Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Klasik kemençeyi ağlatan insan. İlk kez Erkan Oğur ile Djivan Gasparyan'ın Fuad albümünde dinlemiştim üstadı. Kudsi Ergüner Ensemble da da çalıyor, TRT de izlemiştim konserini, tesadüfen. Kemençeyi Tanburi Cemil Bey üslubunda çalıyor sanırım. Vasil geleneğine uzak birisi. Tanburi Murat Aydemir'le çalışmaları var:) _________________ Bir kereye mahsus
Kayıt: Jan 12, 2005 Mesajlar: 554 Nerden: İzmir'in Bornova çukurundan...
Tarih: Pzr 11.05.2008 0:56 Mesaj konusu:
İnce saz grubuyla tanıdım kendisini butun albümleri takip ettiğim ince saz da gerçekten güzel işlere imza atıyo... özellikle ince saz 5 "Elif" albümündeki "tutam yar elinden" parçasındaki kemençe muazzam...
ailecek takip ediyoruz... _________________ Ai wo ai toshite ai rashiku Yume wo yume toshite yume rashiku Maji de kataru ni wa muzukashiku Jidai wa tsukisusunde 'ru kedo
Kimi wo mune ni dakishimeru
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız