| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Spacetimereality

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 14:43 Mesaj konusu: |
|
|
Evet Therapy ufak tefek denemeler yapıyor ama senin yeni arayışlara girmek dediğin şeyi yaparlarsa yarın Metallica gibi olurlar. Bence ilk albümden beri pek fazla değişmediler. Bad Religion'ın da çok fazla değiştiğini düşünmüyorum. Sololar falan işin ayrıntısı. Temelde aynı eski Bad Religion. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 19:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | Evet Therapy ufak tefek denemeler yapıyor ama senin yeni arayışlara girmek dediğin şeyi yaparlarsa yarın Metallica gibi olurlar. Bence ilk albümden beri pek fazla değişmediler. Bad Religion'ın da çok fazla değiştiğini düşünmüyorum. Sololar falan işin ayrıntısı. Temelde aynı eski Bad Religion. | Yok benim istediğim de büyük bir farklılık değil zaten.Büyük bir farklılık olacaksa zaten yavaş yavaş olmalıdır.Mesela biraz FNM tarzına yakın,her şarkısında ufakta olsa sürprizlerle karşılaşacağımız bir Offspring hoş olabilirdi.Ne de olsa bu tarz gruplardan yoksunuz artık.Hatta Pay the Man vardır,Offspring sınırlarını zorlamıştır orda.Bu kadar olmasa da işte biraz yaratıcılık bekliyordum.
Bad Religion'ın da ise olması gerektiği kadar gelişme var.Hatta söylemeyi unutmuşum,davullarda da büyük gelişmeler var.Eskisi gibi sadece trampet,kick-hi hat üçlüsü ile çalan klasik bir punk davulcusu yok.Bir de eski albümlerdeki gitarlara dikkat edildiğinde sadece akordan ibaretler.Benim sololardan kastım aslında eskiye oranla biraz lead gitarında öne çıkması durumuydu.Son albümde mesela Honest Goodbye'da var bu(Bi de bu şarkının bir diğer özelliği pop rock şarkısı gibi olmasıdır).Bunun dışında Submission Complete'in 5/4'lük ölçüsü aklımda kalmış. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
kunti

|
Tarih: Prş 15.05.2008 8:08 Mesaj konusu: |
|
|
| benim orta okula gittiğim yıllarda bomba gibi bir Smash albümü çıkmıştır ki mtv'de dönüp durmuştur.sonraki albümler ise tam bir hüsran |
|
| Başa dön |
|
 |
sertsessiz

|
Tarih: Prş 15.05.2008 20:25 Mesaj konusu: |
|
|
hammerhead'in davul tonlarında bir bob rock etkeni açıkça hissediliyor referans: load & reload. _________________
| Roth-Azad demiş ki: | | I love hot content. |
|
|
| Başa dön |
|
 |
Amorphis__

|
Tarih: Cmt 17.05.2008 23:55 Mesaj konusu: |
|
|
Takıldım buara Americana albümüne. Ezberleme yolunda ilerliyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
Darius_Miles "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 10:59 Mesaj konusu: |
|
|
offspring'in tüm albümleri bana göre birbirinden kalitelidir. smash'i konuşmaya bile gerek yok, geldiği yeri görüyoruz offspring onun sayesinde. _________________ darius bl00dtears ftw. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 21.05.2008 16:49 Mesaj konusu: |
|
|
Bi de
"Bi Rancid vardı, ne oldu ona?"  _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
illnino

|
Tarih: Cum 23.05.2008 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
Bu gruba biraz mesafeliyimdir. Ama 3.albümleri 'The Offspring' te harbi punk yapmışlar.
Hem sound hem de şarkılar en punk halleri bence. _________________ Biraz Seinfeld'ten George,biraz Simpson'tan Moe, biraz South Park'tan Butters ''a.k.a Prof.Chaos'', biraz da Al Bundy'im. |
|
| Başa dön |
|
 |
AMERICAN_JeSuS

|
Tarih: Sal 10.06.2008 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
Müzikte olgunlaşma böyle bir şey olsa gerek. En sevdiğim albümleri ignition'dır. Ama hiçbir zaman offspring'den bir ignition daha yapmasını beklemedim. "Offspring her albümde kendini tekrarlıyor" tezine de hiçbir zaman katılmadım.
"Rise and Fall, Rage and Grace" 'de yine değişik bir şeyler denemişler. Bana çok olgun bir albüm gibi geldi. Hatta fazlasıyla veda albümü gibi duruyor. Albüm Türkiye'de de çıkar çıkmaz alacağım. Sanırım 10-15 sene sonra da hala zevkle dinlediğim bir albüm olacak. |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
bi ara offspring den başka bişey dinlemezdim, ne oldu bilmiyorum ama bu aralar aklıma gelmiyor dinlemek:)
bir pay the man,bir kids arent alright gibi parçalar kolay kolay hafızamdan silenemez. |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 1:56 Mesaj konusu: |
|
|
Albümü baştan sona iki kez dinledim ve hiç beğenmedim.
Offspring benim gönlümde hep orjinal bir grup olarak yer edinmiştir. Yani Americana gibi standart sayılabilecek, nerdeyse Pop-Punk bir albümde bile Offspring olduklarını anlayabiliyordunuz. Bilhassa Pay The Man, TKAA, Have You Ever gibi %101 kaliteli şarkıları düşününce. Hatta kanımca en kötü albümleri Conspiracy Of One bile gayet Offspring bir albümdür. Ama son "Rise And Fall.."da yaptıkları iş, OC dizisinin herhangi bir bölümünde ya da öylesine karşılaştığınız bir Kaliforniya-sahil filminde karşınıza çıkacak cinsten. Sadece Hammerhead kaliteli. Bilmiyorum, belki de gece sesini açamadığım için tam anlayamamışımdır ve umarım öyledir ama doğruyu söylemek gerekirse durum hiç iç açıcı gözükmüyor.  _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 10:00 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni albüm Smash'den beri en beğendiğim Offspring albümü olmuş. 2-3 kere daha dinledikten sonra kararımı vericem. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Çrş 11.06.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
albümü dün gece dinleme fırsatı buldum.
Kendi fikrim şu, gerçekten güzel bi albüm olmuş(1 kez dinleyebildim. şuan dinlemeye başladım tekrar)
Gitar daha bi öne çıkarılmaya çalışılmış, hafif solomsu şeyler eklemişler. Ama genede Offspring havasından çıkılmamış kanımca. |
|
| Başa dön |
|
 |
Pepper_Keenan "Rock Müzik Genel" Mod

|
Tarih: Pzr 15.06.2008 14:39 Mesaj konusu: |
|
|
Sevemiyorum, çok sıradan, çok üzülüyorum yahu.. Kristy, Are You Doing Okay? ve Hammerhead.. Başka dikkatimi çeken şarkı olmadı. Bi' garip olmuş zaten, genel olarak albüme de alışamadım. İnşallah şöyle 1 hafta sonra gelirim de "Abi süpermiş yauv, hede hödö.." diye konuşurum. _________________ http://canselmo.blogspot.com
www.personal-insult.com -->%101 VULGAR Platform (Pantera, Down, SJR ve bilimum KALAS muhabbet sevenler için!)
www.rockinside.com --> Bil ki sensiz bir kişi eksiğiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
AMERICAN_JeSuS

|
Tarih: Pzr 15.06.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Trust in You bence albümün en göze çarpan parçası. Offspring'i seven birinin bu şarkıyı sevemeyeceği düşüncesi çok mantıklı gelmiyor bana. Bunun dışında albümün ilk 5 şarkısı bence çok başarlılı.
A lot like me "race against myself" tadında, sert ama bir o kadar da duygusal melodiler içeriyor.
Açıkçası bende tek hayal kırıklığı yaratan şarkı Fix You oldu. Zaten Americana'dan beri offspring her albümünde baştan sona dinleyemediğim 1-2 şarkısı oluyor, onu kabullendim artık
Bence albüme biraz daha şans vermelisiniz. Kesinlikle kötü bir albüm değil
' _________________ BIG RED |
|
| Başa dön |
|
 |
AMERICAN_JeSuS

|
Tarih: Pzr 15.06.2008 18:14 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada 8 Temmuz'da Yunanistan'a geliyorlar rockvawe festivaliyle. _________________ BIG RED |
|
| Başa dön |
|
 |
Autopsy_table

|
Tarih: Pts 16.06.2008 2:24 Mesaj konusu: |
|
|
Trust In You gerçekten güzel parça, eskilerden fırlama bi şarkı nerdeyse =) Albümde genel anlamda bi melankoli bi emomsuluk var gibi. - puan ordan geldi benim için. 1-2 şarkı ile de albüm kurtulmaz malum. Ne vasat ne süper bi çalışma olmuş, ikisinin arasında bi yerde bana göre _________________ www.rockinside.com bil ki sensiz bir kişi eksiğiz... |
|
| Başa dön |
|
 |
armonika

|
Tarih: Pts 16.06.2008 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Ne dinlerdik Offspringi yauv,tarz değiştiği için artık pek dinleyemiyorum pek takip de edemiyorum ama çok severim |
|
| Başa dön |
|
 |
ME

|
Tarih: Prş 19.06.2008 18:28 Mesaj konusu: |
|
|
| bide nothingtown parçasının ilk bölümü social distortion ın bi parçasının aynısı. parçanın adı aklıma gelince yazıcam. şehir dışındayımda... |
|
| Başa dön |
|
 |
Brokenstick

|
Tarih: Sal 24.06.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
Offspring 2-3 yıldır sıkılmadan dinlediğim ender gruplardan süper hoş bir soundu var adamların  |
|
| Başa dön |
|
 |
|