Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - SİLİNSİN....
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

SİLİNSİN....

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nurialcho

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 16:10    Mesaj konusu: SİLİNSİN.... Alıntıyla Cevap Ver

Gator GW LPS ......Les Paul kasa için gitar hardcase i satılıktır

Kendi sitesinde özellikleri ve fotoları için link:

http://www.gatorcases.com/productsmodeldetail.aspx?LID=2&PID=36&MID=343

Amerika satış fiyatı için link: (89 usd)

http://www.music123.com/Gator-GW-LPS-Laminated-Wood-Case-for-Les-Paul-Style-Guitar-546212-i1167666.Music123

Özellikler(biraz tercüme ettim orjinalinden)

Fits LPS style guitars (les Paul kasalara uyar)
Black exterior (siyah kaplama)
3 Ply Luan wood construction with Tolex PVC covering (PVC tolexle kaplı 3 kat luan ağacı)
Contrast stitching (dikişli)
Ergonomic matching handle (ergonomik taşıma sapı)
Bottom & side metal feet (başında ve kıç kısmında metal ayak-düğmeler)
Plush padded interior with accessory compartment (peluş dolgu malzemesi ve aksesuarlık)
Locking latches (kilitli mandallar)

Gator müzik enstrümanları için gig bag , hardcase , flight case vb. üreten bu alanda ihtisaslaşmış bir markadır. Ülkemizde hardcase bulmak çok zor özellikle markalı ve kaliteli olanlardan ve de les paule uyanlardan.

Gitarın case içerisinde sabit durmasını sağlayacak şekilde dizayn etmişler .Üst kapağın iç kısmında klavye ve gitarın gövdesine denk gelen 2 yerde gitarın iyice tutunmasını ve muhafazısını sağlayan peluş çıkıntılar var.2 adet anahtarı var.Gitarın kıç kısmının olduğu yerde ağaç takviyesi var gitarın güvenliği için.Kısacası süper bir hardcase:)

Gelelim malın durumuna üzerinde bazı çizikler mevcut görevi nedeniyle.Çok az kullanılmış ve temiz.Bazı yerlerinde tolex kaplamada çok minik kusurlar var.Fotolarda bunları göstermeye çalıştım.Gelip mala bakmak görmek serbest .

Arkadaşlar lütfen bu case i piyasadaki(Zaten case yok ama) markasız ya da abidik gubidik markalı caselerle karıştırmayın.

Süper Fiyat: 99 dolar!!!

Pazarlık Kesinlikle yoktur bilginize:)

En son nurialcho tarafından Pzr 11.05.2008 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaeln

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ikinci elmi sıfırmı?

Haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum, ikinci el ise neden sıfırından daha pahalı?

Mumkunse sendekininde resimlerini koyabilirmisin?

Agirligi konusunda bilgi verebilirmisin. Diger hardcaselerden cok daha fazla agirmi?
Başa dön
LordOfTheMasters

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ikinci el olup pahalı olmasının sebebi arkadaşın hardcase i türkiye fiyatlarına göre satıyor olması gibi geliyor bana SmileTürkiye fiyatlarını bilmiyorum gerçi ama 120 usd filan gibi geliyor bana.
nurialcho

MesajTarih: Prş 08.05.2008 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kaeln demiş ki:
Ikinci elmi sıfırmı?

Haddim olmayarak bir soru sormak istiyorum, ikinci el ise neden sıfırından daha pahalı?

Mumkunse sendekininde resimlerini koyabilirmisin?

Agirligi konusunda bilgi verebilirmisin. Diger hardcaselerden cok daha fazla agirmi?

1.ikinci el yukarıda ilanda yazıyor çok az kullanılmış.

2.Amerika değerinden 10 dolar fazla fiyat biçtim .Amerika fiyatına ikinci el müzik aleti bulabildiğin bir yer varsa oradan alabilirsin yada hazır link var amerika dan sipariş etmeni öneririm daha ucuz ne de olsa..

3.Resimlerini yarın koyacağım.

4.Ağırlığı diğer caseler gibi orjinal gibson caseden daha zarif ,kocaman bir case değil.
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Cum 09.05.2008 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

resimler eklenmektedir..

foto yükleyemiyorum detaylı birkaç daha foto gelecek ....
Başa dön
irfanturunc

MesajTarih: Cum 09.05.2008 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gereksiz up yapmasan ?
Başa dön
BuzzGibi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İmzamdaki ilanda sıfır Gibson hardcase 130 $ .
4,5 Kg lık ne olduğu belirsiz ikinci el lamine bir case e 100 $ verip gitar taşıyacağım diye bel ağrıları çekmeyin.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nurialcho

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 8:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

irfanturunc demiş ki:
gereksiz up yapmasan ?

gereksiz up hangi mesajda belirtir misin?

Seninle alış verişte yaşadığımız sorundan dolayı bu şekilde davranıyorsun.
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 8:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BuzzGibi demiş ki:
4,5 Kg lık ne olduğu belirsiz ikinci el lamine bir case e 100 $ verip gitar taşıyacağım diye bel ağrıları çekmeyin.

ne olduğu belirsiz mi sen git ilanına bak çinden sahta epiphone getiriyorsun sahte gibson hardcase ı çakıyorsun bana burada laf atıyorsun?moderatorler lütfen bu kişinin ilanı ile ilgilensin resmen çakma mal satıyor.
Başa dön
MrSamwise

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 13:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BuzzGibi demiş ki:

Resmen onun hardcase ini alma benim hardcase imi al misali bişey olmuş. Shocked Hakikaten bu kadarı ayıptır arkadaş.İnsanlar birbirinin ilanına bu tür şeyler yazacak kadar düşmemelidir!!!
Başa dön
irfanturunc

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nurialcho demiş ki:
resimler eklenmektedir..

foto yükleyemiyorum detaylı birkaç daha foto gelecek ....

bu mesajını ilk mesajına ek olarak yazabilirsin.up diye bundan bahsediyorum.

evet arkadaş son derece sorumsuz bir satıcıdır,alışveriş yapacak olanlar dikkatli olsunlar.
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 20:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

seninle de alış veriş yapanlar dikkatli olsun sonuna kadar ihtiyacı olan kişiye pazarlıkta diretir:)

aramızda bir sorun yaşandı tamam ben "haksızdım" ama senin hiç paramız yok deyip aynı gün daha yüksek miktarlı bir gitar alman da senin yaptığın pazarlıkta (paramız çıkışmıyo diyerek)yaptığın haksızlığını ortaya çıkarır.ikincisi daha önce anlaştığım kişiye birkaç gün sonra verdim gitarı çünkü o ara çok yoğundum.

Olur böyle şeyler hepimiz insanız bir hatada yada anlaşmazlıkta forumda bu şekilde birbirimize davranırsak katlanılmaz bir ortam yaratırız.

Barış ve sevgi dolu günler Smile))))))))))
Başa dön
irfanturunc

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

evet evet sen devam et aynen..
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 20:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Haksızdım diyorum barış , sevgi diyorum cevaba bak.. ne diyeyim..

iyi ki satmamışım sana o gitarı Smile)))
Başa dön
cardesh

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

artık forumda arka fonda rocky serisinin müzikleri çalsın ki insanlar daha bi gaz saldırsınlar birbirlerine.. bu nedir ya :S
Başa dön
ymskn

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet mavi köşedende ben yazıyorum..
irfanla gitarı bana alıcaktık ve bana yardım etmeye çalışırken bu yazdıklarına maruz kalması hoş değil..

Burda hesap soruluyor hawası esmeye başlamışken , kimsenin bütçesinin seceressini takip edemezsin , madem etmeye çalışıyorsun hangi gün senle anlaştık ve hangi güne başka gitar aldık onuda aklında tutasın..

Dawrandıgın saygınlık kadarını bulursun , oyuzden bu tepkileri normal karşıla ki sana paramızla rezil olduk..
haber vericem diyip sırra kadem basman , seni aradığımızda tele cevap vermemen , attığımız msj ları okuyup cevap vermemen senin insanlara yaklaşımını gösterir ki buyüzden seninle alışveriş yapacak olan kimselere ikazda bulunuyorum..
sende bizim hakkımızda pazarlık yapıyoruz diye olumsuz yorum yaz varsın gitsin..
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız