Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - 1500 şehidimiz orada yatıyor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

1500 şehidimiz orada yatıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tetrilejyon

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 21:38    Mesaj konusu: 1500 şehidimiz orada yatıyor Alıntıyla Cevap Ver

Nargis kasırgası felaketiyle dünyanın gündemine oturan Myanmar'ın Türk tarihinde de acıklı bir hikayesi olduğu ortaya çıktı. Ülkede bin 500 Türk askerinin yattığı iki şehitliğin kasırgadan sonra akıbetinin ne olduğu hakkında ise henüz bilgi yok.

Myanmar'da geçtiğimiz hafta sonu yaşanan kasırga felaketinin ardından binlerce kişi öldü, yaralandı ve evsiz kaldı. Bütün dünyanın gündemine oturan bu Güneydoğu Asya ülkesinin, Türkiye için ise özel bir yeri var. Türkiye'den tam 7 bin 500 kilometre uzakta olan bu ülkede, bin 500 kadar Türk askeri Birinci Dünya Savaşı sırasında şehit oldu. Türk askerlerinin yattığı ve zaten bakımsız olan iki şehitliğin, kasırgadan sonra ne durumda olduğu ise bilinmiyor.
http://www.24haber.com/?newstype=headline&newsid=21920
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoDo

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şehitliğimiz tabi bizim için çok önemlide şu anda orda bir sürü kayıp evsiz aç susuz yaralı insan var...önce onları düşünmek lazım...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kucukseytan

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Felaketten daha üzücü olan nokta ..

Kasırga nedeniyle Myanmar’da ölenlerin sayısı 22 bini geçti. Askeri cunta yardım için yurtdışından gelenlere vize vermeyince tüm dünya tepki gösterdi. Askeri cunta tepkiler üzerine yardımları kabul etti Yabancı gazeteci ve gözlemciler ordunun, vize izninden önce sadece üst düzey askeri yöneticilerin bulunduğu mahallelere yardım ettiği, fakir kesimlerde ise ‘halkı yalnız bıraktığı’ görüşünde.
Başa dön
aksuvar

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kucukseytan demiş ki:

Kasırga nedeniyle Myanmar’da ölenlerin sayısı 22 bini geçti. Askeri cunta yardım için yurtdışından gelenlere vize vermeyince tüm dünya tepki gösterdi. Askeri cunta tepkiler üzerine yardımları kabul etti Yabancı gazeteci ve gözlemciler ordunun, vize izninden önce sadece üst düzey askeri yöneticilerin bulunduğu mahallelere yardım ettiği, fakir kesimlerde ise ‘halkı yalnız bıraktığı’ görüşünde.

klasik faşist gerici yönetim...şerefsizler... Evil or Very Mad
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DoDo

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 23:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

klasik askeri yönetim...3. dünya ülkesi zaten başka bişey beklenmez...Allah ordaki yardıma muhtaç insanlara yardım etsin...
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
marzaleka

MesajTarih: Cum 09.05.2008 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla zor ya,harbiden allah kolaylık versin.
Amorphis__

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kucukseytan demiş ki:

Bu nedenle bütün cesetler su üstünde şişmiş bir şekilde yüzüyor.salgın hastalıklar başgöstermiş ve kurtulan çok az insanın akıbetinin de yardım gelmemesi nedeniyle diğerleri gibi olması çok yüksek bi ihtimal hatta kaçınılmaz bi son olucak.

ne kadar yazık . insanlar nasıl bu kadar acımasız , zalim olabiliyo ve bu zalimliği yaptıkları insanlar kendi ırklarından , kendi soylarından ..
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız