| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Cum 09.05.2008 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bu genelde böyle.Hangi grubun albümünden böyle birşeye rastlamadın ki.2,bilemedin 3 parça,gerisi albümü tamamlama.Aslına bakarsak grupların kendini tanımlayamaması da bir sorun değil midir?Bir harman varsa ortada onu bile söyleyemiyorlar.Ne yapıyorsun tarzında dediklerinde ya cevap Türk Rock oluyor,yada içimden gelen oluyor.Yani bir düzey yok. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
fellantis

|
Tarih: Cum 09.05.2008 23:31 Mesaj konusu: |
|
|
aynen hocam ya tam anlamıssın ne demek istedigimi.. daha değişik cevaplar da var "uzun hava rock"(duman), "eglenceli rock"(gökçe)... emre aydına soruyolar rock mı yapıyorsun diye cevap veremedi ilk başta sonra klasik rock değil ama rock dedi nediir anlayamıyorum hepsi kolay yoldan şöhreti kapmak peşinde, müziğe bişey katmak isteyen yok gibi |
|
| Başa dön |
|
 |
DEJ-A

Kayıt: Aug 31, 2007 Mesajlar: 435 Nerden: Dinden uzak yerlerden...
|
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:15 Mesaj konusu: |
|
|
Çekince de var aslında.Ogün Sanlısoy bile Türk Rock deyip geçiştiriyor.Halbuki cevabı kendisi biliyor.Bunun nedeni türk medya ve insanı da olabilir.Mesela ben bu tarz yapıyorum dendiğinde,ne alaka diyen insanları da gördük.Bırakıyorlar ki dinleyiciler karar versin diye.Sonra fake rockerlar da Emre Aydın Rock,çok sert rock gibi terimler yakıştırıyor. Ülkemiz Rock'ının gelişmesi için,öncelik dinleyicide mi,yoksa sanatçıda mı sorusunun cevabı da burada önem kazanıyor.İşte Türkiye burada tam tersi.Sanatçı , tercihi dinleyiciye bırakıyor.Halbuki dinleyiciye yön göstermesi gereken sanatçıdır.Bu ters olunca da iş allak bullak devam ediyor. _________________ POPÇULAR DIŞARI ! Pentagram / Mezarkabul Fan Sitesi www.puratu.org
ANTİ RAP ; ` ŞEYTAN ` I NİYE YAKMADIN CEHENNEMİN VAR DA SENİN !
[ YALNIZ GÖZYAŞLARIN YIKAR , RUHUNDAKİ GÜNAHLARI ! ] |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Pzr 11.05.2008 2:31 Mesaj konusu: |
|
|
| evet ya, sanatçı (ki cogu değil) yol göstermezse ne yaptığını bilmeyen bir kesim çıkıyor ortaya.. yine bu kesimin çıkmasnın geri dönüşü berbat ama popüler gruplar oluyor.. hayko cepkin gibi dinleyiciyi sömürenler de.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kenji

|
Tarih: Sal 13.05.2008 18:49 Mesaj konusu: |
|
|
| fellantis demiş ki: | aynen hocam ya tam anlamıssın ne demek istedigimi.. daha değişik cevaplar da var "uzun hava rock"(duman), "eglenceli rock"(gökçe)... emre aydına soruyolar rock mı yapıyorsun diye cevap veremedi ilk başta sonra klasik rock değil ama rock dedi nediir anlayamıyorum hepsi kolay yoldan şöhreti kapmak peşinde, müziğe bişey katmak isteyen yok gibi | emre aydın'a olan tepkimi başlığında estikçe dile getiriyorum. (bilen biliyor) ama yaptığı müziğe saygısızlık ederek değil.
rock müziğin bir duruşu vardır. eğer olmasa bu başlıkta kimse gelip de kafa patlatmaz. o zaman bu duruş şarkı sözlerine de yansısın. ve dalga geçmeye çalıştığımız adam ülkedeki en sağlam söz yazarlarından. afili yalnızlık daki şarkılar da gayet özgün ve başarılıydı. rock ın onurunu forumlarda korumaya benzemez içinde boş şarkı olmayan albüm yapmak. pop'a kaçan şarkılar var albümde ama kesinlikle hepsi için geçerli değil. ki işlenen tema da boş bir adamdan çıkmayacak kadar samimi. afili yalnızlık pop albümse bu adam bıraksın müziği kimse de kahır çekmesin burada. sert olsun birileri beğensin eleştirilmeyelim diye rezil etmemiş şarkıları, kutluyoruz ezmiyoruz.
konuyla ne alakası var niye jazz yaptık bu kadar?
rock müzik sömürülüyor. ama siz kalkıpta aradım seni deyip dolaşan arkadaşımız gökçeyle "bu kez anladım" ı içinden çıkaran adamı aynı satırda eleştirmişseniz hakediyorsunuzdur arkadaşım.. |
|
| Başa dön |
|
 |
fellantis

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 8:19 Mesaj konusu: |
|
|
| boş olsun olmasın rock değil, hele ben rockcıyım demesini bırak bazı dergilere gotik fotograflar çektirmesi türkiyede rock anlayısının ne durumda oldugunun göstergesi... ama gökçeyle aynı satırda anılmasından madem rahatsızsın kötünün iyisi diyelim senin için |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
Tarih: Çrş 14.05.2008 9:20 Mesaj konusu: |
|
|
gökçe sempatik evet bende emre aydından çok seviyorum ikiside dershane rock yapıyorlar ama gökçe hatun diye kızamıyorum nedense  _________________ 12-13 Temmuz tüm judas fanları istanbuldayız...satılık büssürü şey http://www.turkrock.com/post1477834.html#1477834 |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 12.06.2008 18:04 Mesaj konusu: |
|
|
gökçe acaip bi hatun yav çok yetenekli
müzik açısından yani davul falan da çalıyo o album çıkarmadan önce yükses te sıkı dişi bitirir işi mi ne diye bi bölüm var işte kendi mesleklerinde uzmanlaşmış hatunları yazıyo orda okuduydum ben onu çooook uzun zaman önce
ama çok güzel kız yav bi daha belirteyim içimde kalmasın  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1884 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
Tarih: Prş 12.06.2008 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
Böğürtlenli Reçel şarkısı güzel. Gitar solosu falan.  _________________ www.tibetagirtan.com |
|
| Başa dön |
|
 |
halilpazarlama

|
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Cum 13.06.2008 10:07 Mesaj konusu: |
|
|
| halilpazarlama demiş ki: | kim bunlar vardı bir ara ne oldu onlara yav ?  |
cemiyette pişiyoruz gibi punk mı ne oldulardı yanlış hatırlamıyorsam  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
panik_431

Kayıt: Oct 30, 2006 Mesajlar: 1884 Nerden: YOZGAT/Çayıralan
|
|
| Başa dön |
|
 |
|