| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
maneuver

|
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 19.04.2008 10:41 Mesaj konusu: |
|
|
ahaha:) zaten 9 yıldır evli olduğunu duyudum yıkıldım bide bu kadınla evliymiş (kadının tipe bak yahu) dumur oldum.
ama gerçekten mütavazı ve tatlı bi insan kişisi. hele bide dün programda o gülüşü yokmu off nan off. |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 15:01 Mesaj konusu: |
|
|
Hürriyet'te okudum. Son bölümde Benjamin, Kuzey Afrikada geçen sahnede Türkçe 'Türkçe biliyormusun' diye sormuş. İzleyen varsa bi izah etse. _________________ Yaz geldi, bütün kızlar güzel... |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 30.04.2008 17:40 Mesaj konusu: |
|
|
ehue:)evet türkçe konuşarak yardırdı resmen.Şİmdi burdan anlatmıyım olayı adminler bişey der(herzamanki gibi:))
bence ordaki en önemli soru Ben'in neden Türkçe öğrenme gereği duyduğu?? |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1925 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Çrş 30.04.2008 20:35 Mesaj konusu: |
|
|
Anlat ya! Ben Lost'u izlemem ama merak ettim şimdi.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 01.05.2008 14:57 Mesaj konusu: |
|
|
Sahara Çölü'nde geçiyor o sahne. Ben bayılmış vaziyette çölde yatıyor ve ayıldıktan bir süre sonra iki tane atlı/silahlı adam geliyor. Korkmuş rollerinde önce Arapça bir şeyler soruyor, sonra dumurlara götürüp getiren "Türkçeğ bilyur misnuz?" sorusunu soruyor. Buradan da görüyoruz ki çoğu kesim için Türk/Arap/Müslüman fark etmeksizin bir torbaya atılıp karıştırılabilir. Birbirine benzer iki millet sanıldığımızın açık bir göstergesidir.
Ben'in oradaki üslubu Karadeniz şivesine de kaçmıyor değil tabii. Dizi ekibinde bir Türk varmış sanırım, spoylırları tanıdıklarından isteyenlere anlatıyor denen biri. Emin değilim ama böyle bir şey duymuştum sanki. Eğer öyle biri varsa "Türkçe biliyor musunuz" cümlesini de ona sorarak almışlardır senaryoya, ama hiç mi demiyorsun be adam, Arap ne alaka Türk ne alaka, Arapça ne alaka Türkçe ne alaka diye..
Her neyse, şunu diyebilirim ki bu bölüm Ben'e inceden bir sempati duyduğum mu desem, yok yok şöyle izah edeyim, ilk kez Ben'den nefret etmediğim bir bölüm yaşadım. Ve 4. sezon içerisinde en çok beğendiğim bölüm oldu kesinlikle. Evet bundan çok eminim. Millet halen Penelope ile Desmond'ın telefon konuşmasından bahsediyor anasını satayım.. Tamam yani güzeldi de.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
I don't play for critics, I don't care what's on your mind.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:16 Mesaj konusu: |
|
|
diziyi izlediğim toplam süre 1 dk.yı geçmez.
bi sevemedim gitti bu diziyi. |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Prş 01.05.2008 17:39 Mesaj konusu: |
|
|
Belki de sadece 1 dakika kadar göz attığın için sevememişsindir. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Prş 01.05.2008 21:02 Mesaj konusu: |
|
|
Yok ondan değil.biliyorum bunu.
Çoğu dizinin ilk 1 dk.sını izledikten sonra izleyip izlemeyeceğime karar veririm.Lost için olumsuz bi karar çıktı bende. Neyse efendim lafım yok diziye.. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1925 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Prş 01.05.2008 22:59 Mesaj konusu: |
|
|
| Amorphis__ demiş ki: | diziyi izlediğim toplam süre 1 dk.yı geçmez.
Ben 3 bölümünü izledim de sevemedim. Belki komedi dizilerinden hoşlandığım için sevemedim.  |
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cum 02.05.2008 0:06 Mesaj konusu: |
|
|
| panik_431 demiş ki: | | Amorphis__ demiş ki: | diziyi izlediğim toplam süre 1 dk.yı geçmez.
Ben 3 bölümünü izledim de sevemedim. Belki komedi dizilerinden hoşlandığım için sevemedim.  |
olabilir
Lost'u sevemememizin bi nedeni de ; hikayeyi şuan adını hatırlayamadığım bi çok filmde izlememiz ve artık sıkılmamız olabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Prş 08.05.2008 19:03 Mesaj konusu: |
|
|
| Amorphis__ demiş ki: | | panik_431 demiş ki: | | Amorphis__ demiş ki: | diziyi izlediğim toplam süre 1 dk.yı geçmez.
olabilir
Lost'u sevemememizin bi nedeni de ; hikayeyi şuan adını hatırlayamadığım bi çok filmde izlememiz ve artık sıkılmamız olabilir. | hehe işte orada yanılıyorsunuz o ada normal bir ada değil! hayatımda izlediğim en mükemmel dizi lost dur. baştan sona izlemeniz lazım fim i anlamanız için. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
OnrYLMZ

|
Tarih: Prş 08.05.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
ben anlamadım o kadın o adam:S ilk gördüğümde şok olmuştum hala da şoktayım |
|
| Başa dön |
|
 |
Cantstandya

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 13:34 Mesaj konusu: |
|
|
Yani şimdi öyle bir bölüm oldu ki, "Yavaş yavaş sezon finaline gitmeye başladık" dedi, hatırlattı bunu izleyicilere.. Vallahi böyle algoritma gibi, paraçokomel eğrisi gibi bir şey oldu dizi.. _________________ Tell the world your expert lies, the speedfreaks know you're blind..
|
| Başa dön |
|
 |
thufir

|
Tarih: Pts 12.05.2008 0:16 Mesaj konusu: |
|
|
Lostda yazarlar çok açıldı toparlayamayacaklar. Her hafta ayrı bir şey öğreniyoruz bunca bölümde ortaya çıkan bu kadar gizemi birbiri ile çakışmadan bağdaştırıp diziyi bitirirlerse helal olsun adamlara. Şunun şurasında bu sezon bitti bitecek bir de beşinci sezon var bildğim kadarı ile son olarak.
Xfiles'ı onca yıl izleyip dünya 2011de fethedilecekmiş hayattan zevk almaya bakn diye diziyi bitince Chris Carter 'ın kulağını feci çınlatmıştım... |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Pts 19.05.2008 13:31 Mesaj konusu: |
|
|
4x12 feci bir bölümdü ilk başlarda süper duygu patlaması yaşadım ağlıcaktım nerdeyse ama sonlara doğru yine senaristler dumur etmeyi başardı.
sezon finali geliyor ve 9 ay kadar bir ara olacakmış ne yapcam bilmiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
Kra

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 0:03 Mesaj konusu: |
|
|
hadi ya özleyeceğim elemanları =) _________________ What i strange fire was that, you went out when I was burning...
|
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 23:12 Mesaj konusu: |
|
|
Yalnız bu kadar kısa bir sezondan sonra bu kadar uzun bir ara olmamalı. 3. sezondan 4. sezona geçilirken de 8 aylık bir ara verilmişti; ama 3. sezon 23 bölüm sürmüştü. Bu sezon zaten 14 bölüm.. Ayrıca ben 6. sezon da olacak diye biliyorum  _________________ i'm underneath my life, carry me back from the war and from the Lord |
|
| Başa dön |
|
 |
strinzi

|
Tarih: Prş 22.05.2008 3:35 Mesaj konusu: |
|
|
| fulya_m_o_r demiş ki: | Yalnız bu kadar kısa bir sezondan sonra bu kadar uzun bir ara olmamalı. 3. sezondan 4. sezona geçilirken de 8 aylık bir ara verilmişti; ama 3. sezon 23 bölüm sürmüştü. Bu sezon zaten 14 bölüm.. Ayrıca ben 6. sezon da olacak diye biliyorum  | olsun olsun hiç bitmesin valla böyle mutluyum nasıl bir diziymiş böyle her bölüm bir merakla bitiyor çatlatacaklar insanı. Ama şunu söyliyebilirimki 4. sezon diğer sezonlara oranlara bende biraz hayal kırıklığı bırakdı ne bileyim kurtuluşlarını falan gösteriyorlar arada başka şeylerde oluyor baya bir karıştırmış senaristler artık üretemiyorlar diye düşünüyorum. ve diğer sezonlara kıyasla daha hareketsiz geçiyor. _________________ "Yalnızlığın hakim olduğu western bir kasabanın barında oturuyordum. İçeride ter ve sigara kokusu... haydutlar, katiller ve ben... viskimden bir yudum aldım. Derken içeriye beyaz elbisesi ile bir kadın girdi... saçları uçuşuyordu hafif hafif... '' |
|
| Başa dön |
|
 |
ChiCcO

Kayıt: Aug 26, 2004 Mesajlar: 1643 Nerden: Istanbul&Sakarya
|
Tarih: Prş 29.05.2008 14:37 Mesaj konusu: |
|
|
Bu cuma sanırım 1.5 saatlik özel bölüm geliyormuş. Güzel bir sezon finali olur umarım. _________________ Kejura Last Fm |
|
| Başa dön |
|
 |
|