05.2008 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arada alım satım bölümünün en güzel yanı da bişeyler alıp satarken arkadaşlık kurmak. Şu ana kadar alışveriş yaptığım nerdeyse herkes benim için yeni bir arkadaş oldu. Ve bu bölümün bir güzelliği daha, standart alım satım aracı sitelerinde olmayan muhabbet... Elindeki aleti yok fiyatına çılgınca fiyatlara satanlar, hayrına bişeyleri bağışlayanlar, birisinin dükkan açıp envai çeşit aleti satması, bu ilanları gezmekten zevk alıyorum, yapılan yorumlara 3 saat güldüğüm oluyor (Birisi büro koltuğu satıyordu, bir arkadaş da sekreter patron ikilisi ile alakalı bi espri yapmış, aklıma geldikçe hala gülüyorum Very HappyVery HappyVery Happy ). Burayı tercih etmemin sebebi tamamen kişilerin samimiyeti ve muhabbeti. Elbetteki folyonun içinde çürük yumurta çıkıyor. Onlardan da dediğim gibi sakınmak kişinin kendi görevi. Benim forumdan bir şikayetim yok açıkçası, ihtiyacım olan şeyi bulup alıyorum, satmam gereken şeyi de satıyorum. Birşey alıp satmayacaksamda piyasayı takip etmek için, kim ne almış ne satmış diye her gün bi bakarım şöyle başlıklara Smile Sabah iş yerine geldiğimde gazete okumak gibi bir keyiftir benim için. İlanı açan arkadaş biraz bunalmış sanırım. Bi süre takılmamak bu sıkıntıyı giderir bence Smile

Seviyorum sizi turkrock ahalisi...
Başa dön
tremolo773

MesajTarih: Pts 12.05.2008 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilteris sana katılmıyorum bu konuda.Neden dersen çünkü artık başlıkta yazdığım olaylar bi süre sonra çok can sıkıcı bi hal alıyor.Bi arkadaşımında bu konuya yazdığı gibi aslında bunları yapan biziz ve farkında değiliz.Hepimiz yapıyoruz bunları bilip bilmeden bende dahil olmak üzere.Azıcık bişeylerin farkına varabilirsek insan olmanın farkına varabilirsek bu tarz sorunlar ortadan kalkmasa bile şu an ki halinden azalacağına eminim.
Hepimiz müzisyeniz burda ve inanın dışardan şu forumu okuyan biri olsa neler düşünür müzisyenler hakkındaki haklı da olur bu durumda.Başka arkadaşlarında belirttiği gibi uyanıklık şu bu değil amacım,burda kimsenin yazdıklarımın farkında olmadığını da söylemedim.Bir noktadan sonra tepki vermek istedim sadece belki daha iyi olur bişeyler diye...Bunu gerçekleştirecek olanlar da sadece forum yöneticileri değil bilakis bizleriz.Herkesi burdan daha yapıcı olmaya çağırıyorum forum içinde.Şahsım adına bugüne kadar ters cevap attığım ya da kalbini kırdığım herkesten özür dilerim.Saygılar...
Başa dön
01

MesajTarih: Pts 12.05.2008 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlteris,

Yazdığın bir çok şeye kısmen katılıyorum.Sitenin formatı hususundaki ve moderatör arkadaşlar hakkındaki düşüncelerinde hem fikirim.Fakat anladığım kadarıyla benim gibi bir çok kişi bu kadar olumlu düşünmüyor bahsettiğin diğer konular hakkında...

Başlıklar uplanacaktır elbet.Yeni bir gelişme olabilir,potansiyel bir alıcı tarafından bir şey yazılmış olabilir alıcı bile olmasa merakından bir şey sormuş olabilir.Başlık uplanabilir doğaldır.Fakat bazı işgüzarlar son dönemlerde bu uplama meselesini fazlasıyla suistimal etmekteler.En yakın örneği ohm denen şahsın açtığı EMG 85 ilanı...gerçi bunun gibi bir yığın durum varda neyse.Bir bak.Bu adam aynı ilandan defalarca açmayı ve başlığı adeta dalga geçercesine uplamayı alışkanlık haline getrmiş durumda.İşte linki http://www.turkrock.com/ftopic87230-0.html BEn bunda inan hiç doğal bir durum ve iyi niyet göremiyorum.

Eğer bu bahsettiğim durum normal bir durumsa herkes şu andan itibaren o bahsettiğim ilanlardaki gibi ilanını uplasın bakalım burada neler oluyor!?Forum kuralları bellidir.Gereksiz yere başlık uplanamaz.Ama bu adamlar upluyor e ozaman kurallara uyan diğer kullanıcılar afedersin enayimi oluyor?Ben bu açıdan senin kadar toz pembe göremiyorum herşeyi.

İkinci bir çeşit uplamada başlık sahibinin kontrolü dışında gelişen uplamalar.Kendini her ilandan sorumlu hisseden,millein başına alım-satım experi,ahlak profösörü kesilmiş bazı insanlar ilgilendiği ilgilenmediği,alakalı alakasız her ilana incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yazmaktalar ve bu yazdıklarıylada tartışma ve kavga çıkarmak dışında hiç bir faaliyette bulunmamaktalar.İşin ilginç kısmıda bu insanler sitede Alım-Satım bölümünden başka biryerle ilgilenmedikleri gibi bu bölümü bir yaşam alanı haline getirmişler.Bu sadece benim tespitlerim değil yanlış anlaşılmasın,bu bahsettiğim tarzda adamlardan şikayetçi olan insanların ortak tespitidir.

Bu insanlar defalarca çeşitli şekillerde uyarılmalarına rağmen davranışlarından vazgeçmemiş birde sütüne üstlük forumda adeta show yapmaya yeltenmişlerdir.Kanıtı için forumun ilk bir kaç sayfasına bakmak bile yeterli.

Tüm bu bahsettiğim şeyler bu insanlar için gayet doğal bir durum.Bir onlar akıllı herkes enayi ya!Neyse...

Ortada ciddi problemler var.Herşey bahsettiğin kadar to pembe değil malesef ama burda suçlanacak kişilerde moderatörler değil.Dediğin gibi bu işi hayrına yapıyorlarsa ilgilenmek gibi bir mecburiyetleri yoktur.Burada temel problemin yönetici tayfasının sitedeki başı boşluğun kargaşanın farkında olmaması ve bu sorunlar için çözüm üretecek girişimlerde bulunmamasıdır.
ilteris

MesajTarih: Pts 12.05.2008 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

EMG ilanı gerçekten bir fiyasko olmuş. O ilan sahibi gibi arkadaşlar eminim bizim şurda yaptığımız tartışmadan dolayı bize hıyar gözü ile bakıyodur (Asıl hıyar kendisi avatarına bakılrısa ya neyse). Sen buraya ne yazarsan yaz bu adamların umrunda olmaz. Sinirinin bozulması çok normal ama dediğim gibi bunlar çürük yumurta. Modlar farkettikçe müdahale eder, gerekirse siteden atar. Bu da çözüm değil mail adresi beleş adam bi mail alır tekrar damlar foruma. Yapacak birşey yok . Benim üstüne basmak istediğim nokta, phpBB tabanlı bir forumda açılan ilanlara kısıtlama getirmek, uplanmasını önlemek, bu işi bir otomasyona bağlamak imkansız.

Kısacası biz burda bi tarafımızı yırtsak bu adamlar iflah olmaz, he diyip geçiceksin...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız