Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ***
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
erenereneren

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

http://www.musiciansfriend.com/product/Gibson-SG-Menace?sku=517378 ya çok özür diliyorum ama bu da amerika fiyatı gitarın.. gerçekten afedersin ama çok pahalı satıyosun..
ozgurunsal

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

erenereneren demiş ki:
http://www.musiciansfriend.com/product/Gibson-SG-Menace?sku=517378 ya çok özür diliyorum ama bu da amerika fiyatı gitarın.. gerçekten afedersin ama çok pahalı satıyosun..

malesef dostum haklısın senide anlıyorum Sad dehadi Laughing millete akıl vericeğine ... Laughing

FİYATI BEYENMEYEN BİŞEY YAZMASIN LÜTFEN
ilhan80

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

muhalefet değil amacım ben bu forma yıllardır üyeyim ve bir çok kişi ile alışverişim ve arkadaşlığım oldu.

ama cidden senin fiyatlarını görünce yazmadan edemedim.

şuana kadar bir çok gibson ve ibanezim oldu diğer markaları saymıyorum bile ama cidden fiyatların çok fazla düzeltirsen satışın kolaylaşır.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ozgurunsal

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilhan80 demiş ki:
muhalefet değil amacım ben bu forma yıllardır üyeyim ve bir çok kişi ile alışverişim ve arkadaşlığım oldu.

ama cidden senin fiyatlarını görünce yazmadan edemedim.

şuana kadar bir çok gibson ve ibanezim oldu diğer markaları saymıyorum bile ama cidden fiyatların çok fazla düzeltirsen satışın kolaylaşır.

tamam hadi o zman ibanez için tavsiye bir fiyat söylermisin Smile
cancaliskan

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amerika , Türkiye fiyatları arası gerçekten müzik aletleri arası farkın olmasından yana birisiyimdir fakat 2500$ - 900$ = 1600 gerçekten çok büyük "tehdit" olmuş. 2500$'ın üstüne 200$ daha koyup amerikadan 3 tane almış oluyoruz.

Vintage bir SG , Les Paul yada PRS görseydim bu forumda saygı duyardım fakat bu başlığa sadece bol şanslar diliyorum.

Bu mesajı yazamadan edemedim çünkü yardım etmeye çalışanlara "muhalefetsiniz" , "fiyatı beĞenmeyen birşey yazmasın" tavrın nedense agresif. Türkiye için belirlenen dükkan fiyatının çok üzerinde bir satış yapıyorsan fiyatla ilgili yorumlara en azından saygı duyman gerekir diye düşünüyorum. Açıklama yapman ve neden böyle olduğunu açıklaman lazım. Eğer bunları yapmıyorsan insanları suçlamaya hakkın yok.
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Fender Strat Lonestar USA,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,Boss Ac-2,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth Wah,Add+ Phaser
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgurunsal

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cancaliskan demiş ki:
Amerika , Türkiye fiyatları arası gerçekten müzik aletleri arası farkın olmasından yana birisiyimdir fakat 2500$ - 900$ = 1600 gerçekten çok büyük "tehdit" olmuş. 2500$'ın üstüne 200$ daha koyup amerikadan 3 tane almış oluyoruz.

Vintage bir SG , Les Paul yada PRS görseydim bu forumda saygı duyardım fakat bu başlığa sadece bol şanslar diliyorum.

Bu mesajı yazamadan edemedim çünkü yardım etmeye çalışanlara "muhalefetsiniz" , "fiyatı beĞenmeyen birşey yazmasın" tavrın nedense agresif. Türkiye için belirlenen dükkan fiyatının çok üzerinde bir satış yapıyorsan fiyatla ilgili yorumlara en azından saygı duyman gerekir diye düşünüyorum. Açıklama yapman ve neden böyle olduğunu açıklaman lazım. Eğer bunları yapmıyorsan insanları suçlamaya hakkın yok.

bu konuyu yoruma açmıyorum sayın arkadaşım sağolasın genede

satışa devaaaaammm
jackalkoray

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maça devam gibi olmuş ta birader sen bu fiyatlara satacağına inanıyorsan sen tek başına satışa devam et ama unutma alışverişin gerçekleşebilmesi için bir alıcı gerekiyor tek başına devam etmek biraz kasacak seni anlaşılan sıfırı şu gün 1800 doları geçmeyen bi alete 2500 dolar tebrikler doğrusu çok hayalperestsin. ve bu ilana " fiyat ta gayet uygun" yazan tecrübeli ve bir okadar da yalancı arkadaşlar var ki hiçbir ilanıma şu güne kadar yarı fiyatından aşağıı sattıklarım dahil,uygun dememişler hatta tek kelime yorum yapmamışlardır. hal böyle iken bu forumun tadı kaçar oldu bu tip saçmalıkar yüzünden.... arkadaşım buraya her gelen bilgili değil seni uyaranlar gibi herhangi..bi çocuk uzunca zaman biriktirdiği parasını hiç araştırmadan sadece iyi fiyat yazanların yorumlarına bakarak şu alete yatırsa senin yaptığın kazıklamak onunki de aldatılmak dolandırılmak olur ve çocuk için hüsran senin için mutlu son olur değil mi ? ama kazın ayağı öyle değil uyanık adam bu filmde kötüler kazanmıyor bu mesajım burda durduğu sürece de ilan baltalanmış olur eyvallah

En son jackalkoray tarafından Pts 12.05.2008 1:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ozgurunsal

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eiwww satışa devaaammmm Very Happy
vilekrueger

MesajTarih: Pts 12.05.2008 3:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

çok sevgili "jackalkoray" fiyat uygudur yorumuyla ilgili kast ettiğin sanırım ben oluyorum, herşey biyana kimsenin beni yalancılıkla itham etmesine izin vermem, ben onu ibanez için yazdım ve üzerinde SD manyetikle japon ibanez S için 700ytl gayet makul bir fiyattır bunu yineleyebilirim.. bizzat denediğim aletlere yorum yaparım her iyi fiyata satılan şeye yorum yapma lüksümüz bulunmamaktadır..

bu gitarın 2500$ a satılmayacağını özgürde çok iyi biliyor, peki neden satışa çıkarıyor? belkide uzun zamandır anlatmaya çalıştığımız bişey yüzünden, bunuda anlayabilmek için kafanızı dilinizden biraz daha fazla çalıştırırsanız neticeye ulaşırsınız, bir ipucu vereyim "bu gitar sizin yüzünüzden 3 katı fiyatla satışa çıkıyor"
saygılar sevgiler.. Burak (sabık mod. vileshome)
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
bartt

MesajTarih: Pts 12.05.2008 3:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

belli ki adam satmak istemiyor o gitarı, fiyatı beğenmeyen diğerini alsın Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
wahshe

MesajTarih: Pts 12.05.2008 5:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vilekrueger demiş ki:

....
bu gitarın 2500$ a satılmayacağını özgürde çok iyi biliyor, peki neden satışa çıkarıyor? belkide uzun zamandır anlatmaya çalıştığımız bişey yüzünden, bunuda anlayabilmek için kafanızı dilinizden biraz daha fazla çalıştırırsanız neticeye ulaşırsınız, bir ipucu vereyim "bu gitar sizin yüzünüzden 3 katı fiyatla satışa çıkıyor"
saygılar sevgiler.. Burak (sabık mod. vileshome)

vay be, mesaj içerikli ilan. tebrikler.
Başa dön
T4UR0S

MesajTarih: Pts 12.05.2008 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ibanezi satmak için ilana süs kondurmuş işte bir tane 2500$ diye. Gibson tabi ki satılmayacak; ama ilan uplandıkça Ibanez yukarıda duracak.
Başa dön
jackalkoray

MesajTarih: Pts 12.05.2008 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

T4UR0S demiş ki:
Ibanezi satmak için ilana süs kondurmuş işte bir tane 2500$ diye. Gibson tabi ki satılmayacak; ama ilan uplandıkça Ibanez yukarıda duracak.

dediğin doğru kardeşim bu resmen kurnazlık hatta başka bişe derdim ama modlar bırakmaz ayrıca ibanezin fiyatı da ucuz değil arkadaşım o fiyata bi dolu japon alet var forumda neyse artık bu ilana birşey yazmayalım ki ilan up olmasın arkadaşlar emellerine ulaşamasınlar benim yazımla kapanmasını diliyorum saygılar
Başa dön
vilekrueger

MesajTarih: Pts 12.05.2008 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

buranın sistemi artık çokmüştür olanlara ve olacaklara şaşırmıyorum, bunuda etik anlayışla değerlendirmek şu saatten sonra yersiz, problemini forum kuralları ile hallet söyleyemediğin şeyleride ona söyle baktın kurallar senin hakkını korumuyor ozaman itiraz et derdini bana anlatma..

en çokda mod. arkadaşlar için üzülüyorum bu saçmalıkla uğraşmak zorunda kalıyorlar..
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Pts 12.05.2008 12:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yenisi açılmak üzere kilitli.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız