Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Esk : Satılık Sıfır Epiphone Les Paul Custom'lar
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Esk : Satılık Sıfır Epiphone Les Paul Custom'lar
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
BuzzGibi

MesajTarih: Prş 01.05.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fotograf ekliyorum,
daha ayrintili fotograf isteyenler bana ulasabilir.

Bu gitarin fotografi;

Bu da hardcase'in;

Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
BuzzGibi

MesajTarih: Prş 01.05.2008 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mdkirk

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 19:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

e mail gectim. birde su custom türkiyede yani direk fiyat 1250 ytl mi
berko

MesajTarih: Çrş 07.05.2008 19:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ultra 2 getirebilirmisin getirsen ne olur?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
BuzzGibi

MesajTarih: Prş 08.05.2008 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Cum 09.05.2008 0:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

zuhal in şubesinde 1220 ytl ye peşin veriyorlar. 1420 ytl den yüzde 15 düşünce sıkı peşin pazarlığı ile.(yüzde 18 e kadar yolu vardır)

http://www.tayfmusic.com/urundetay.asp?ID=212
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BuzzGibi

MesajTarih: Cum 09.05.2008 1:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Cum 09.05.2008 8:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

lafına dikkat et ben deli değilim sen 1250 ytl satıyosun isteyen gelsin ben yapıym pazarlığı senin dediğin fiyatın altına alıyor muyum almıyor muyum görelim nakiti basınca.
Başa dön
berko

MesajTarih: Cum 09.05.2008 9:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet doğru nakit verince muhakkak çok iyi bir fiyata alınıyor.Madem fiyat vermek özgürsün ki özgürsün o zaman lafı uzatım başkalrına deli muamelesi yapmayada gerek yok.Ben bu kadar istiyorum der kapatırsın zaten alan alıcı fiyatını araştırır hangisi uygunsa elbet onu alır.Kimsenin sinirlemesine gerilmesine gerek yok;)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
metalguitar33

MesajTarih: Cum 09.05.2008 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yav böyle tartışmalar keşke öm lerle msn lerle olsa ...

vallahi bundan sonra ilan acarken özellikle polemik yaratacak seyler yapicam ki popüler olsun mankenler gbii.. saf saf ilan aciorz.. sizin bu tartismalarinizla ilanlar sürekli düşüyor,,

rica etsek.... dikkat eder misiniz ki ?
nurialcho

MesajTarih: Cmt 10.05.2008 8:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

benim ilanıma niye saldırıyorsun?sanırım yaranı kaşıdık.

Sen gibson diye sattığın hardcase in sahte olduğunu bile bile satıyorsun bu bir.

iki çinden çakma epiphone getirip burada insanlara geçiriyorsun iki.

Lütfen şu gibson hardcase e bakın böyle bir gibson logosu var mı orijinal hardcase lerde.
Başa dön
BuzzGibi

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Pzr 11.05.2008 23:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

işte ilanıma şu mesajı atan "ciddi şirket ":

Buzzgibi:

"İmzamdaki ilanda sıfır Gibson hardcase 130 $ .
4,5 Kg lık ne olduğu belirsiz ikinci el lamine bir case e 100 $ verip gitar taşıyacağım diye bel ağrıları çekmeyin."

buzzgibi:

1. Hardcase'in gercek olup olmadigi konusunda herhangi bir fikrim yok bu yuzden bu konuyla alakali ''Gibson'' la temasa gectim, haber gelince buraya asacagim.

Peki hardcase sahte çıkarsa ??sattığı malın gerçek ya da sahte olduğunu ,nereden aldığını ,menşeini bilmeyen şirket!!!!!!

hardcase in menşei için bir link:

http://www.bazaarofchina.com/product_info.php?cPath=196&products_id=9487&osCsid=972db5389e7f0c306db8ae4dbbeb16ae

sattığı ürünler hakkında konuşan insanları "Tehdit!!!" eden ciddi şirket!!!

Peki senin sattığın mal gerçek çıkarsa ben tehdit altına alınmış olacağım şirket tarafından

peki sattığın mal sahte çıkarsa bu şirket sadece malların zararını ödeyip kurtulacak o kadar???

Peki kim bu şirket?????

Acaba bunları diyen mi?

tuncayc yani buzzgibi (gitarpedal.net):

"Biraz benim bağlantılı olduğum bir durum.
Arkadaşın firması Çin'den elektronik eşya türevleri ithal ediyor.
Dolayısıyla bizim de Çin ile bağlantımız var.

Aracı yardımıyla Çin'de gitar, gitar elektroniği, yan ürünleri pedallar hakkında bilgi ve fiyat aldık.
Hatta 3 tane gerçek Epiphone Les Paul Custom getirdik.

Çin'de gerçekten ilginç olaylar dönüyor.
Öyle ilginç ürünleri, öyle fiyatlara bulduk ki ağzımız açık kaldı.

Örneğin:

Vox Ac 15 Handwired Heritage -- 300 $ kargo dahil!
Bilmiyorum bu amfilerin orjinalleri nerede üretiliyor ama üretici (aracı değil) cihazların %100 orjinal olduğunu iddaa etti.^
Hatta 300 $'ı çöpe atıp bu amfiden trail order olarak getirtmeyi düşünüyoruz.

Kopya amfilerde vardı ama dealerler bu amfilerin kopya olduklarını belirtmişler.

Gibson olayı bizimde ilgimizi çekti, zira 500-600 $ civarı Gibson fiyatları geldi elimize.
Biz ilk önce inanamadık, tekrardan aracıyla bağlantıya geçtik bu gitarlar Usa'da üretiliyorlar ve siz bunları Amerika fiyatlarından daha ucuza nasıl satıyorsunuz, gitarlar replica mı diye?
Hatta diğer bilgisayarımda gitarların fotoğrafları var, Eskişehir'e gittiğimde asarım onları buraya, açıkcası ben en ufak bir falso göremedim gitarlarda.

Aracı (bizim adamımız) doğrudan şirketle bağlantıya geçmiş, bizim soruları sormuş.
Adam verdiği cevap gerçekten ilginç:

''Bu gitarların (Gibson) bir kısmı zaten burada üretiliyor, Amerika'da üretim olayı artık birçok firmada sadece göstermelik.''

Ne kadar doğrudur ne kadar yalandır bilemeyeceğim, aracının bize verdiği cevap buydu.

Replica gitar satanlar zaten ürünlerinin replica olduğunu söylüyorlar, zaten replica Gibson'ların fiyatları 200 $ civarı...

Çok dikkat etmek lazım. "

http://www.gitarpedal.net/forum/viewtopic.php?t=724&postdays=0&postorder=asc&start=45

U.S.A da 1400 dolarlık vox heritage ' e 300 dolar kargo dahil diyip bunun gerçek olduğunu iddia eden çinlilerle iş yapan şirket mi?

Ya da 500 dolarlık gibson da falso göremeyen şirket mi?

Herşey ortada ....

Bu Epiphone gitarlar Amerikaya son kontrol için döner arkada da bir yapıştırması vardır.Yani bu mal Çin' den değil Amerikadan ithal edilir ticaretin doğası gereği..( wolksvagen passat da çinde üretilir ama biz ticari anlaşmaları Almanya ile yapar Almanya 'dan ithal ederiz , sanırım anlatabildim)

Herşey ortada haklı haksız ortaya çıksın ....
Başa dön
BuzzGibi

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
kaeln

MesajTarih: Pts 12.05.2008 0:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar;

Gece gece ugrastiridiniz beni. Daha uygun bi zamanda sakin sakin yapacaktım bunları. Neyse mevzuya gelelim.

Madde madde incelemelerimi yazıyım hemenden;

1- Referans aldığım konu linki; mylespaul forumları
Bende aynı şekilde potların arka kısmındaki plastiği söktüm.Alpha yazısını gördüm.

Cekerken ALPHA yazısını gostermeye caliştım beceremedim. Bir kac photosopla renkleri cevirmek gerekiyor galiba.
Yada parlaklıgı azaltmak. Alpha yazisi ust potta yaziyor.
Tum potlar 500k lik uzerlerinde yazıyor.

2- Seri numarasını kontrol ettim; 2007 september çin yapımı. Seri numarasında bir sorun yok. Ama bu sahte olmadığını garantilemez tabiki.

3- Tuncay mylespaul forumlarinda gitari görücüye çıkardı herhangi olumsuz bir şey gören olmadı.

4- Yine mylespaul forumlarindan ve ebay deki sahte gibson ve epiphone lardaki bariz hatalar bu gitarda yok. Ornek olarak; headstocktaki epiphone yazisinda E harfi bariz kalin oluyor sahtelerde. Swichin arkasinda plastik uzerinde ve headstockun arkasindaki stickerlar olmayabiliyor.

5- Gitarda ufak bir boya kalkması var evet. Agacı gozukuyor tabiki. Acıkcası ağacına bakarak sahte olup olmağını anlamam mumkun degil.
Buna siz karar verin. Çekebildiğim kadar net fotoları:

6- Bu arada hem tuncayla hem nuri alco ile iletişimde oldum. Ortada ciddi bir idaa var. nurialconun ilettigi bir link gercekten faydalı oldu.
ebay link
Bu sahtemi gerçekmi? 255 pound fiyatı? Bugunku kurla hesaplarsak 620 milyona dek geliyor yaklasık. Fiyatı dusuk. Orjinal olup olmadığını bilmiyorum.

Sırayla once swichi kontrol ettim:

Resimler biraz bulanik ama epiphone yazısını gorebilirsiniz.
Sonra jack girisini:

Gordukleri her yere epiphone yazmışlar. Smile

Buda headstock;

Bir sorun gozukmuyor.

Son olarak epiphone mail aticam resimlerle ve seri numarasıyla. Nerde satilmis oldugunu ogrenebiliriz. Onuda artık musait bir zamanda.

Gitar orjinal gozukuyor. Ancak Tuncayın bu epilerin amerikaya gidip onaylanması olayini açıklaması gerekiyor. Bu gitarın orasını sök, burasını sök, yazi bul, olayini aşan ciddi bir iddaa. Bunu yanıtlayamazsa gitarı iade edeceğim. Çünkü gitarın headstockunun arkasinda " %100 inspected set-up the USA by E" logosu var. Gayette orjinal duruyor. Uyduruk bir sticker değil.

Ikinci durum hardcase olayi. Sırf zuhale gidip hardcaselere baktim. Boyle bir logo ve hardcase yok. Tabiki gibsonun bu modelde bir hardcase i olma ihtimali yokmu tabiki var. Yanıtı Tuncayda..

Son olarak başka bir bildiğiniz sök bak yazi bul olayi varsa hemen bakiyim. Saolun iki gundur gitar çalmaktan çok sıfır gitari sökme toplama ve fotograf makinasinda macro cekim yapmakla ugraşıyorum.

-P.S.: imageshack sorun cıkartiyor resimlerin cozunurlugunu kucultuyor kafasina gore. Full cozunurlukte isteyen varsa ö.m. atin gondereyim-
Başa dön
humbaba

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kaeln arkadaşım, boya kalkmasıyla ilgili fotolara bakıyordum ki ortada bir yanlışlık var gibi geldi bana, ilk olarak gitarın boyasının bence böyle yaşpasta üstündeki çikolata kaplama gibi kalkması biraz garip gözüktü,ikincisi alttan görünen ağaç pek normal gelmedi bana, yanlız kesin birşey söyleyemeyeceğim çünkü fotolar çok detaylı değil tamamen yanılıyor da olabilirim
Başa dön
BuzzGibi

MesajTarih: Pts 12.05.2008 1:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

...

En son BuzzGibi tarafından Cum 04.07.2008 20:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nurialcho

MesajTarih: Pts 12.05.2008 9:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BuzzGibi demiş ki:
Guzelim, ithalat prof'um benim, saka gibisin.

Ayrintilarini bilmedigin konular hakkinda hic yorum yapma, senin gibi coluk cocugun isi degil bunlar bahsettigim urunler minumum 40 adet siparis, kargo ve vergilendirmenin dahil olmadigi fiyatlar.
Ayrica gp.net'e yanlis yazmisim, Handwired degil o model Vox Ac15.
Istersen sana hemen bir adet Gibson getireyim, en azindan olmeden once bir adet Gibson gormus olursun.
''
7.Gibson Les Paul Vintage Mahogany Electric Guitar.
Price.....USD 599/pc ''
Sadece vergi ve kargosunu odeyeceksin.
Ciddiyim bedavaya verecegim sana, istiyor musun?
Sadece gelip buraya ''aa bu gitar gercekmis diyeceksin'', bana ozel mesaj at yarin hemen ismarlayayim gitari, bekliyorum...

Eger yukarida attigim dogrudan Epiphone'un sitesinden aldigim haberi okumus olsaydin biraz olsun bilgilenir bana otomobil ornegini vermezdin.

Konuşma tarzın senin nasıl biri olduğunu ortaya koyuyor.

erkeklere güzelim diyen beni tehdit eden karşısındaki insana saygısı olmayıp çoluk çocuk diye hitap eden şahsiyet, kendi kalitesini ortaya koyuyor...

noldu şimdi gibson ım var diye daha bir insan mı oldum param var diye daha bir bilirkişi mi oldum.Ayıp ayıp insanları rencide etmek utandırmak hoşuna gidiyor değil mi?Devam et bu yollar sizlere helal olsun...
Başa dön
kaeln

MesajTarih: Pts 12.05.2008 9:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

BuzzGibi demiş ki:
Gece gece ugrastigin icin tesekur ettim Deniz ama olsun boyle seyler ilerde gitar modifikasyonu icin iyi isine yarar.
Wink
Gitarlar kontrol icin Amerika'ya gitmiyorlar.
Uretildikleri yerde Amerikali inspector'ler tarafindan kontrol ediliyorlar diye biliyorum.
Gitarlarin arkasinda da kontrol ve birlestirme Amerika'da Epiphone tarafindan yapilmistir diye yaziyor.
Tam kesin bilgi icin ben yarin Emre'yle bir konusayim, araciyla baglanti kurup ondan bilgi alalim.

Ama bir de olaya su acidan bak Deniz, bak sen de muhendissin ben de muhendisim.
Bizim bas amacimiz maliyet, soyle dusun QC icin Amerika'dan inspector mu getirmek kolay yoksa gitarlari Amerika'ya goturup orada kontrol edilip saga sola dagitmak mi kolay?
Bir de bunu yapan firma maliyet dusurmek icin uretimi Kore'den China'a kaydiran bir firmaysa...
Cok zor bir ihtimal.
Ancak ust model Elitist vs'de belki olabilir.

Hardcase'in olayi konusunda benim de bilgim yok sahte de olabilir gercekte gitarlarla beraber bir tane geldi.
Onun akibetini de Emre'ye sormak lazim.

Ben gitar icin senle de konustum, en ufak bir anormallikte gitari geri alirim, icin rahat olsun.

Evet aslında iyi oldu sökmek Smile

Sonucta her sey olabilir. İşin içine ticaret girince olay başka bir boyuta kayar. Mühendislik açıdan bakarsan 40 kere kontrol ettirmen gerekir. En azından beni işlerim bu şekilde yürüyor.

Emre ile konuş bakalım. Olay açıklığa kavuşsun.

Pickuplari 2 x alcino classic olmalı. Bu gun yarın onlarıda söküp bakayım. Birşeyler yazıyormu orasında burasında.

humbaba;

Elimde bir akusik gitar var. Benzer boya kalkmasi ses deliğinin yuvarlağının hemen ucunda. Onda da boya kırılmış şekilde kalkık. Ama gitar 10-15 yıllık olduğu icin kalkan kısımda boya ile ağacı bütunleşmiş gibi. Varsa benzer durumda bir gitarın karşılaştıralım. Çözelim olayı.

Ağacı ise Tuncayın verdği linkten karşılaştırma yaparsak, rengi, görünümü aynen tutuyor gibi.

Şimdilik bukadar.
Başa dön
Erren

MesajTarih: Pts 12.05.2008 14:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Boya kalkması benim boyasını çıkardığım 2 gitardada kırılma şekilnde oldu ordan çıkarak bir şeye ulaşılabileceğini sanmıyorum.

Satılık RAT 2 Made In Usa Çok Temiz
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3  Sonraki
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız